29

mne

преди 2 години

Защо трябва да разбирате, че положението хич не е розово по трудния начин?Много близък мой роднина почина без придружаващи заболявания. Никой не очакваше и още съм в шок :(

28

До 28

преди 2 години

Да.Като Тео Ушев. Дано да не го уморят там и да не пикае в кашон.

27

Анонимен

преди 2 години

Така е, ако се бяха ваксинирали , щяха да посрещат сега новата година със семействата си. Вместо това- погребения.

26

Уточнение

преди 2 години

Пет от починалите вчера 71 човека се водят за ваксинирани, но да напомня, че за ваксиниран се води човек веднага след втората доза при двудозовите ваксини и след първата доза на еднодозовата Янсен, а трябва да минат 14 дни, за да сработи напълно ваксината, но през тези 14 дни се води ваксиниран.

25

ууу

преди 2 години

Все младежи като мене! Ама аз съм с цифрите на дявола (66 години) и вирусите ме ненавиждат.

24

Анонимен

преди 2 години

Как се умира от ковид???? Какво му е причинил ковида на 25 годишното ???

23

Анонимен

преди 2 години

Интересното е, че сякаш хората с придружаващи заболявания по-малко умират от Ковид-19, точно обратното на официалната теза. Този извод идва от сравнението на процентите на хората с дадено заболяване сред починалите и сред цялото население на тази възраст. При починалите този процент е по-малък.

22

морски

преди 2 години

Летен грип даде усложнение на мой познат. Също живее с апаратче за сърцето. Но коГрипа е изкуствено създаден...

21

ехей

преди 2 години

А на бас, че са му правили ремдизивир, тоз *** може да събори всеки.

20

Свети Боц Св. Бустер

преди 2 години

Само да спомена... Две седмици след БОЦ се водиш по документи "неваксиниран". Междувременно голяма част от тежките ефекти и специално смъртите се случват точно в първите десетина дена след БОЦ. Та така.

19

Анонимен

преди 2 години

Този 25 годишен младеж, ако се беше ваксинирал, сега щеше да е жив.

18

Анонимен

преди 2 години

Как ковидът погубва тези без придружаващи? Какво им прави?

17

Анонимен

преди 2 години

Поставянето на паника е престъпление, защо по дяволите го публикувате този списък, който ако на 100 % се провери ще се окаже и с с съмнителна точност.

16

До 9

преди 2 години

Пише го на сайта (Единния информационен портал) в кои възрастови групи колко починали има и колко от тях да ваксинирани. Отделно, че има и публични данни човек по човек от починалите, които са ваксинирани с коя ваксина са и дали е мъж или жена.

15

Vs

преди 2 години

Записи за придружаващи заболявания? При такава здравна " система", която в БГ почти не съществува! Има хора, които до 40 години не са виждали лекар освен на телевизия! Тук здравната система е като хардуер без софтуер! Има я, но не работи.

14

Аде

преди 2 години

Само забравиха да напишат, че всеки ден пушили по 1-2 кутии цигари, още от 13-14 годишна възраст.Закоравелите пушачи са с хронично увредено здраве.Всичките ми умрели от Ковид познати бяха закоравели пушачи, а един от пушачите го изкара много леко, но се сдоби с фиброза и от една година ходи с апаратче, защото не може да дишс

13

Анонимен

преди 2 години

Петимата ваксинирани са на възраст между 50 и 79 години. Сред 14-те починали над 79 годишна възраст също няма ваксинирани

12

Анонимен

преди 2 години

Няма ден без сатанистка пропаганда и лъжи дори и на празниците...... за "подарък" съкратиха сроковете за дозите и сертификатите.

11

Анонимен

преди 2 години

Лекарската некомпетентност и безхаберие го е погубила, егати израза за нечия смърт.

10

Анонимен

преди 2 години

Любимото изречение "без придружаващи заболявания", а то значи "без въведени данни в системата". Как да не обичаш журналистите. То за тях тия две изречения са еднакви. Точно както Рила е Родопи.