69

Добрева

преди 2 години

ОК, демек и ваксинирани и неваксинирани умират?! А нали уж ваксината последно ни пазеше от смърт? Оказа се, че не ни пази от заразяване, после, че не ни пази от разболяване, после, че ни ми пази от хоспитализиране, а сега, ЯВНО и от смърт не ни пази?! Е защо бре, джанъм, да се ваксинираме? Май ще е само да добавим още един риск към Ковид ситуацията, който риск го имат само ваксинираните - да получим страничен ефект или да умрем от ваксината? Не, мерси, аз няма да се ваксинирам!

68

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще остане само един - Лили Иванова или Лилибет.

67

Анонимен

преди 2 години

Дъртаци, сър.

66

Анонимен

преди 2 години

Разни старци над 20 години са починали. Какво толкова.

65

Анонимен

преди 2 години

Повече старци са умрели, което е естествено.

64

Анонимен

преди 2 години

До до 60 65 В България смъртността щеше да бъде висока, дори всички да се бяхме ваксинирали. Още, преди "великите ваксини" имахме твърде висока смъртност, но никой не направи анализ и не потърси причината. Дори в момента имаме твърде висок брой ваксинирани, починали от ковид, в сравнение с другите страни, при положение, че имаме малко ваксинирани. Причините са много. Не разчитайте на лекарите! Всеки може да си помогне и незабавно да го направи. Има много природни средства - евтини и достъпни.

63

до 60

преди 2 години

Той вирусът въобще не е смъртоносен,но 30 000 българи щяха да са живи още ,макар и с някакви заболявания,А двама мои познати си отидоха без да са боледували от друго.Така,че по-малко бла бла и ,,бай бабо да не те срещне мечка,,

62

проооост антиваксър

преди 2 години

Не мой да бъде,вирус нема.Сигурно е починал е от старост.

61

Анонимен

преди 2 години

До преди няколко месеца английското здравно министерство публикуваше данни за заразените и починалите според ваксинационния им статус. Тогава още имаха под 50% ваксинирани. Тогава данните показваха, че от делта варианта са почнали 3 пъти повече ваксинирани от неваксинирани. В един момент спряха да публикуват такива данни.

60

Аноним

преди 2 години

Да, починали са от всичко друго, а не от обявеното!!!

59

Анонимен

преди 2 години

Е не може само старци антиваксъри да измират. Случва се и някой млад безсмъртен да държи топа.

58

555

преди 2 години

Изявление на председателя на българската асоциация по патология д-р Стоян Александров - Хората умират с корона вирус,а не от корона вирус.Основния извод на патолози от западна Европа на семинар за SARS CoV2 e, че няма нито един починал от този вирус,който според тях не е смъртоносен.За да се каже,че човек е починал от коронавирус , трябва да има възпалителна реакция довела до смъртта при отсъстващи каквито и да е несъвместими с живота заболявания.Такива случаи няма.СЗО сгреши,че обяви пандемия!)

57

Алооо

преди 2 години

До 52 ами що се напъвате нали си надупчен, значи си вечен. Нали аз ще умра, не ти, радвай се. Само да ви питам ваксарите вие знаете ли, въобще какво съдържа едно от тези шишенца дето ви дупчат. Всяко едно лекарство има състав в него написано на листовката, а за ваксината никои и никоя лаборатория не каза какво има - това, онова, трето ,пето. Вие от къде знаете какво ви бият? Като ми кажеш какво точно се съдържа и се консултирам със специалист тогава ще се надупча и аз.

56

Анонимен

преди 2 години

Т.нар. " ваксина" има съвсем друга цел, не коронавируса!

55

Анонимен

преди 2 години

Като гледам статистиката все хора над -70 ми то в бг средната продьлжителност на живота вече е в границите на -60Значи и сезонният грип щеше да е с такава а може би и по висока смьртност

54

Анонимен

преди 2 години

С глупостта не можеш да спориш. Игнорирай ваксърите!

53

Скруч съпервакс

преди 2 години

Почесвам се и си мисля при средна възраст на населението 14 г. Няма да има нужда от пенсии . Да се раздават пенсии. Ооо манга в чекмеджето оооооо.

52

Ямболски цървул

преди 2 години

Имам доста метал в тялото си.Цинк (татуировка голяма) и титаний в главата си.Появиха ми се едни малки червени петънца по скулите ми,след татуировката.Тя е 15 годишна.Ходих на изследвания. Имал съм хипер имунна система.Явно от цинка.

51

Здравен стратег

преди 2 години

Естествен подбор. Нашите болни ще са най здравите болни . И това дето не ни убие ще ни направи по здрави .

50

Анонимен

преди 2 години

С глупостта не можеш да спориш. Игнорирай антиваксърите! Така или иначе дните им са преброени.