58

Анонимен

преди 2 години

То и тук цените са долу горе толкова. Тези цени като за великобритания не изглеждат нещо кой знар какво.

57

Кравата

преди 2 години

Да не съм луд да му ходя на Гордън Рамзи, ще дам още 200-300 лева на вечер и отивам във Велинград.

56

Ами,

преди 2 години

Като има балъци да ги дават, ще има тарикати да ги вземат! Какво повече може да се каже?

55

Ani

преди 2 години

Че той неможе да стигне цените в Банско дето едни спагети са 80 лева .лайк :))

54

пияница мистик

преди 2 години

Ахахахахахахахаха :))) Нашите прости джурналя как смятат само вечерята по курса за деня. Абе 300 паунда при заплата 2000 - 3000 паунда са като 300 лева при заплата 2000 - 3000 хиляди лева. А колко взимат нашите кръчмари за Нова Година без да имат звезда Мишлен и без да са световно известни? по 500, че и по 1000 за една нощ. А аз като живеех в Лондон веднъж реших да си направя паеля и след като купих продуктите и си я направих сам вкъщи ми излезна 55 паунда. САМО ЕДНА ПАЕЛЯ, не 7 степенно меню

53

Гьз

преди 2 години

Мани го Гордън. Ходил съм му в ресторанта във Версай. Средна работа, но на тройни цени. Виж на човек който закусва боб с мармалад и наденици може и да му се стори много така хай клас фръц пръц гурме.

52

хахах

преди 2 години

Вие виждали ли сте цени в Пампорово? На в Гордън заведението си е евтинийка...

51

Джон

преди 2 години

Впрочем, дори и да сте си заложили апартамента в "МъниПлюс" и да стискате в шепичката си тия 800 лева в ресторант на Гордън Рамзи нямада ви сервират дори вода... Там работят с Паунди и стандарта е няколко пъти по-висок от този на който са свикнали уважаемите български читатели. Ако още не сте разбрали подобни "критики" в страни като Англия, САЩ, Франция целят да ПРЕКЪСНАТ ПОТОКА ОТ НЕПЛАТЕЖНОСПОСОБНИ БЕДНЯЦИ дето стоят с часове на една сода до подобни Ресторанти за да има място са хората С ПАРИ.

50

шопендар

преди 2 години

*** статия,И ТРИСТА ПАУНДА НЕ СА 800 ЛЕВА,ТАМ СЕ ЖИВЕЕ ПО АНГЛИЙСКИ СТАНДАРТИ

49

ЧерпакоВ

преди 2 години

Ба друго си е АНДРЕ ТОКАРЕВ ДА МУ СПИХНАТ И 4$-те ГУМИ ЕДНОВРЕМЕННО.И да лапaш козе сиренаре по 100 лв. парченцето сАс рукОла в собствен сос.

48

Анонимен

преди 2 години

Че то 800лв направо си е евтиния. У Велинград за 1 вечер за нова година те одрусват 8000лв. Чичо Горди направо без пари ще те нахрани!

47

До "До BG Търси

преди 2 години

Много проекции демонстрираш. Успокой се малко.

46

До BG Търси

преди 2 години

Мен ме вълнува как готви Шотландеца и вкусно ли му е менюто ,а не колко дебели кифли е пребил.Отдохте от село в Английцку и много големи станахте. Само дето селото никога няма да излезе от вас.

45

пфффф

преди 2 години

Ми ще струва, като си нямат инигилизите другарката Нинова да им наложи мораториум върху цените на манджата така ще е!Добре че тука е комунизъм и кифтета и кибапчитътъ са по лев за две!

44

Мдааа 45 ти

преди 2 години

Тук, хората, българите са свикнали с продукти от село, плодове, зеленчуци, месо, вино и ракия, за гурме се избира дивеч от гората, ако дай Боже имаш приятел, ловец или самият си ловувал, и си със слука. Смешно е да се подценява вкуса на българите. По-вероятно е да ядеш подобни *** в ресторанта, с големия куверт. Все още не сме изгубили афинитета си към качествените, естествени продукти за ядене и пиене.

43

На всекиго според...

преди 2 години

930 лева за качествена вечеря или 25 лева за полуфабрикат с изтичаш срок на годност..... Всеки избира какво да яде . Тия дето са свикнали на "примоцията" в Лидл и Каугланд и обожават да пазаруват стоки със съмнително качество и липсващи етикети от палетите в приличащите на складове магазини на "световни" хранителни вериги МНОГО ЯСНО че няма да са доволни от предлаганото от Гордън Рамзи и другите като него .... то и за това има "Хепи" ... "Subway"... "Дюнерите на Ахмед"... и луксозния "МакДоналс"

42

Ludoto Lenche

преди 2 години

....tozi e produkt na reklamata inache kato gotvach e posredstven !!! Britancite niama kuhnia.....pri tiah ima samo balvochi !!! Tova e samata istina !!!

41

Анонимен

преди 2 години

Ден година храни!

40

ВБ търси тиранти

преди 2 години

Това телевизионерче някой в един момент ще му хвърли един здрав бой. Абсолютен ***, биещ жени извън студиото. А и там също си избива комплексите, като обижда всеки. Има един подобен на него - пак богаташче телевизионер - Саймън Кауъл - който е същият. Жалко, че хората се прехласват именно по тинята.

39

Кармен Златарева

преди 2 години

Като му четем менюто и мога да повърна!....