83

Джонев

преди 2 години

Идете малко до селата да видите разрухата и упадъка след 12 години герберизъм. Цялата държава е в герберски фекалии. Ще трябват много години за да се постигне някаква нормалност.

82

Ано

преди 2 години

Пенсионер съм, говоря три езика, два от тях са задължителни за работата ми. Взимах около 750 лв. заплата. Да видя сега кой млад човек ще дойде на мястото ми за тия пари. Между другото бях уволнен за да се назначи близък на шефа, пак пенсионер, с нула езици и компетентност.

81

Анонимен

преди 2 години

До ГДСофийските младежи живеят при мама и тате. Чоплят си по цял ден носа и телефона. Кой ще работи след някоя и друга година не ми е ясно.

80

Янко

преди 2 години

В държава без икономика не чакайте да има пенсии. А Борисов 12 години убиваше активно икономиката.

79

Анонимен

преди 2 години

До DenkoДенкооо, извади си герберастите от дирника. Администрацията е каквото е останало от Тройната по схемата 3:5:8. И аз ше шашнах когато преди години разбрах, че в една агенция си стояха по тази схема, нищо, че ГЕРБ бяха повече аот 3 години на власт. В друга агенция също имам добри познати. Там и сега БСП са фактор!!!! Та леко с вношенията тип"Чашков".

78

Анонимен

преди 2 години

За учителски места няма кандидати, особено по математика, или кандидатите са неподготвени и бързо хвърлят кърпата. Като се пенсионирах, на моето място назначиха специалист с титли и една чанта дипломи. За жалост, много знае човекът, но не може да го предава на децата и след изпитателния срок шефа го разкара. Назначи друга, същата работа и родителите зяпнаха. Върнах се скромно, жалко, че почна пандемията. Но в математиката 5-7 кл.-мир.

77

ГД

преди 2 години

Младежи за 1500 лв не искат да рабоят, защото повечето са сселяндури на квартира и не могат да си покрият разходите !Софииските младежи си имат бизнес потомствен и въобще за държавни пари не се редят !

76

123

преди 2 години

Много интересно кой ще дойде да работи за без пари, какъвто е случая в 90% от администрацията. И откъде ще намерят пари да изплатят обезщетенията, които им се полагат. Поредното популистко решение, което е безсмислено и твърде скъпо, ако се анализира. Работата в държавата се върши от обикновения чиновник, а не от калинките, назначени по върховете.

75

ГД

преди 2 години

Младежи за 1500 лв не искат да рабоят, защото повечето са *** на квартира и не могат да си покрият разходите !Софииските младежи си имат бизнес потомствен и въобще за държавни пари не се редят !

74

Ельоменат

преди 2 години

Как все на чантаджий им се работи след пенсия? Колко силови бачкатори остават да работят след пенсия? Накарате един хамалин на строеж да бачка след пенсия и вижте, дали ще остане. Просто е лесно да *** пенсия, заплата и Ковид бонус, за да редиш пасеанс и гледаш лошо цял ден.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71Ще ме светнеш ли какво разбираш под електронни услуги? Нали като подадеш документи по електронен път някой трябва трябва да ги обработи!!!! Просто си спестяваш време, пари и нерви да не се редиш по гишета. И физическия контакт с администрацията. Другото си остава!!!!! Киборгите са само в сферата на фантастиката, или най-много прототипи.

72

Denko

преди 2 години

Всеки знае че по добре ще върши работа 1 млад човек на 1000 лв заплата от колкото 5 дъртака на по 500 лв ,които бяха ползвани основно да избират герберастите 12 г , влизам в данъчното и гледам 10 бюра от които 7 бабички намусени и криви и не може да се оправи щото вечеч е изкуфяла ,айййде , почивка

71

158

преди 2 години

Не мога да разбера каква е тая злоба към тези хора. Не е за хвалба, че уволняваш хората. За хвалба е, когато им намираш работа или им осигуряваш прилична пенсия, за да не им се налага да работят след като се пенсионират. Навсякъде пенсионерите имат право да работят. Преди години България беше осъдена от Брюксел точно заради това, че имаше дискриминация.

70

bref

преди 2 години

В други дирекции ще се съкратят чистачките пенсионерки...

69

Лекар

преди 2 години

А кой ще работи тогава, калинките ли.

68

Анонимен

преди 2 години

С тези ниски заплати в администрацията досега и големи натоварвания, само пенсионерите вършеха работа. Младите и качествените поседят 6 месеца и отлитат. Остават тези, дето за нищо не стават. И нищо не вършат. Като махнат пенсионерите луд свят ще видим. "Почтените"постоянно говорят, че щели да правят анализ на това, или онова, а тук го решават без анализ. Ами пак ще станат за смях независимо от дипломите и CV-тата. Но ние пак ще платим сметката.

67

Йеринг

преди 2 години

До 79. Така е, не виждаш ли че се заигравам с простотията народна?

66

Жепееца

преди 2 години

До 10Бате, ако съкратят пенсионерите от БДЖ ще замине над 70 процента от персонала. Тук млади почти няма, а тези, които не са в пенсионна възраст се пенсионират след година-две. За 800 лева млад човек не иска да работи

65

Анонимен

преди 2 години

До Йеринг"А 120 депутата кога?" ...... Силно се надявам, че никога. Това също е чист популизъм. Би трябвало всеки нормален човек да е наясно, че като са по-малко депутатите, ще са по-зависими и лесно контролирани. При това не от "суверена". Не е необходимо да разбирате от политика, а от човешката природа.

64

Анонимен

преди 2 години

хора навършили пенсионна възраст нямат място в държавната администрация. Те може да са компетентни, но са мъдни и НЕКРЕАТИВНИ. Трябва да освободят място за нови хора, които бързо ще натрупат опит. Добре е 6 месеца преди осовбождаването им да им се плати една сума еднократно и да въведат млад колега, избран с конкурс на работното място.