143

Стойчо от Швейцария

преди 2 години

Стои си Стойчо във Швейцария щото майната ....ТРИ МЕСЕЦА НЯМА Я ПРОМЯНА-ТА В БЪЛГАРИЯ ....ЛЪЖИ ЛЪЖИ КУП ПОРЕДНИ ЛЪЖИ.

142

защо ли

преди 2 години

Белгия има 10 мил.хора ,а администрацията и е 30 хиляди !!

141

Татяна Дикова

преди 2 години

Мисля, че позицията Ви е направо смешна. Между другото, винаги когато ми се е налагало да посетя някоя администрация, отношението с гражданите е толкова брутално, че мисля, че е крайно време тези хора да слязат на земята. Всъщност щом толкова им се работи на пенсионерите: Защо незапочнат собствен бизнес, щом са толкова можещи и знаещи.

140

Татяна Дикова

преди 2 години

Г-жо Атанасова, неразбирам Вашата позиция! Първо, няма незаменими хора, пенсионерите които ще напуснат администрацията е добре да си починат, да си отидат на село, да помагат в отглеждане на внуците си или каквото там искат да правят. И Второ, на тяхно място ще дойдат млади хора и най-вероятно е, те да внесат добри промени в администрацията. Тук се обзалагам, че и Вие сте на приблизително пенсионна възраст щом толкова защитавате "иновативните и с изключително творческо мислене пенсионери".

139

РЕЗЕРВИСТ

преди 2 години

Пенсионер съм , но не заемам мястото на НЯКОЙ МЛАД ЧОВЕК !!! Познавам такива "служещи " пенсионери , които не могат едно коремно да направят , или да пробягат 100 метра по норматив ??? Ами ако ги бернат с пълно бойно снаряжение ...... ??? СЛУЖАТ СИ И ГИ ТЪРПЯТ ... ???МЛАДИТЕ ХОРА В ЧУЖБИНА ... ???ЗАЩО ?????

138

Анонимен

преди 2 години

Час по скоро да се махат тези ..... !

137

Анонимен

преди 2 години

Трябва да го видя, за да повярвам. В държавната администрация всички са навързани като свински черва.

136

Хайде

преди 2 години

да ходят да си почиват ! Нали много са работили , щом са стигнали до пенЦия ... !? По бързо да си обират крушите ... !

135

Владимир

преди 2 години

Ами в армията . Всички от майор нагоре . Офицер и пенсионер . Срам . Пошлост . Глупост . Английски доходи ,без никаква доходност , за обществото .

134

Владимир

преди 2 години

Най после , нещо умно ,от управата на Бг

133

Анонимен

преди 2 години

Всички началници на сектори в полицията са пенсионери- тавана на пенсията плюс 2500 лв заплата!!

132

Анонимен

преди 2 години

Всички пенсионери които са на държавна работа трябваше много отдавна да се изчистят!Като се почне от Радев и се стигне до чистачката,всички тези са на заплата и пенсия едновременно!Това го няма никъде по света,плюс бонуси в края на годината и на тях дадоха колкото на редовен служител,плюс 60лв.откакто сме в Ковид ,плюс всички привилегие като другите!Държат се нагло,агресивно и Незаменими се мислят..

131

Х Х

преди 2 години

Чакайте младите Хора да стоят в България !? От тия пенсионери как да се вредят на работа ? Много ясно ,че ще ходят по другите държави . Как да създадат семейства при това положение ? Деца да отглеждат ?

130

Анонимен

преди 2 години

Освобождаване на всички изпълнили условията за пенсионна възраст и трудов стаж в МВР, МО, ДАНС, ДАТО и др.

129

Анонимен

преди 2 години

Най- много са пенсионерите в Гранична полиция Бургас, гъмжи!

128

Не знаете!

преди 2 години

Знаете ли колко много са за съкращаване?! На община 4000 човека-80 администрация!!! 50 % за съкращаване!!! Ако питате Директор на дирекция какво работи,да не мислите,че ще разберете!!!Ужас,по роднински връзки са всички!!! И кмета не смее,че ще го изгонят.....Не мисля,че в големите градове е по -различно!

127

Анонимен

преди 2 години

При този огромен недостиг на работна ръка в България, би трябвало да стимулират пенсионерите да работят, а не да ги увоняват. Реалността е, че икономиката на България се крепи главни на хората над 60 годишна възраст.

126

стига бе

преди 2 години

То пък тия дирекции се скъсаха да работят. Нароили се едни гербави калинки, мързелуват и смятат така до пенсия да я докарат. Нали новите рекламират повече електронни услуги, за какво са ни едни лели и чичковци, на които да нося документи от една стая в друга, а те да си люпят семки???Оптимизация и развитие на електронните услуги. Но не като Томито Дончев, който похарчи над 2 милрд. наша пара и не свърши нищо. То неговата ясна, трябваше да пълни чекмеджетата на шефа си.

125

Анонимен

преди 2 години

Да започнат от Райков и Плугчиева, и от останалите комплексирани пенсионери от мин на външните работи

124

Анонимен

преди 2 години

А защо не проверите колко държавни служители, които не са пенсионери се освобождават срещу обезщетение в момента, за да се назначат удобните хора