72

Йосарян

преди 2 години

Аз живея в мазето и си пазя апартамента за след 80 години.

71

Анонимен

преди 2 години

От 10 години съм се изнесъл. Който иска да се вре в клоаките по центъра на градО. Да вади пушка за да паркира и да диша вонята я на смог я на мънговци.

70

ни са знай

преди 2 години

Като си помисля само какъв неграмотен идваше да ме преброи, си мисля, че можеше и 16 милиона граждани на РБ да сме. Но резултатите от изборите и статистиката на пандемията ми подсказват нещо друго.Дано греша.Иначе, да живееш в гората си е за завиждане.

69

Анонимен

преди 2 години

ха ха ха ... *** дето не си плащат мижавите данъците от наеми. Инаме големи европейци и патриоти. И после реват, че инфраструктурата е умряла.

68

Алекс

преди 2 години

До Анонимен41 София е клоака за тези,които искат да живеят в нея,но не могат да си го позволят.Гроздето е кисело.

67

До 83

преди 2 години

Лъжеш като дърт ц....ин.Чувал си за такива неща и явно си мечтаеш и ти да си от тия,ама не си.Профила ти не е такъв,ако ме разбираш.

66

Анонимен

преди 2 години

Предлагам двойно вдигане на данъците за физически лица с повече от 3 апартамента. Ако не отчитат наемите в НАП - глобата да е в троен размер от несъбрания данък.

65

Алекс

преди 2 години

Не пишете глупости.Това са по-скоро квартали на градовете.Никой не се е засилил към типичните села.Миграцията към градовете е естествен процес.Просто градът предлага по-комфортни условия за живот.

64

До 76

преди 2 години

Ако си ги придобил по време на тиквата/и ако не лъжеш/,значи си като тиквата-мутра.С една заплата днес няма как да стане.

63

Роден за цар

преди 2 години

Аз съм градско момче, но нямам против да живея на село ! Моля ви помогнете ми да живея истински добре и да живея смислен и пълноценен начина на живот !

62

SS

преди 2 години

Жена ми (азиатката) одавна ми замрънкала да отидем да живеем на вилата горе в балкана . Тук ставало вече ужасно за живот ,мръсен въздух,шум,много хора ! Горе било тихо и спокойно ! Да де ама имаме производствен цех и работници ! Ако падне сняг в онази дивотия пътищата стават непроходими. Как да стане ?

61

До 67

преди 2 години

Аз по време на Тиквата си купих апартаменти в София за над 1 000 000 лв и си вземам 2100 лв наем. А имам и 2 къщи за 500 000 лв до София и в Чифлика

60

До 71

преди 2 години

По-добрият живот в немските кланици,където ги третират като роби.Това го казвам за този,който по време на соца бил роб.Не,благодаря за този "по-хубав"живот.

59

Анонимен

преди 2 години

Северозапада има най-плодородната земя,а е най-изостаналия район.Защо,бе?Защо на Запад,а и във всички държави около нас няма пустеещи земи,а у нас са бол?Защо разни тарикати вземат евросубсидии,засадят слънчоглед,например,а после дори не го прибират,а олиото гони 5 лв.Има нещо много сбъркано у нас,чипа ли е,друго ли е,не знам.

58

Анонимен

преди 2 години

За съжаление в блока от среща светят ок. 30% от апартаментите. Много хора има в чужбина в търсене на по-добър живот.

57

Ванката

преди 2 години

Ако ще и половин милион да останем, депутатите ни пак ще са 240 - тях демографска криза не ги лови! И администрацията пак ще ни е 350 000.

56

Анонимен

преди 2 години

На прав път сме. Почти няма нива която не се обработва, много села растат, особено тези около големите градове. Нещата се случват бавно но устойчиво и затова от Путинистан плащат като за световно на маргинали русофили да вият като за последно. Руското влияние в България отслабва безвъзратно, затова вият както никога преди.

55

До 59

преди 2 години

Ми чи то варнинци ни бяхми много граждани и приди туй.

54

До 62

преди 2 години

Робе,по време на социализма,в който и аз съм живял,със заплата от 180 лв.живях и си построих къща,която сега струва 450 000 лв.И не съм бил във властта и не съм се чувствал роб.Роб си,когато искаш да бъдеш такъв.

53

Анонимен

преди 2 години

Те не се изнасят към селата, а се връщат там.