123

РВ

преди 2 години

Положението при нас:Много вожд, малко индианец

122

до 152

преди 2 години

Еврофондът за саниране беше основно за крадене. Средната цена на саниран апартамент по програмата излиза 17 000лв., но ако си го санираш със свои средства - излиза 3 000лв. По 14 000 средно се окрадоха - т.е. 1,5 милиарда от 2 потънаха в джобовете на наши хора.

121

Тъп 16 годишен

преди 2 години

аз пък съм на 16 и си събрах пари за металотърсач и си копам редовно на полето, у село и т.н. . мечтая да намеря гърне със злато, ама дали ще го намеря е друг въпрос. все пак моите интереси ме отличават от болшинството и това ме прави специален, нали :)))))

120

До 154

преди 2 години

Щом е изпробвано преди 30-40г и ЕС го отпуска сега, какво значи? На вятъра или на Кирчовци?

119

Анонимен

преди 2 години

Саниране на панелка е пари на вятъра. Това е пробвано преди 30-40 години в ЕС .

118

СТР. ТЕХНИК 1985г.

преди 2 години

Да, но Радев не иска да санира.Радев иска да се доближим още по-близо до Москва.А момчето доста ще почака, докато стане политик.

117

Анонимен

преди 2 години

Имаше еврофонд пари за саниране, организирани от ГЕРБ. Новите го отрязаха, защо ли? Може би ще си свършат тяхната работа преди проблемът да закърви?

116

Анонимен

преди 2 години

Добре се ориентира момчето, саниране на блоковете. Чуйте, тези блокове бяха построени с високо темпо за краткро време. Те имат сравнително не дълъг живот. В началото им даваха до 100 години, после коригираха на 50-60. Ако не се вземат мерки, много скоро този проблем ще добие размера на бедствие. Без мерки тези съоръжения ще започнат да се корумпират със скоростта с която бяха построени!

115

Анонимен

преди 2 години

я пък това мамино келешченце отсега лакомо за власт евраци и кюлченца

114

Дедо Поп

преди 2 години

В криза е тая Територия ... всичкото индианец иска да е Шеф ... никой не иска да работи . За момента връзваме двата края със заеми от МВФ ... ама като не произвеждаме а само внасяме скоро нямада можем дори и лихвата по тия заеми да плащаме . Ще си разпродадем националните природни ресурси ... ще се наведем ниско на разни чужди господари , та да закърпим за малко положението и ... тихо и кротко ще изчезнем като нация . Някогашните земи на 1000 воеводи сега е земя на 1000 шефа . Амин.

113

Анонимен

преди 2 години

От малък се е ориентирал как се получава голяма заплата без да се работи

112

Късметлии сме

преди 2 години

Вече дори и децата разбраха къде е мекото на хляба в този живот и как се правят пари ! Детето си казва : " Не ме интересува училището - Искам да управлявам НС " - *** ли е ?!

111

мисля

преди 2 години

Не му липсва самочувствие на момчето!

110

Анонимен

преди 2 години

Стар кардец си тате, крал си кво ли не научиме тате да крада коне. Че една кобилка все ми е в съня, цяло нощ препуска ка да я ловя? За крадец не ставаш сине, ти си будала, щом сърцето ти е взела Ива Митева.

109

1

преди 2 години

Калоян4о,ако познаеш столицата на Виетнам,веднага ти сбьдваме ме4тата,винаги твоя,Караян4ева.

108

Анонимен

преди 2 години

oтиди най напред в затвора да видиш къде ще прекараш значителна част от живота си

107

Анонимен

преди 2 години

Първо ше санирам училищата ...... :D :D :D Готов е за управляващ, знае да харчи, момчето

106

дедо Ташунко

преди 2 години

Ако бащата на това детенце е главен редактор на "Днес", от сърце го моля да обърне внимание на неграмотността на някои от колежките си журналистки.

105

дедо Ташунко

преди 2 години

За метач в народното събрание може да стане. Това хлапе отсега ламти за власт, но "на бодлива крава Бог рога не дава".

104

Хъм

преди 2 години

Синче на журналистпе и хоп статийка? А някакви лично постижения има ли момчето? Или има само искания? Може и да е способно. На външен вид се вижда, че сладур. Дано да не разчита само, че в БГ всичко става, ако си човека на човека.Тук талантите умишлено се спират, за да отстъпят на връзкарите, а някои журналисти използват положението си, за да заплашват и съсипват.Милен Цветков беше от тези журналисти.