6

haha

преди 2 години

Прави сте, на първо място трябва да са сметките а след това за храна...Нали за това живее българина - да плаща сметките на "новите лидери - така наречения ЕЛИТ" ...

5

Анонимен

преди 2 години

Харчим толкова много % защото заплатите ни са мижави , а и цените за много по високи от тези на запад . Питайте ВСС - каскетурата дали им стигат заплатите , горките!!!!

4

от опит

преди 2 години

Със жената взимаме около 2 000лв на месец , да дойде тоя дет е правил статистиката ида ми обясни как да се нахраним трима души с 400лв на месец, при положение че сме в малко градче в къща и друго да не е , но някой зеленчук излиза от дворчето.

3

Анонимен

преди 2 години

промяната на радеф е факт!!!

2

Българин !!

преди 2 години

Цели 81 % са за храна, недейте да лъжете!! Разбира се, че има малък % българи които харчат 2 % за храна, но те са 10% от българите, а ние останалите 90% какво да правим!!Доживотен затвор за ццигганина от Банкя, и дано там да умре!!

1

Анонимен

преди 2 години

Световния стандарт на ООН за бедност е ако 40 и повече процента от доходите ти отиват за храна, значи си беден.Разбира се ако и в България семействата бяха с по 5-6 деца процента щеше да е много по-голям.Сбора храна +режийни при европейците излиза по-висок от нашия.Вероятно заради това че там масово се живее под наем ,а тук в собствено жилище.И въобще тая статистика е като вица за "Ядем свинско със зеле."