26

пияница мистик

преди 2 години

До 33 === Глупости на търкалета. Неквалифицираностите работи винаги ще са ниско платени, защото вече, нужно е само да се огледаш и да забележиш, че се вършат основно от роми. От шофьори разнасящи стоката, продавачи, чистачи, скараджии, цветари, всичко е бате ромалесте :)))

25

Анонимен

преди 2 години

Пенсионерите да не мрънкат и да не се оплакват.Цели 12 години мълчаха от страх,вместо да си потърсят правата и се радваха на подхвърлените трохички.Същото се отнася и за работещите бедни.Докато детето не заплаче,майката не се сеща да го нахрани.

24

до 27

преди 2 години

Абе какво образование се изисква за да ти отгледат храната, сменят болничната пoдлога или да ти почистят офиса бе? Или ще ми кажеш, че това са дейности , за които не се търсят хора под дърво и камък? Идва времето, когато айти то, администраторът или адвокатът ще взимат минимална, а бачкаторите- десеторна заплата. Иначе ще ядеш софтуерни програми и цифри на екран, потънал в прах и л.на.

23

Анонимен

преди 2 години

Бхаахахсааа .Значи . Обява . Продавам жена ми с патени всички осигуровки , здравни , пенсионни. И застраховки ..

22

Анонимен

преди 2 години

А оня от Банкя колко ли плаща за храна?Или да не питам,щото май нищо не плаща.На него държавата му плащаше всичко,даже и чекмеджето му пълнеше.

21

Доволен

преди 2 години

Разменям безплатна ваксина/бустер за безплатна храна, достатъчна за 3 м. (на всеки 3 м). Заменям платени здравни осигуровка за платени сметки за ток, газ /парно, и вода.

20

пияница мистик

преди 2 години

Благодарение на Подмяната на Фигуранта, Кирчо Лъжата и Асан Крадеца пенсионерите след Нова Година ще харчат по 80% за храна, другите 20% за лекарства. Ток няма да имат, ще си седят на тъмно, увити в одеяла и ще се радват, че лошия Борисов с отключените нощни шкафчета вече го няма :)))

19

Йога

преди 2 години

Ако спрете напълно манджата . Няма да имате нужда от нищо и няма да плащате нищо.

18

Анонимен

преди 2 години

Според ООН, когато един човек харчи повече от 16% от месечния си доход за храна е беден. Направете си сметката.

17

Анонимен

преди 2 години

Според мен са поне 50%.щеше да е добре да са само 21%.

16

Урсула

преди 2 години

Ако намалите яденето ще спестите от зъболекар . Няма да си търкате зъбите . Ще спестите от обувки . Ще спестите от дрехи . Няма да ви се претриват гащите. И от хапчета за кръвно за холестерол и диабет.

15

Зелен трол

преди 2 години

Намалете яденето. Ще имате за театър.

14

в матрицата

преди 2 години

Пълни глупости "Харчим най-много за храна - цели 21%, на второ място са сметките"-какви 21% сънуват тея - не ги знам ние сме 3 членно семейство и харчим около 40 лева за храна на ден! или грубо 1200 лева на месец така че по мои сметки харчим повече от 50-60% за храна а за сметките ще говорим когато падне мораториума ! Но пък ако статистиката е взета спрямо депутатските заплати сметките излизат :)

13

Анонимен

преди 2 години

50% от работещите карат на 750 леа, а останалите 50% на 1500. Колко пари отиват за храна при положение, че един хляб е 2 лв, сиренето е около 15 лв килото, бобът поне 3 лв на кг а един кг плодове или зеленчуци също не мърда под 2-3 лв? Минимум по 10-12 лв на човек трябват на ден за храна. Значи поне 50- 60% се харчат за манджа от работещите бедни, а от полубедните работещи- поне 25-30%. Срам ли ви е "там горе" или и така сте си добре?

12

Luja

преди 2 години

Не е вярно! Като ядем по ресторанти с жената отиват по 200-300лв на ден, значи трябва да взимам някакви къси 45-50 бона!

11

u2

преди 2 години

Ами това му е тавана на българина, храната, а тя пък по- скъпа от Испания и Германия ...... пълни ми се устата със слюнка като кажа блато ..

10

Анонимен

преди 2 години

Ама тази статистика е една и съща от доста години насам и никаква промяна няма. Всички управляващи са виновни и заспалия народ най-вече. А да не говорим за качеството на храните, че .....

9

Анонимен

преди 2 години

Те парите само за храна стигат. Евтина.

8

ВащаММ

преди 2 години

"Кой не скача е червен."Помните ли ?Наскачахте ли се ?!

7

Анонимен

преди 2 години

Живея сам и се храня на стола в работата и в една кръчма в съседния блок- около 10-12лв на ден за месец заедно с кафето дето пия у дома са 350лв- ще рече че минимум ми трябват 1800лв(горе-долу толкова взимам) , като имаме дете ще трябва да взимаме с жената по 2500 ... Ха дано!