28

Анонимен

преди 2 години

До 23Познаваме ли се ? Гледам , че ме наричаш балък ?Нещо май си объркал човека .Дръж се прилично , ако обичаш , а ако имаш нещо да ми кажеш , може да се видим и да ми го кажеш в лицето .

27

Анонимен

преди 2 години

цифри, цифри, цифри - ентър дилийт...айде няма цифри. зиро мъни зиро проблеми.

26

до 14

преди 2 години

Когато човечеството овладее ядреният синтез и ядреният разпад ще може да се създават всякакви химични елементи, злато от вода, желязо от азот, само биткойни няма да може защото дотогава всички койни ще бъдат генерирани. Единственият проблем на биткойна е че ще се загубят много, много се губят защото хората си губят ключовете за портфейлите.

25

Примерче

преди 2 години

Наричат я ​​Д-р Ружа или Криптокуин, тя е кралицата на свой собствен свят, пише Зюддойче Цайтунг в разследване за Ружа Игнатова и една от най-големите пирамиди на века - Onecoin.Ружа Игнатова, тогава на 37 години, управлява създадената от нея дигитална валута, която обещава да разруши силата на банките. Обещанието е, че хората ще получат обратно контрол върху парите: С Onecoin всеки може да забогатее, а не само елитът на финансовия свят.

24

Анонимен

преди 2 години

Двойно се повиши таз година.дръпнах с 20к..и не продавам

23

Анонимен

преди 2 години

По иск на Комисията за установяване на имущество, придобито по престъпен начин, на подсъдимата скамейка ще застанат (познай кой)

22

Анонимен

преди 2 години

Бог няма нищо общо със търгашките ти сметки, камо ли с мемекоините рейдовете и разните там флашмобчета и мероприятийца с политически цели.

21

Анонимен

преди 2 години

Това са парите на бъдещето!Купувайте, докато са евтини!

20

Анонимен

преди 2 години

Вие шегувате ли се, че пробутвате АДА?!? От всички алткойни Не Сол, не Авакс, не Луна Ами Ада. Боже, колко есета има по тоя свят, Боже!

19

Анонимен

преди 2 години

Изказване на Уорън Бъфет : Ако знаете кой стои зад биткоина , няма да се доближите до него . Край на цитата .

18

Анонимен

преди 2 години

Аз пък продавам стъклени топчета глобкойн. Цена на глобкойна в момента я фиксирах на 1 млн. и към всеки глобкойн върви един парцел от 3 кв. м на обратната страна на Луната. Давам и безплатни семена от лунна иглика за всеки нов клиент. Погнозирам, че когато търсенето надвиши предлагането, цената на глобкойна ще надвиши 1 млрд. А бонусът ще е парцел на Марс. Има само 300 оригинални глобкойна на разположение.Побързайте!

17

Анонимен

преди 2 години

Като почнат да ви конфискуват нещата които сте "купили" ще разберете че това не е валута, а измама. Хубаво е че в момента повече циклите в нета и купувате виртуални неща колкото да си избивате комплексите за малоценност и да си помпате егото с познания по кой слух докарал вчерашния скок и днешното падение. Минеш границата, туй откъде е я да видим ооо в полза на държавата язък за 5 години стрес сметки за ток и копане със супурнайсе карти. Ама *** колкото щеш. Модно било отатък тъй правили.

16

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде по света в момента се печатат яко пари, инфлациията е голяма. Мислете дали парите ви трябва да са в банка и в каква валута ще са. 97 я помните предполагам. Биткойна не знам дали губи блясъка си, но за турската лира съм сигурен. Обръщайте всичко в алтернативна валута, преди да ни натресат еврото.

15

до 16

преди 2 години

Утре може да изигне свръхнова в близост до нас или да ни удари километров астероид и да стерилирзира по-голямата част от живота на Земята. Това са само вероятности, трябва да се фокусираш само върху константите, а стойността на криптовалутата не е константа. Това е увлечение.

14

Анонимен

преди 2 години

Инвестирам в DOGECOIN и Shiba Inu купувайте докато можете. Давайте апартаментите на ипотека и купувайте!! Продайте си дрехите семейната украса, подаръците, всичко остейте си само една флашка или телефона с ключ към портфейла. Най - добрата инвестиция!!

13

до 13

преди 2 години

Металът е рядък елемент, създава се в края на жизненият цикъл на всяка звезда. Това не е нещо, чиято стойност може да бъде конкурирана от няколко пикльовци въртящи бизнес с битове.

12

Суперкомпа Габриел

преди 2 години

Явно Баце е разпродал всичко и е подбил цената. Нали така и така от народа ги е изкарал.

11

Анонимен

преди 2 години

8 сериозно? Шиба ину е някакво японско куче, някой му кефнало че го кефи и хванал *** на веригата УаУ.

10

Анонимен

преди 2 години

Поредното контролирано разрешително за обмен и символично притежание. Полезно до момента на забраната му. Единствените истински пари са били златните и сребърните монети- реална стойност на материала, трайност и красота, самостоятелност и анонимност на "транзакциите".

9

Анонимен

преди 2 години

Необходимо е само да имаш достатъчно въздух под налягане за да осигуриш покритие на "криптовалутата".