48

Анонимен

преди 2 години

Прогнозата ми е, че етереума ще мине биткойн по капитализация през 22-ра година

47

До ружа вихрева

преди 2 години

Да знаеш, че е така, те глупавите хора са с парите и са направили пазарна капитализация от 3 трилиона долара. Вие умните, където едва изкарвате от заплата до заплата е най-добре да дадете акъл на глупавите милионери и милиардери да не се прецакат. А колкото, до загубата ако спре тока, да наистина ще стане, но трябва да спре тока едновременно в целия свят.

46

глас от тъдява

преди 2 години

Винаги ми е спешно като видя статия за крипто активи и снимката е на монета!?

45

Анонимен

преди 2 години

В заглавието уж Губи, пък от текста се разбира че се покачва с 3%

44

Анонимен

преди 2 години

"като спре тока всичката тази истерия ще спре" - Като спре тока, ще тръгна пак. А ако говориш за тотално псиране на тока, освне ако не спиш с милионите под дюшека (а ако е така - къде живееш? За едни приятели питам ... да ги пратя) - колко ще изкараш? Забравхите какво беше 50-те години ...

43

нострадамус

преди 2 години

това са измамни пари, чиято стойност през 2022 година, ще бъде занулена.

42

Дедо

преди 2 години

Вятър и мъгла са тия пари дето не мога да си ги преброя, да им се порадвам и да ги бутна под дюшека.С виртуални пари виртуални пръжки, виртуално винце и виртуално щастие!

41

Анонимен

преди 2 години

До Крипто МошеДобре, че си ти да ни отвориш очите.

40

Анонимен

преди 2 години

Господа , от незапомнени времена съветът е само един -"Не влагайте парите само в един актив", аз лично преди 20 години купих къща, после наследих 50 дка земя из България, преди 12 години започнах да внасям в спестовен план за 20 години при 4% лихва, после друг с плаваща рентабилност, от 3-4 години като ми остане някой лев вкарвам по 50евро в няколко фонда - един месец в технологичен, друг месец в такъв който инвестира в крипто ... Не съм милионер както се хвалят някой, но не съм и загубил

39

спомени от детството

преди 2 години

Преди много години Шкумбата имаше един виц - дай пет лв за туй топче, на другия ден стои и мисли , щом ми даде 5лв, значи трябва да е ценно. Абе я вземи 10лв и ми върни топчето... - Ааа щом плати двойно за да си го прибере значи се излъгах--- Ще извиняваш ама жената каза да ми го продадеш пак, ей ти 20лв .....

38

ружа вихрева

преди 2 години

няма такова простотия и само много глупави хора вкарват реални пари във фалш с идеята че разбират нещо , като спре тока всичката тази истерия ще спре .намерете си хоби по близко до природата защото там лъжа няма и разбираш че си само фактор за по добро или зло, *** много за една имагинерна жълтица 1 кв км дървета се унищожават и после кило домати не можеш си купи

37

Крипто Моше

преди 2 години

Поредния способ за измъкване реалните парички на бааалъците чрез търгуване на виртуални пари . Тези биткоини и всякакви криптовалути неслучайно са "независими" и нерегулирани от банките ..... За да им се променя стойноста според плановете на големите играчи в криптотърговията И ДА ПЕЧЕЛЯТ реални пари продавайки и препродавайки измислени крипто валути. За да има интрига е измислено това с трудното им "копаене" и мераклиите за лесна печалба направо са очаровани .... Наивници .

36

Смех

преди 2 години

А бе не ми философствайте а кажете каква е тая вашута с която не мойш си купи нищо

35

Комбайнер

преди 2 години

Много криптовалути бре!? Цял ден цъкам и не мога да си избера къде да вложа парите от зърното. Ще звънна на Ружа, тя трябва да знае кой фараон зад коя валута стои.

34

Анонимен

преди 2 години

Ружа стои зад onecoin. А ФБР е децентрализирано. Пише федерално значи трябва да е така :)))

33

Анонимен

преди 2 години

44 колко човека познаваш които проверяват кода? Недей дрънкай наизуст, повечето нямат такива познания дори и да поназнайват нещичко. Второ на никой не му се занимава, отнема време.

32

ъъъ

преди 2 години

До Анонимен 22 - и кой седи зад биткойна, като е децентрализирана система?! Кодът й е отворен, така че го проверяват сума ти хора. Всички решения се гласуват и затова на моменти се бавят ъпдейтите, защото все някой нещо мрънка и гласуването не минава. Това да не ти е валутата на някоя държава, зад която стои някой нагушил се и треперещ да не падне от власт, заради което печата хартийки като луд, само и само хората да имат за тоалетна хартия.

31

Анонимен

преди 2 години

Голямата риба Ружа :))) и софийският *** който се има за голяма риба като следва мъск риана и няколко кухи инфлуенсъра

30

Анонимен

преди 2 години

Може и Ружа Игнатова просто да се придържа към собствения си план. ФБР намира стар имейл от 2014 г., когато започва всичко. В него тя изброява какво трябва да се направи, ако нейният бизнес модел някога бъде изложен на опасност. Най-отгоре пише: Вземете парите и бягайте.

29

Криптобанка

преди 2 години

Лемън Брадърс Холдингс (на английски: Lehman Brothers Holdings Inc., произнася се Лиман), или само Лемън Брадърс, е бивша инвестиционна банка и финансов конгломерат в Ню Йорк.