40

Анонимен

преди 2 години

До Идеалист- Престъплението си е престъпление. Глупости от рода,че ако се е сгазело дете нямало да се вдигне толкова шум показва колко си безмозъчен. Същия този днес като го пуснат ,утре ще блъсне и някое дете. В този живот или си нормален и неща от сорта да сгазиш умишлено нещо живо ти се виждат нередни или си сбъркан и даже ти прави удоволствие да го правиш съвсем демонстративно и жестоко.

39

Някой

преди 2 години

Наглец! Не го бил видял! На клипа много добре се вижда, как тръгва наляво, за да го прегази! Сто пръчки наголо заслужава тоя!

38

Твърдия брус

преди 2 години

Око за око, зъб за заб!

37

Ей така става...

преди 2 години

Айде да видим сега... Продължаваме промяната. Искам да видя следствие и прокуратура променени. Искам ефективна присъда!!! Да лежи ефективно!!! Нека да е първия осъден ефективно и да бъде срам и позор за цялото си семейство.

36

Гиб Мелсън

преди 2 години

Не трябва да има свободно циркулиращи кучета из населените места. Или у дома или в приюта или някъде в гората да ги пускат. Нямат място из населените места. Мен ме е хапала немска овчарка, която се шляеше отвързана на улицата а собственичката беше на сто метра от кучето. Няма закони в тази държава и ако има някакви не се спазват. Куче без намордник навън- прас глоба пет хиляди лева да видим тогава.

35

Идеалист

преди 2 години

Когато сгазят някое дете не се вдига толкова голям шум. Мисирките пак преиграват. Обществото ни ( ако може да се нарече така ) е напълно извратено. Аз имам в двора си куче и 6 котки! Не мога да приема тази дива истерия!

34

Хм

преди 2 години

А защо на улицата има куче без повод и придружител. Къде е общината, защо не е глобен собственикът???Има законно основание за това!

33

Гад мръсна

преди 2 години

Хайде сега някой и неговите крака да прегази да види хубаво ли е.

32

отврат

преди 2 години

Аз пък видях софийско, ново, бяло БМВ за поне 100-150 000 и вътре една с обърнати джуки, оправя прическата на кучето си, защото ще излиза да *** до ОМВ-то. Кучето стоеше в кучешка седалка с някакви лъскавики коланчета и освен фризура, имаше и гердан и някаква табела. Отвратих се максимално!

31

ПорЦелан

преди 2 години

Ти си доказателство че кучкарите не са хора.

30

Анонимен

преди 2 години

Потърсете и здраво глобете тези б.клуци, които са изхвърлили животното! Животните не са виновни, че обикалят улиците, а тези, които ги вземат и после хвърлят. Нали щеше да има служби, които да следят и санкционират за това? Аборигенски нрави.

29

ПорЦелан

преди 2 години

Вчера си купих фойерверки за 200 лева. Много агресивни стават кучкарите, поне един ден да им го върнем.

28

Анонимен

преди 2 години

Когато подобни @роди садисти започнат да получават жестоки присъди и яки глоби, тогава можем да повярваме, че сме европейска държава. Подобно изчадие ще прегази и човек, дете, без да му мигне окото! Има ли мъже в това село?

27

Анонимен

преди 2 години

Те убиеца на Милен Цветков не мофат да осъдят, та този ли? Нямаме държава.

26

vlady

преди 2 години

Все пак кучето е лаяло и шофьорът се е защитил от потенциалната заплаха съответно не може да се говори за престъпление. Както е казал великият Нимцович "Заплахата е по-силна от изпълнението".

25

Анонимен

преди 2 години

Днес куче, утре вашето дете вдругиден вас - така стават нещата, не е въпроса за кучето а за поведението на господина.

24

Анонимен

преди 2 години

Не съм от кучкарите,но сееелскиа бег нарочно отклони колата,за да мине върху животното!Дори рискуваше да се качи на тротоара...просто не е знаел,че е възможно да има камера,покриваща зоната!Гледайте видеото.

23

До 24

преди 2 години

А ти като твърдиш, че си читав/а, защо пожелаваш смърт на човешко същество. Нали уж си по-съвършено ссъщество. И това, което пожелаваш на насилника, не е ли равносилно на това, което той е направил. Т. Е. не си ли същия жесток човек.

22

Примати

преди 2 години

Като винаги пак се огънахме показахме мека китка за такива *** затвор с принодителен труд и то мно тежък този тип щом не обича животните предполагам че не обича и хората утре ще мине покраи някои човек така това са хора с психични отклонения първият признак на болният мозък е агресията жалко наистина нямя съд няма общество няма цевилизация явно както става обикновенно в българия е дал някои лев под масата и е подкупил иначе некорумпираните българи.

21

Татул

преди 2 години

Абсолютно съм с мнението на Стамат. Тук не става дума за кучешка демокрация, а за нормално човешко поведение, което в случая е като на някой садист или по скоро психопат. А другото което ме тревожи повече, че за няколко минути, човек събра няколко минуса. Ето това е тревожно - садиста има съмишленици.