100

Анонимен

преди 2 години

Това с грижата за кучето е трогателно, да те просълзи! Какво обаче за хората?

99

Док

преди 2 години

А за случаите около Николаево и Гурково, където коренното население си хвърля децата пред колите на главния път за да изнудва после хората, имали нещастието да се окажат на грешното място в грешния момент нищо не се споменава, нали?

98

Док

преди 2 години

Живях известно време в UK. И нямаше как да не ми направи впечатление, че няма улични кучета, напъдени както тук или маркирани и пуснати пак на улицата. Същи и нямаше ни едно куче да се разхожда без повод и намордник за по-едрите породи. Нямаше също и кучешки *** по улицата. А защо в БГ по улиците навсякъде прелива от примери за безхаберие и е оаккааноо от милите животни(пак казвам те не са виновни)?

97

Анонимен

преди 2 години

То хора газят камо ли животни

96

Док

преди 2 години

И още нещо. Урбанизираните територии в които живеем са територии за хора(хомо сапиенс). В тези територии важат законите на хората. И въобще не ме интересуват разните му лакърдии от рода на - заобикаляйте го по-отдалеч, защото било неспокойно или то не харесва някой хора или това била негова територия. Има хора, които по една или друга причина имат страх от големи животни. За тях какво ще кажат кучелюбците, а? Сами ли са си виновни?

95

Док

преди 2 години

Една случка и какво трябваше да направя: вървя с децата ми за ръце. Минаваме под някакъв блок и насреща от един ъгъл един злобен пес скочи срещу нас. Първосигнално получи такъв шут, че се превъртя два пъти, преди да се приземи, при което бабичка от тераса от блока започна да ме кълне защото съм и бил ритнал кучето. Питам, като е твое, искаш ли да се обадя на 112 да кажа, че е пуснала зло куче да се разхожда без повод и намордник? Бабата се скри. А аз правилно ли постъпих, а?

94

Док

преди 2 години

Кучелюбците вият като Карпатски вълци. Ефективна присъда, а? А кога ще има ефективна присъда когато улично или домашно куче нахапе/обезобрази/убие някой?! Че такива случки съвсем не липсват в битието ни. Лицемерието е на макс. И не, мразя животните. Животните са жертва. Стопанина на животното, в случая натирено на улицата също трябва да му се потърси отговорност. Докато това не започне да се случва ще има такива тежки селски изпълнения.

93

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си получи наказанието,но какво правят бездомни мъстии по улиците?Нещо,което не можеш да видиш в бяла държава.

92

.

преди 2 години

Всичко е ужасно в тази държава, нищо повече няма да кажа. Безобразие!

91

.

преди 2 години

...

90

Бай Иван

преди 2 години

Социопатите кучкари пак ореваха света, а когато коферманите нападат хора, те хората са виновни, защото ги провокират, евтаназиране заедно с кофермана на такива гении на мисълта ;) !!!

89

факт

преди 2 години

по закон кучето е на общината!

88

филип ейджи

преди 2 години

лъжец !

87

Анонимен

преди 2 години

аз пък една лисица или чакал тряснах потроши ми бронята дивото жовотно!

86

Shark

преди 2 години

До Обективен. И като е така, дай да го прегазим, така ли? Ами то има и бездомни хора. По твоята логика защо не си ги прибереш в къщи, защото някой може да ги прегази.... нарочно.

85

до 92

преди 2 години

И оня младеж дето уби Милен Цветков са го пуснали да си седи в дома като носи гривна за наблюдение.И до ден днешен не съм нито видял,нито чул един журналист по някакъв начин да се е възпротивил на това решение.Ни вопъл,ни стон!Това ли са ни журналистите?Дотолкова ли са наплашени,че дори и за този случай мълчат?

84

Анонимен

преди 2 години

А помните ли Максим Ставийски?Той уби един човек и осакати още един.Да е лежал в ареста?????Поне името на съдията да бяха публикували,дето го пусна на свобода,ама и това не се случи!

83

Баба мара

преди 2 години

сега да плати разходите за операциите на кучето

82

Ако

преди 2 години

До Обективен беше обективен, щеше да говориш обективно! Нямам куче и не смятам да имам, но обективното е това, че кучето лежи встрани от пътя /не е в кашон/, а този нарочно зави, за да мине през него! Тук въпроса не е, дали е куче, котка, коза, крава, или магаре, а начина по който го направи! Животното си лежи до пътя а той целенасочено мина през него!

81

Обективен

преди 2 години

Не ги разбирам тия хора,които протестират. Значи мъжа трябва да остане в затвора ли? Ами като са загрижени за кучето,защо никой не го е прибрал в двора си,за да се грижи за него? Защо е оставено в кашон на улицата и вдигаме олелия,когато му се случи нещо?