7

Анонимен

преди 2 години

Всчико хубаво ама няма ли кой да каже на тези хора, че разклонител еза ток не се поставя на матрака?? Децата на макрака и на половин метър до тях един разклонител...После ще събират помощи за изгорял дом... То бива, бива неграмотни хора - ама нещо взеха да стават прекалено много начело с неграмотния Кирчо от Харвард.

6

Анонимен

преди 2 години

Поредната соросияда за промиване на съзнания и настройване против основата на обществото-патриархата. Поредното унижение на мъжкото достойнство и налагане на фалшива вина.

5

Хм?

преди 2 години

повечето НПО-та в България са създадени с основна цел усвояване на пари от Европейски или национални фондове.

4

А колко мъже са се

преди 2 години

Самоубили, следствие на семеен тормоз от страна на съпругите им? А колко мъже са убити от любовниците си, защотоса им казали довиждане? А колко военни и полицаи са го сторили - за тях статистика няма ли? Само преди седмищи, следствие на *** семеен скандал със съпригата си, мъжът е скочил от седмия етаж! А преди години, мой колега се самоуби - точно на Коледа, вероятно пак след семеен скандал скачайки от седмия етаж! А миналата година, мой колега не смеше да се прибере в къщи, заради жена си!

3

Асан

преди 2 години

За 3200 лв. е продал 1000 книги

2

Поредното COPOCKO

преди 2 години

HПO! Женско сдружение Екатерина Каравелова - Силистра / регистрирано през 2002 година!

1

Анонимен

преди 2 години

Похвално , но повече ефект щеше да има да беше организирал публично поругаване на някой насилник- та да им е за пример на останалите комплексирани ***