25

Анонимен

преди 2 години

Англичаните са в дъното на всеки по-голям проблем в света от около 300 г. насам, сега са в дънот и на този проблем, който пбаче, за тяхна горест, ляга на техния гръб

24

!!!

преди 2 години

брекзит-а беше нагледно доказателство, че демокрацията не е подходяща за глупави и наивни хора.

23

Анонимен

преди 2 години

Като няма от къде да крадат английските пиявици скороще ще се самоизяждат.

22

Анонимен

преди 2 години

51% от възрастното, селско и слабо образовано население живеещо предимно на соц. помощи, гласува против ЕС. .....Със сигурност образованието на тези 51% е в пъти повече отколкото в цялата България взета заедно. Откакто изритаха повечето ганювистанци от българските региони нещата почнаха да се оправят!

21

Анонимен

преди 2 години

Пратете им Тиквата! За десетилетие ще ги докара до нивото на Судан!..... Не им трябват балкански екземпляри. Ганюгите да си стоят във балканската фавела.

20

зАз

преди 2 години

Ся, не забравяйте, че у дребноБритания почти 49% от населението гласува за ЕС - предимно младото и образовано градско население, а 51% от възрастното, селско и слабо образовано население живеещо предимно на соц. помощи, гласува против ЕС. П.остотията у дребноБритания победи с цели... 2% ! -)))))

19

Анонимен

преди 2 години

Много добре си се развива Англия! Работа колкото искаш (стига да си с добър английски език), заплатите скочиха и стоките от САЩ вече пристигат без мита. Исгониха неграмотните балкански субекти които нанасяха вредни чрез сивата икономика.

18

Анонимен

преди 2 години

Пратете им Тиквата! За десетилетие ще ги докара до нивото на Судан!

17

Анонимен

преди 2 години

Много плюха по Маргарет Тачър, но със свещ ще дирят такава. Каква унищожителна деградация от нейно време насам.

16

Анонимен

преди 2 години

Все пак имам повод за радост-добре, че нямам такъв министър-председател. Ние си избираме крадци и угаждачи, но поне не и невменяеми.

15

Анонимен

преди 2 години

Това е най-надменната и същевременно глупава нация на света. Никакъв спомен от някогашно величие. Ами нали като си отрежеш свободното придвижване на стоки и им се качва цената? Като изгониш хората, които наистина искат да работят и оставаш с едни розобузи мързеливци на социални помощи. И много, много всякакви араби, индийци и т.н. Защото по право са там като бивши колонии. И Англия конкретно нас българите винаги ни е прецаквала. Сега ще видят какво е инфлация. Пада им се.

14

Анонимен

преди 2 години

Брексит нежно фалира доходните бг ягодови и подобни берачески бг бизнеси в юкей, където новите бг робовладелци си жяха закупили земи, привикваха берачи от РБ и им осигуряваха нагъчкано до тавана кучешко преспиване във фургони... Е дотук беше, колкоъо и да си мечтаят за връщане към "нормалното" отпреди ковид.

13

До МАЙОРА:

преди 2 години

"..Те и родните русофили..." - "Русофили", "еврофили" надеждата е една - да дойде някой наготово да напълни бездънната уста : ))

12

МАЙОРА

преди 2 години

До Хм 21 Това в Комсомолская правда ли го чете! В ЕК не са очаквали нищо и не са правили никакви прогнози! Май не си наясно как работят евро институцийте! А англичаните се подлъгаха по клоуните Тръмп, Фараж и Борис! Всички популисти се издънват шумно накрая! Това е!

11

Гледам,

преди 2 години

некадърни комплексари, чакащи подаяния от чужбина, седнали да обсъждат народ, чиито дядовци са владеели половината свят.

10

До Асан :

преди 2 години

"....15 години у евро г ейския съюз 75% бедни.."- Какво общо има Евросъюза с това че вече 50г не можеш да си оправиш държавата, не може да изкараш пари, не може направиш нищо ? Или искаш да дойде "някой" от Европа и да ти сипе ядене и паре в устата те така щото си уж в Европа. Работи, Направи , Продай - кой ти пречи.

9

Анонимен

преди 2 години

Великобритания е един от враговете на България............заедно с Франция, Турция и Гърция!!И тях ли трябва да мисля сега??

8

Анонимен

преди 2 години

Острова потъва бавно но сигурно.

7

Анонимен

преди 2 години

Да им се чуди човек, за какво си го причиниха.

6

Анонимен

преди 2 години

До На Борис...ИДИОТСКА ФИЗИОНОМИЯ ИМА САМО КОРНЕЛИЯ НИНОВА И БСП