39

Сашо

преди 2 години

Местни и месни - на автора е му е все тая

38

Да да

преди 2 години

До Анонимен 13 Хайде по-леко.И други сме живяли през соца и знаем какво беше.Дълги опашки за основни продукти и се дават в определени количества,а не колкото искаш да купиш.

37

Анонимен

преди 2 години

Нямат хората пари лиии?!Моля?!Я пак!!!!

36

Анонимен

преди 2 години

Как така ? Аз мисля , че от както дойдоха веригите цените падат .

35

Въпрос

преди 2 години

Знаете ли разликата между "месни" и "местни" продукти?

34

ЦИНИК

преди 2 години

Гражданятааа , гза ви пайджина жа фане с теа цени на ранътъ !

33

Анонимен

преди 2 години

И докато обикаля рафтовете, Йоана забелязва ръста в цените.Цените от месеци хвърчат на горе тя сега ги забелязала. Тази от Марс ли е паднала или само на Коледа купува храна. Явно през другото време е на фотосинтеза.

32

Анонимен

преди 2 години

ПРЪСКАТ СУМА ПАРИ ЗА ГЛУПОСТИ. КУПИ НЕЩО СИМВОЛИЧНО , НО ОТ СЪРЦЕ. ГОСПОД ЗАРАДИ ТОЯ МЕРКАНТИЛИЗЪМ ВИ ПРАЩА САМО ГАДОСТИ , НО СТАДОТО СИ ПРОДЪЛАВА ПО СТАРОМУ

31

Анонимен

преди 2 години

До.32.Нито ми е тъмно нито пък съм на студено.Имам 8 панели,2 500 ватов инвертор( 24 волтов)и четири акумолатора.Даже мога да давам и на съседите ако закъсат.Мисля да си "пльосна" до тях и един 1 500 ватов ветрогенератор,но за сега не се налага.

30

Анонимен

преди 2 години

Печелнарските вериги вдигнаха цените на всичко

29

Бонго Бонго

преди 2 години

Брачеда Янев ши опрай нещо.Изарчеа държавни пари за банкети. Брачеда е генерал мокър вестник къса. От Килима на пода скача.

28

SS

преди 2 години

До 29 ! Агрегата ми дава донякъде автономност когато спре тока да не остана на тъмно и студено ! А с какво ще храня агрегата ли ? Ти с какво храниш колата си ,ако въобще имаш такава ? Знаеш ли какво става като кръстосаш пингвин и бухал ? БЪЛГАРИН ! ХЕМ НА ТЪМНО ,ХЕМ НА СТУДЕНО ! НЕ СИ КУПУВАЙ АГРЕГАТ ТОГАВА !

27

Анонимен

преди 2 години

Светлото бъдеще като светлото тиквено минало, тъмно!

26

SS

преди 2 години

Кирчо според мен най много да изкара до пролет ! Но не това е най важното ! Дори и да няма токов режим ,ако се освободи цената му ще настъпи хаос ! И в двата случая хората ще излезнат да протестират ! ЗАПАСЕТЕ СЕ С ХРАНА И ВОДА !!!

25

Анонимен

преди 2 години

До.27.SS.И с какво ще го"храниш" тоя агрегат с бензин ли,или с празна надежда,че тока ще ти излезе по ефтин.Ми по добре си купи панели,тях поне ги"храни"слънцето когато го има.Ток има в излишък,но търговците спекулират на борсата и цената му расте.Трябва нов механизъм за определяне на борсовите индекси и операции и тогава ще се види,че има излишък от ел.енергия.

24

пенсионер

преди 2 години

очаквайте светлото бъдеще което фигуранта и харвардските костюмчета ви обещават . аз съм реалист , от тия нищо хубаво не чакам .

23

SS

преди 2 години

Ако не дай боже има режим на тока (Косово официално обяви такъв) ще се получи и стоков дефицит ! Съветвам купете си агрегати докато са още евтини !

22

Анонимен

преди 2 години

До.24.Не е верно,че няма да има.Сега План за изпълнение няма.Търсенето увеличава предлагането.Даже Държавата стимулира пазаруването,бизнеса и имането(на имоти) защото чрез данъците пълни бюджета.Колкото повече се пазарува и се трупат имоти,(и това държавата го стимулира,защото събира данъци и такси)толкова повече се пълни бюджета,ако не се краде де.И така,както кръговрата в природата,храни населението на Земята,така и Държавата подържа стандарта на живот.С една дума,колкото повече,толкова повече

21

Анонимен

преди 2 години

Напълно нормално ежедневие за панелните хора. Все пак сега пускат кремвирши и двулитровки на промоция!

20

Анонимен

преди 2 години

Купувайте че скоро нема да има нищо по рафтовете