81

Реалист

преди 2 години

На този оххлюв Трифчо ще му кажа само, че след следващите избори, които няма да са далече, неговата смотана партийка няма да я има, а ГЕРБ пак ще си бъдат голяма и силна партия. Та толкоз.

80

има нещо сбъркано в

преди 2 години

Дания....Гнома-Ананас Ананасов-оглави комисията по вътрешен ред и сигурност:Тошко Африкански -оглави комисията по култура:Ицо Хазарта стана зам.шеф на комисията по образование.....опозицията в лицето на ГЕРБ,ДПС и Възраждане останаха без председатели на комисии...ЛАКОМгъзКРЪВсере!!!!На следващите извънредни избори ,няма да е ЧЕГЪРТАНЕ, ще е яко Е.АНЕееее...на ПП"ПП" и компания!

79

Истукан

преди 2 години

Съгласен съм, че Слави е пълен ку-ку. Затова и оркестърът му е кръстен така. По-деградирала партия от ИТН не съм виждал.

78

председателДИРИГЕНТ

преди 2 години

Тошко Африкански...дай тон за песен:"Върви народе възродени....към светла бъднина върви...с книжовността,таз сила нова...под строгият надзор на Тошко Африкански,съдбините ти си поднови....ОХььь,МАЙКОоооо....жална ни майка!!!

77

vale_karo

преди 2 години

Имам едно предложение.Тези които са членували в една партия да се наричат "Човеци".Тези които са членували в ...да кажем в три и помече партии да ги наричаме "мекотело".Колко в България са "Човеци" и колко са "мекотело"Дали да не попитаме НСИ/Национален статистически институт/

76

....?....

преди 2 години

ПАРОДИЯТА ПРОДЪЛЖАВА ! ...чЕЕЕкайте следващите сериали...в момента се сглобяват в Истанбул....

75

Анонимен

преди 2 години

Чплгар КуКу, ти ни ги натресе тия лъжци които ще ни набодат до девето коляно.

74

уфььь...па тия..

преди 2 години

Пак намърдаха "НАШИТЕ" хора до кацата с мед!!!!!Продължаваме Промяната....СТАНИ ТИ, ЗА ДА СЕДНА АЗ!!!Старата песен на нов глас в СОЛ БЕ МОЛ изпънява КУКУ бенд и компания!Аранжимент ПП'ПП" КО

73

ЕМО

преди 2 години

Човек като Тошко , който дори пред камерите едвам се здържа да не псува ще е ПРЕДСЕДАТЕЛ по комисията за култура и медии.... СЛАВЧО що не дишаш малко по дълбоко ???

72

СЛавчо

преди 2 години

"Моето" гардже е най-хубавото! Макар и остригано :-))

71

отец Нафърфорий

преди 2 години

Към Любен Дилов син...:Оти се срамиш бре ЧАДО МОЕ да наречеш Тошко Африкански с:"уважаеми, господин председателю"? Да те светна малце:Не е важно каква работа ще свършиш , а е важно какви пари ще вземеш като председател на таз комисия...ПАНИМАЕШ???ФЕРЩЕЙН??? На това ние му викаме СКРИТА КОРУПЦИЯ и плащане на заслуги под тезгяха....!!!!ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН!!!

70

Анонимен

преди 2 години

Заболяло го е Трифонов. Щом реагира на самоотвод,който е личен избор на Дилов. Ако така реагираше и на Диков..

69

Шишо Бакшишо

преди 2 години

Е па нема лошо...Тошето е наш кадър! ЕнтЕлЕгЕнт по душа и по рождение....кОООлтурата му е заложена още от зародиш, кога майка му и баща му ходеха по клоните ....

68

paul61

преди 2 години

Е виждам че пост 73 ме е клонирал . Поласкан съм значи някой се дразни от истината , а тя е че Слави заслужава уважение !

67

ПП"ПП"бъзи

преди 2 години

ГЕРБ оглавиха комисията по вероизповеданията ,а ЧАЛГАРИТЕ от ИТН оглавиха комисията по култура....ИЗВРАТЕНЯЦИ!!!

66

Анонимен

преди 2 години

Културата на чалгата се шири и заради шоуто на Чалгаря. Са шебека му ще налага и културни норми в държавата. Чалга фоевър.

65

paul61

преди 2 години

Слави твори простотии вече 25 години. Народа израстна и културно и професионално.На Слави вече никой не му вярва.

64

Tоя

преди 2 години

е пълно Ку-Ку. Четвърт век налага норма за много ниска култура и музика .Опитва се да налага тази простотия на всички , не му се отдава.Първо - да се научи да пее.После да се откаже от политиката. Туй нещо не е за чалгопикантерон.

63

Bg izmet

преди 2 години

ДУХЬТ НА ИЗКУКАЛИТЕ Е ВЬЬВ КОКАТА.БОГ ДА ГИ ПРОСТИ

62

мдаааа..

преди 2 години

Ето ви я ПРОМЯНАТА....Тошко Африкански председател на комисията по кОООлтура....Ай шукария.палундрааа....Опса...опсааа....Не е зле и ония ВЛАХ с тромпета да пусне едно соло....Ха-ха-ха...УНИКАЛНА ПРОМЯНА!!!!Честито на пИИИчелившите!