101

Соня

преди 2 години

Тоя па не спря да ги пише тея глупости! Аман!

100

Анонимен

преди 2 години

С ИТН, ДБ, БСП и ПП -то дълбаем дъното. Никога не сме били с такъв парламент и правителство - крадливи и лъжливи! Липсват Манолова, Хаджигенов и Бабикян, но ще им намерят топли местенца!

99

Анонимен

преди 2 години

Трифонов САМ се закопа!!! При следващи избори никой няма да си спомня за тези предатели!

98

Страхливци!!!

преди 2 години

Скрий се бе, страхливец! Излъгаха ви и вместо да направите правителство, вие дадохте заден и оставихте харвардците да ни лъжат и мамят.

97

низвестен

преди 2 години

Слави , та кой те иска в ГЕРБ ????....Ти не знаеш кой си и на кой цар слугуваш ...кой ще те иска освен такива като тебе...

96

Мдаа

преди 2 години

Много жалко парче излезе - славчоНикога в живота си няма да гласувам повече за неговата партия

95

Диана

преди 2 години

Слави лети по облаците! Предаването Ку-ку осмиваше и воюваше безкомпромисно с БСП, а Слави сега се опитва да ни убеждава, че е работел за БСП..Този човек още не знае кой е работодателя му, седнал да прави политика..Абе, всичко, което е БСП е нещо грешно...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

94

Анонимен

преди 2 години

Точно за левкоцита и лилипута при дадени условия, на даден място и в дадено време такава яка ковалентно-аналнаВръзка ще си свържат любовно и с обич Уриниращите иДрисниращите си отходни канали че ще могат след 9часа да си родят добре износено и хубаво оформенко Дет-говненце

93

Дарт Вейдър

преди 2 години

СлаФчу, излез навън малко, дръпни малко слънце, па нека видиш хора, па и хората да видят чудо! Жив ли си, мърдаш ли, или са те записали във Фейса за месеци напред?

92

Простак народен

преди 2 години

Простотията е майка на изборите и баща на избраните. Където и да погледнеш - тотално изпростяване.

91

Роки

преди 2 години

Браво Слави!

90

пасарела

преди 2 години

Има песен : кажи на майка си , да не ражда такива като Чегъртача и Муната "02747

89

Анонимен

преди 2 години

Компромисите са неизбежни в името на коалицията !

88

Анонимен

преди 2 години

Браво, Слави!

87

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми господн Африкански

86

Анонимен

преди 2 години

Славчо,ти фурнаджийска лопато ,замълчи и колкото по малко се появяваш,толкоз по добре за тебе,просто не липсваш на никога,гледай си кучетата и филмите пич а за политик не ставаш

85

Анонимен

преди 2 години

Гнусен,доллен чалгар.

84

Ганди

преди 2 години

Cлавчооо, Славчо ти голями демократе и радетел за доброто на България забрави ли как открадна шоуто на Тодор Колев,как пееше на мутрите и седеше мирно,как се плезеше и се подиграваше с хората,за просташките си песни тогава ти имаш в главата си само вицове и чалгарски песни и ако не ти напишат какво да кажеш ,просто няма какво да кажеш,колкото до Дилов син по интелигентност и знания си много , ама много далеч от него.

83

Стоенчо

преди 2 години

Тъй,тъй,чоджум,ние и без да ни кажеш добре си знаем,че бая КУ-кувци се намърдаха в НС и не чакаме нищо хубаво от тях - какво толкова моиже да се очаква от " изкукали хорица " ?! А смехориите в това НС са пълни и са насочени главно към едно - унижаване на българския избирател от големите партии , които все едно,че не са учавствали в тия избори ?! Знаем също,че няма да се спрете,докато не изпълните радевите " завети".Пфу! Накъдето и да погледнеш-все инсинуации ! Жалки сте до немай къде!!!

82

4ера

преди 2 години

СЛАВ4О А НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ДА СИ КОАЛИЦИЯ С КОМУНИСТИТЕ !!!!!!!!!