9

ной

преди 2 години

Не дават ами намаляват с 60лв ковид добавките нек е ясно на сите

8

Анонимен

преди 2 години

Винаги трябва Народно Събрание да решава как да се харчат преизпълнени пари от бюджета, а не някакъв диктатор като Борисов да ги хвърля през прозореца на джип

7

Влади

преди 2 години

Ммм, бравос! 60 кинта за черни очи( тия пари ще хвърчат май от балкона в посока Ветово, ама нейсе), 75 кинта за ваксиниран дъртак + 9% ДДС за кръчмари, екскурзии и пр. играчи, дето крият данъци. А откъде ще се вземат тия благинки? .... Познахте, от нас, работещите. Дето се мъчим да отглеждаме и деца. Отделно дето плащаме и пенсиите на родителите на берачите в Англия, както и издръжката в училище на децата им.Чак ми се ще и аз да избягам в чужбина и оттам да давам акъл, не пари.

6

асенчууууу

преди 2 години

значи вземате тези 50 + 70 и давате 60 . с това се хвалите че подпомагате пенсионерите . е верно си е промяна .

5

СССР

преди 2 години

Браво ,я като спряха кранчето на БОЙКО как почнаха да хвърчат пари от всякъде.Браво АСЕНЕ АМА БАШ ВЪЗПИТАН ПОЛИТИ СИ СИ.

4

блазе им

преди 2 години

за свещи да ги дадат самозабравилите се пенсионери,прок.лети да са

3

Майора

преди 2 години

Абе Гечев аз акъл от човек , направил долара 3000 лв и фалирал банките и изнесли парите на хората , не искам! Жалко е и това че за министър на икономиката е човек , уволнен за корупция от същото това министерство! Това са хора които нямат кумова срама и пак управшявт!

2

истина е

преди 2 години

Пари има за всичко защото не се краде както при шайката

1

Асан

преди 2 години

А кой ше плаща ? :)))