110

Vaskes

преди 2 години

Най -голямата заплаха за световния мир са САЩ и НАТО, идва време разделно на никой млад човек не му се мре заради една измислена държава Укрина или за някакви си евроджендатски интереси .

109

Анонимен

преди 2 години

До Петър до ХристоВ днешно време да споменеш ЕС като "успешни държави" трябва да не си много добре със здравето.

108

Точно така

преди 2 години

или поръчваш КОЛИЧЕСТВО за НАПРЕД (фючърси) при ниска цена, или купуваш на момента на дребно на ВИСОКА цена.Путин трябва да обяснява на болшевиките от Брюксел как работи Кепитълизма....

107

Да ви светна!

преди 2 години

Германска компания която е дъщерно дружество на Газпром внася руска газ от Германия в Полша и *** и им я продава на цена от 2220 евро днес за 1000 куб. м. Познайте каква ще бъде цената утре? А през следващата година? Да им е честито на фашистите! В съседен Беларус на Лукашенко газта му струва 178 евро за 1000 кум. м. не само днес но и утре и през цялата следваща година.

106

Анонимен

преди 2 години

До Петър до Христо 142 Виждаме сламката в чуждото око , а гредата в нашето.......!! Намерили сме да говорим за корупция !

105

До Анонимен 138

преди 2 години

"...Тя сама ще си рухне!..." - Каза овчарчето Калитко и доволен от "озарението" се скри в грохналата си колибка, имаща се за "евро"-държава :))))

104

Петър до Христо

преди 2 години

Когато искаме да отсъдим къде хората живеят по-добре, кои държави са по-успешни трябва просто да проследим посоката на миграция и износа на пари. Щом хиляди хора и милиарди капитали напускат Русия в посока Западът няма място за празни приказки. Русия е корумпирана диктатура и не трябва да се поощрява дори с преговори. Трябва да се изолира и остави да си изние вътрешно!

103

Извода

преди 2 години

От цялата тая работа с газа се разбра единствено, че Русия е една враждебна държава която се опитва да се наложи с некоректни и мафиотски методи истинското им лице се видя демек.

102

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/137 "Дръж си газа Русия е никому непотребна вече" - а непотребна... без да тро'лите за нея ще умрете от глад некадърните европеиди на Брюкселския комисариат по ценностите.

101

Христо Христов

преди 2 години

Путин 4 часа отговаря на въпроси пред всякакви медии. Марк Рюте забранява референдуми и лъже в парламента. Урсулата обмисля задължителна ваксинация. Немците провеждат зелена политика с въглищни централи. А ЕК отказва да изпълни решения на ЕП и Европейския Съд.

100

Анонимен

преди 2 години

Русия все повече се превръща в Голямата Северна Корея. С терористи не бива да се преговаря! Каквото и да ни струва трябва пълна изолация на Русия. Тя сама ще си рухне!

99

Анонимен

преди 2 години

Дръж си газа Русия е никому непотребна вече

98

Христо Христов

преди 2 години

До Драж си газа/134"Русия се оказа ужасно ненадежден търговски партньор" - той Бприсов правилно ви каза на некадърните европеиди, дето се издържате с тро'лене на лъжи, че сте про'стаци.

97

Христо Христов

преди 2 години

До IQ 3.14/131"а социалдемократите(от всички страни, обединявайте се) като по поръчка хорово вдигат цените" - меркел социалдемократ ли беше? рюте социалдемократ ли е? А джонсън?За сметка на това европеидите всички и винаги сте си били и останете про'стаци.

96

Драж си газа

преди 2 години

Русия се оказа ужасно ненадежден търговски партньор. Днес на европейските пристанища 15 танкера разтоварват газ

95

IQ 3.14

преди 2 години

До Христо Христовице, легай си че пак ше се разправяме утре

94

Христо Христов

преди 2 години

Комисариатът по пропагандата в Брюксел плаща на неграмотните си тро'лове да бълват фалшиви новини за бедните и некадърни европеиди.

93

IQ 3.14

преди 2 години

газпром си изпълнява договорите, а социалдемократите(от всички страни, обединявайте се) като по поръчка хорово вдигат цените. р.овч брише потно чело и вика "Так держать"

92

Лъжеш Путине

преди 2 години

Хората вече виждат, че Русия е един изнудвач, който не разбира от нищо друго освен от война. В Русия икономиката е политика, а политиката война.

91

Христо Христов

преди 2 години

Русия си изпълнява договорите, а комисариатът по пропагандата в Брюксел бълва фалшиви новини за бедните евромиш'ки, за да отклони вниманието от провалите на психоптдиктаторите... Напълно нормално за евроатлантизма.