32

Анонимен

преди 2 години

Социалните пенсии трябва да се премахнат. Вместо тях трябва да има пенсии за хората,които нямат достатъчно трудов стаж за пенсия по сегашните правила. Работил някой 20-30 години и внасял осигуровки, но това сега е недостатъчно като стаж. Това трябва да се промени и такива хора също да получават пенсии според стажа и размера на осигуровките.

31

КОКО

преди 2 години

Как лесно се прехвърля топката на парламента да решава как да се разходват парите. Нали после ако се обърка нещо друг ще е виновен. Ама и в парламента като започнат едни дебати ужас.

30

Дедо Мъде

преди 2 години

Гербавите, КРАДЛИВИ да им вземат парите които са откраднали, и ще се оправят нещата, КОНФИСКАЦИЯ И ЗАТВОР!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Тази ледена зима колко самотни стари хора, бедни семейства с дечица, сирачета и хора без дом ще оцелеят по селцата и крайните квартали в хиперинфлация, болести и криза? А всички с мълчанието си са съучастници в най големия геноцид над генетичните българи откакто съществува България. За това ни чака жестока катастрофа.

28

Наблюдател

преди 2 години

Какви са тия нови икономически подходи от Асен Василев?? В Харвард по кои учебници учихте

27

Чичо Сам от Тексас

преди 2 години

Пуснете още 2-3 млрд лв в обръщение и ще видите какво ще стане. Малка икономика като нашата, която има огромна външна инфлация + нова вътрешна е безумие

26

Истината

преди 2 години

При реална инфлация от 15% не е много разумно да се пускат още 150 млн в обръщение. Пише го в учебниците по финанси

25

Анонимен

преди 2 години

Мислите ли, че на тези мошеници им пука за вас. Тук са да може да напълнят не чекмеджета, а гардероби и после единият ще си замине в Канада, а другият в Англия. След това ние, нашите деца и внуци ще плащаме заемите които тези са теглили и прахосвали наляво и надясно.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 Да , така си е . Тези които са работили по 40 и кусур години винаги са пили по една студена софийска вода.Нищо не се говори вече за преизчисляване на старите пенсии. Нинова я направиха вице премиер и и запушиха устата, не че нещо за тази категория пенсионери е направила , само джавкане в парламента. Реални едно нищо като докопат власта.

23

Анонимен

преди 2 години

Бри Бойко бяхте добре, при служебното почна промяната на зле, сега Киро и Асан продължават промяната.

22

ПРОСТО КИРО

преди 2 години

КАТО НЯМА ХЛЯБ ЯЖТЕ ПАСТИ!

21

Анонимен

преди 2 години

Баба Мика добре ги изпързаля с пенсиите.Да видим какво ще стане, когато категорийните се усетят, че за тях нищо няма да има.Сигурно се надяват като залъжат третата категория с нещо, с което нищо няма да могат да платят и ще гласуват за тях.На работещите съответно нищо.Гладна зима в комбинация със зелеВ сертификат - тия наистина продължават промяната ...към под дъното.Инвестиции,Кире, не печатане на хартийки

20

Анонимен

преди 2 години

Тези мошеници сигурно се консултират с Гечев и Масларова

19

КК##

преди 2 години

Имаше една песен изпълнявана от Тодор Колев и Йорданка Христова:"...Де е Киро - на кирия.Следват подпис и печат ..."(само припомням за песента)

18

П.К. инк.

преди 2 години

Уж беше преизчисляване, както му е реда??? Сега "актуализиране"? И накрая...нищо? На тия вече никой няма вяра. Да се пръждосват по-скоро. Да дишаме по-чист въздух.

17

Анонимен

преди 2 години

Боже, слез и си го вземи тоз!

16

Анонимен

преди 2 години

Тези мошеници освен да предизвикат хиперинфлация, нищо, че сме във валутен борд и да фалират държавата нищо друго не очаквам от тази промяна.

15

Анонимен

преди 2 години

голяма раздаване пада, тея дето работят ще платят сметката

14

Анонимен

преди 2 години

Това със социалните пенсии е див популизъм за сметка на кои граждани? Значи за работили те по 40 години средно актуализиране 64 лв. и толкова или и повече за неработилите. Е, това си е чиста далавера. Лежиш си, нищо не даваш на държавата и накрая те стимулират.

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 "Кой ще ги връща се пита при намаляващо население." А какво го интересува Кирчо кой ще ги връща? Няма да е той със сигурност. Ще ги връщате ВИЕ, КОИТО ГО ДОВЕДОХТЕ. И правилно. Неговите действия са последица от вашите действия.