89

Анонимен

преди 2 години

Между другото в Швеция вече вместо QR-код на телефона може да ви сложат по едно чипче подкожно. Бих посъветвал всички ваксинирани да не чакат и да се поинтересуват дали в Бг вече се предлага тази услуга. Все пак може да ви падне батерията на телефона и тогава как ще докажете, че сте ваксинирани? Преди това обаче да си посипете главите с пепел, публично да си признаете, че сте ид_ио_ти, които вярват на глупости, а не на умните хора, които ви предупреждавахме много отдавна за това и чак тогава...

88

Анонимен

преди 2 години

"евтаназирам" ... Грешно съм го написал по-долу. Извинявам се... :)

87

Анонимен

преди 2 години

"COVID-19 убива по два-три автобуса хора дневно. Това се дължи основно на ниския процент ваксинирани ." А това ,че сме с много хронично болни ,че доболничната помощ / профилактика я няма ,че сме застаряваща нация ? Не е ли това причината за многото смъртни случаи ? --- "Доц. Гломб: Препоръката вече е бустер да се прави след три месеца " А след три месеца ,препоръката ще е бустер да се прави след месец .

86

Марги-неваксинирана

преди 2 години

Я, за по-сигурно, сутрин, обед и вечер на гладно! Какво ни пречи, нали са безвредни ваксини?!

85

ъъъъ

преди 2 години

Вие тези ваксини започнахте да ги раздавате като сиренето в бакалията - на око. Да смятам ли, че като се появи омега вариантът, препоръката ще е да се слага нова доза на всеки 3 седмици? Я малко по-сериозно!

84

ваксинирана с 2 дози

преди 2 години

Какво значи препоръчва се на 6 месеца, на 3 месеца...Втората ми доза беше поставена през април, вчера си изследвам антитела - и са ми много над необходимите за сертификат 150...Защо да си форсирам пак имунната система? Не може да се говори "по принцип", след като всеки човек реагира различно и е в различен имунен статус след ваксината. Необходим е "протокол", който да описва индувидуален подход, другото е фармацефтичен лобизъм.

83

Анонимен

преди 2 години

много страшно ще стане когато след няколко години се разбере че тия препарати са билимного вредни за човешкото здраве и са предизвикали редица болести

82

БАЙ ШИЛЕ

преди 2 години

Който иска да се боде по три пъти на ден и да си живее в болницата аз тука си стоя при козичките пия си млекце и хич не го знам докторя какъв е не съм го виждал и не ми трябваВесели празници и помнете здрав дух здраво тяло А тия кукумявки на телевизора не ги слушайте Бог да ви пази

81

Пурко

преди 2 години

Тоя свят е в световна парична лудост.За пари ще погубят човешката цивилизация.Все едно да сечеш клона,на който седиш.Ами ако след 6 месеца се окаже,че трябва да се ваксинираме всеки месец- каква е тази медицина? За две години в световен мащаб нищо свястно не успяха да направят.Опити безкрай.Докога.?

80

Сашо

преди 2 години

А няма ли предложение направо по един авокад да има всеки и де кога завърне - прас бус терче ,а ?! Пфу !Отврат сте всички ,които С НАТИСКАНЕ И ПРИНУДА ИСКАТЕ ДА ПОКРИЕТЕ възнагражденията си от производителите !!! Няма да ви се дадем !!! Искаме РЕАЛНА статис тика КОЛКО ЗДРАВИ ЧОВЕКА НО ИНЖЕКТИРАНи СА ПОЧИНАЛИ - това толкова ли е мало важно,че никой нищо не съобщава за явление ,което все повече се шири ?!

79

Хахаххахаххаха

преди 2 години

На 3 месеца!?!?!?!? Психопати!

78

Върбан

преди 2 години

До Анонимен 111 --- Колега, пресилил си извода, поне ако вярваме на официалната статистика, се забелязва лека полза от експерименталните течности, но разликата им с познатите ни от миналото истински ваксини е като от земята до небето. Освен това статистика и избори без лъжи няма, информация за вредата от убожданията също няма(не ни я дават) така че уболите се са членове на религиозна секта вярващи в телевизора.

77

Анонимен

преди 2 години

Тази като говори, вярва ли си?

76

Анонимен

преди 2 години

С този повехнал и болнав вид, тръгнала да ни дава здравни съвети. Докторе, първо излекувай себе си. Не случайно има такава приказка. Все едно плешив доктор, да дава съвети как да се сдобием с разкошна буйна коса завинаги.

75

Мечо Пух

преди 2 години

Колкото повече толкова повече. Не издребнявайте, какви 3 месеца, то всеки месец има нов вариант. Ако искате да сте защитени по 3 пъти на ден убождане с еликсира.

74

На три буустера

преди 2 години

Бууустерче и дюза тест за Бломб всяка сутрин !!!

73

Анонимен

преди 2 години

Справката от днес: 79,5 на сто от далите положителна проба през последното денонощие не са били имунизирани(20.5% са имунизирани). 85,14% от влезлите за лечение в болница също са неваксинирани(14.86% са ваксинирани). 85,94% от починали за деня нямат ваксинация(14.06% са ваксинирани). Спрямо процента на ваксинираните, данните недвусмислено показват, че ваксаните се разболяват и *** точно толкова, колкото и неваксаните. Пита се в задачата - защо въобще да се бодем?

72

Анонимен

преди 2 години

Напомня ми някаква бездушна, безчувствена парцалена кукла, която си слага дебел макиаж, за да има поне някакъв цвят на мъртвешките си бузи и очи.

71

Чоко

преди 2 години

Според мен със ставането и бустерна доза а скоро и преди лягане

70

H2

преди 2 години

Чудех се какво означава ГЛОМБ ? Google ни казва че е американси проект за бомбандиране с дронове от 1941 г