38

Анал?изатор

преди 2 години

Този е един обикновен бушон.Бушонът не може да знае имена ,схеми и други работи.Този просто разиграва прокуратурата ,за да печели време.Забравете за милионите

37

toti

преди 2 години

Явно някой се поизплашиха и взеха да влизат в час и да слушат учителя ,но малко късно ,когато видяха че чашата преля!!

36

Арести за чиновници

преди 2 години

Источена е БЪлгарската хазна както официално обяви министърка по телевизиите.За НЕЗАКОНЕН ОБЕКТ НЯМА АРЕСТУВАНИ ВЪПРЕКИ ОГРАБЕНИ над 8 000 000 000 живи кървави лева и поразени милиони декари ценна обработваема земя..Пораженията срешу ПРиродата са ТЕЖКИ трудно лечими.

35

Баба Ванга

преди 2 години

Тоя пуска кьорфишеци. Казано му е кои имена да съобщава.Истинските организатори на грабежа няма да бъдат назовани.

34

Иванов

преди 2 години

Аз само да попитам, как за някои хора прокуратурата правеше жестове, пък сега не може. Да не забравяме колко лица напуснаха страната и сега са в Чужбина след такива негласни споразумения. Преди можеше, а сега не.

33

Облог

преди 2 години

Хайде да се обзаложим, че имена няма да излязат никога! Поредната ченгеджийска постановка, от което ще излезе едно голямо ...НИЩО! Всичко на което разчита Чашков, е сервилните медии да раздухват кьорфишеците!

32

Асан

преди 2 години

Къдя са имената ..... пак шменти капели :)))

31

...?

преди 2 години

До Мдаа! Ами нали и ние искаме това да знаем ,откъде и откого са тия тегления! Сам казваш, че веригата се разплита, а тука един *** даже твърди, че верига нямало, а директно ходели при "Борисов"! Последно?

30

Ха-ха

преди 2 години

Най-новата постановка,саковете били носени на "Борисов"! Много плоско бе тролчета, като доказателствата на Рашков! Явно в АПИ парите си ги държат в "сакове", и чакат само "мулето" да мине и да ги вземе! Този да не се окаже ,че е истинската Мата Хари?

29

мдаа

преди 2 години

Първо нямаше милиони, сега вече има. Гербаджиите припяват, че нямало познати имена, споко ще се стигне и до тях. Брънките на веригата все още са неустановен брой. Пък и каскета може да не иска да сти до края. Кой може да затвори очите на ДАНС, за да не видят тия тегления? Досещате ли се, гербаджии?

28

Анонимен

преди 2 години

Boika i goscko hubavata na Rastrel a desi na magistralata a vsizkite grobari v Belene

27

Анонимен

преди 2 години

Гербер, ако през ум ти е минало, че това мyлe е носило саковете директно на Борисов, значи през нищо не е минало. Всички ли гербери сте толкова аналитични?

26

Странно,

преди 2 години

Що не направят проверка в банките, от кого и на кого е направен превода, ами вървят по дирите на някакви си "сакове"? Да не се окаже като ония свидетел на Мая Манолова в НС, който бил знаел за някой си, който бил дал 5 000 лева на някаква си, за да спи с едикой си, ама тя не била чувала за това ?

25

гербер

преди 2 години

ЛИЦАТА НЕ СА ПУБЛИЧНО ИЗВЕСТНИ! Ха-ха-ха, какво стана бе, гербоплювачи? Нали уж бяха замесени Борисов, Нанков, Аврамова? Няма да ви се отвори парашутът и май ще излезе елементарна криминална история.

24

Гражданин

преди 2 години

До 37. Уф, големи глу.пости си написал. Не ти ли омръзна всеки ден.

23

Анонимен

преди 2 години

Кой ходеше с джипката поне два пъти седмично по тези лотове на Хемус? И си водеше операторката Севда и един-двама корумпета-послушковци да му слушат лакаръдиите. Най-заинтересованият от пълненете но чекмеджетата с 500 еврови банкноти го знаят и малките деца. Парите са ограбени и изнесени. Бушони, релета, следователи, прокурори и самият Гешев ще се погрижат да не се стигне до онзи с джипката, дето обикаляше по лотове и смяташе да го прави поне до 2028 г.

22

МВР бие протестъри

преди 2 години

Кво стана..??.. Нещо се ОБЪРКА...!! -Днес протестъри защитават шефа на МВР-РАШКОВ..??

21

Анонимен

преди 2 години

Ами посочете ги тук в сайта, уморени сме да чакаме още!

20

Анонимен

преди 2 години

Гешев днес отново провокира! Делото стигнало дотук, поради професионализма на прокуратурата, въпреки МВР! И никой журналист не му напомни, че точно МВР започнаха да разплитат пътят на парите и то без прокуратурата да знае! Гешев вече говори несвързани неща. Един път, прокуратурата не можела да разпитва, а днес пък обратното?! И всеки път напомня на обвиняемия, че каквото и да каже, положението му няма да се промени! И отново никой не го попита как така досега разпитваха Цеката, Б Лазов и пр.

19

СССР

преди 2 години

Боко ,доган,пеевски требе да се арестуват веднага.