24

лекар

преди 2 години

До До 14Абсолютно вярно!Аналгин хин съдържа 250 мг метамизол т.е.1/2 тбл аналгин.А другото е комбинация от метамизол и хининов хидрохлорид което вече съвършенно променя нещата!!!Но тъй е евтино и ефикасно го няма както го няма и бромхексина,новфилина и много други!!!А иначе скъпи и,вредни и безполезни л-ва колкото искате!!!

23

Аре стига!

преди 2 години

лицето ми е вече в екземи от маските. имам си епикриза. аре да ме накарате вече да сложа маска. ще се срещаме в съда често.

22

Анонимен

преди 2 години

Па да ви кажа - то нас, нормалните, не ни вълнува отдавна какво ще разпоредят да пишат мисирките по жълтините.

21

Анонимен

преди 2 години

Вероятно бустера ще свърши работа и против омикрона.

20

Анонимен

преди 2 години

Различните държави са на различен етап на пандемията. Повечето са в 4 та вълна, скандинавските държави в 3та, а България ще посреща скоро 5та. Оставени на самотек и неваксинирани, ние водим с една вълна.

19

Не е рано, вече

преди 2 години

е ясно, че ваксина срещу Омикрон ще има. И като гледам какво става досега, тя също ще стане задължителна. А да ли е НУЖНА е съвсем друг въпрос. Отговорът е НЕ! Също както и досега измислените "ваксини" са не просто ненужни, защото са неефективни, но най-вече защото заплашват здравето и живота на хората.

18

До 14

преди 2 години

АНАЛГИН - ХИНИН НЯМА В БЪЛГАРИЯ. АНАЛГИН - ХИН СЪДЪРЖА САМО МЕТАМИЗОЛ НАТРИЙ, КОЕТО Е САМО АНАЛГИН!!!! НИЩО ДРУГО.

17

Рано е хммм

преди 2 години

В САЩ - 150 000 НОВОЗАРАЗЕНИ. ДОРИ УНИВЕРСИТЕТИТЕ ИМ СА НА ОНЛАЙН! АКО БЕШЕ ТОЛКОВА ЛЕК - ЩО ГИ ЗАТВАРЯТ, НАЛИ СА И КЪМ 80% ВАКСАНИ?! ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС - ДНЕС КЪМ 2000 НОВИ И ВЕЧЕ ИМАМЕ ДОРИ 1 ЗЕЛЕНА ЗОНА!! МНОООООГО ПРОТИВОРЕЧИЯ, МНОГО!

16

Miko

преди 2 години

Нашите светила и научни величия от сутрин до вечер ни облъчват с това че е АБСОЛЮТНО задължително да се буустнем, а то излиза, че умрелкон не се кара тежко. Та навярно затова бързат, докато овцете все още вярват на експерименталните отрови.

15

Анонимен

преди 2 години

А то за този вариант сега ще мислят

14

Анонимен

преди 2 години

До 14 - аз си пих аналгин-хинин за ковидчето, два дена имах температура 38 и болки в мускулите, общо пет дена и се оправих напълно. Ама още нямам обоняние.

13

Анонимен

преди 2 години

Да така е но го затриха с реформи

12

Анонимен

преди 2 години

Къде изчезна човекът който казваше че липсват лекарства в аптеките за Ковид ами стана здравен министър и като такъв да се изкаже липсват ли лекарства в аптеките за лечение на Ковид ако не липсват какви са тез съобщения за спиране на продажби на едно или друго лекарство и после да ми обясняват за Омикрон Имаме ли лекарства или не да каже здравният министър

11

Анонимен

преди 2 години

Не може да се произведе ваксина за вирус.Във ваксините има тежки и токсични метали.От това умират хората.

10

Анонимен

преди 2 години

До 3. Функционално неграмотният се изказа. Помъчи се да разбереш какво точно пише в теста, бе, човек, не е толкова трудно.

9

Анонимен

преди 2 години

О да, разбира се че накрая ще се окаже че рнк експеримента от преди две години пази от всички коронаворуси за столетия напред! Нали уж предимството на рнк "ваксините" беше че можеха лесно да се преправят, а тази я пуснаха веднъж и след нея наизкочи цялата гръцка азбука без никакъв ъпгрейд вече трета година! Колкото и да не вярвам на конспирации, почвам да си мисля че има наистина нещо съмнително в тия ваксини, което трябва да бъде вкарано на всяка цена.

8

Анонимен

преди 2 години

Не е рано, точно навреме е - ето отговора - НЕ Е НУЖНА ваксина за изключително лекият вариант, от който не стигат до болница дори 2% от заразилите се! И не е необходима ваксина за никой друг вариант, понеже този измества останалите в момента! Да приключваме! Затваряй сергията!

7

нЕкой

преди 2 години

Естествено, че трябва да се преработят ваксините. Първо, че работят само срещу спайк протеина. И второ, че са правени срещу първоначалния щам, който вече го няма никъде по света.

6

АнонимеН

преди 2 години

СВЕТИ БОЦ: СЛУГИТЕ ПАК СЪМ ГИ ПУСНАЛ ДА ЛЪЖАТ, ЧЕ НЯМА ДА ИМА НУЖДА, ЗА ДА МОЖЕ КОВИД БАЛАМУРНИЦИТЕ ДА НЕ ЧАКАТ НОВАТА ВАКСИНА А ДА СИ ТУРЯТ ДОЗИТЕ ОТ СТАРАТА :D

5

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

От сега ви казвам, че никаква ваксина не ми е необходима, а ако имам нужда от нов сертификат, ще си го набавя някак.