11

Програмист

преди 2 години

А Банките вече не живеят от нашите пари а от такси за обслужване. Отново вдигат драстично цената им. Наближава времето в което ще изчезнат.

10

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо - И кво?

9

Хахаха

преди 2 години

пеца, пеца - вземи прочети малко че ставаш смешен или поне не се излагай публично

8

Мдаа

преди 2 години

По-малко опасно е отколкото печатенето на милиони тонове хартия, мастило, банкови клонове, пър дящи служители, сървъри, банкомати, трезори, охранители, бронирани камиони и т.н. и т.н.

7

ПроСоТо

преди 2 години

по-голяма ДИВОТИЯ от така наречените "биткойни" и тяхното "КОПАЕНЕ" не съм виждал!!!!!...Това е сто процентова,АБСОЛЮТНА ЛУДОСТ,нямаща общо и с една стотна от процента от ЕСТЕСТВОТО НА ЖИВОТА!!!!!!

6

пецата

преди 2 години

И къде се ползва прословутия ти блокчейн освен за крипто сделките, това е просто навъзана верига от криптирани сделки , тоест комбинация от едни числа и букви разбъркани а крипто ключа е в портфейла, как точно това ще се използва за банките или за други технологии, това не е протокол ве кухар, какъвто е TCP/IP например или други интернет протоколи, с тях работят банкоте а не с блокчейн, наслушали сте се на глупости и повтаряте като папагали

5

анонимен

преди 2 години

Най-вероятно тези ,които"копаят" криптовалута ще се закопаят.

4

Фараона

преди 2 години

Криптовалутите са новите пирамиди - още ли не сте го разбрали?! Времената се менят, технологията на измамите също!

3

Щом са миньори

преди 2 години

Значи копаят въглища.

2

Анонимен

преди 2 години

Химическите заводи наэбанките и фармаиндустрията са напълно безопасни

1

Анонимен

преди 2 години

Ааайде пак... Минат няколко седмици и плочата задира и започва отначало. А колко харчат банките и картовите оператори за офиси, сървъри, персонал и т.н.? Да не говорим, че с L2 решенията и PoS ефективността скача много пъти. Блокчейн технологията е тук и вече се ползва за много неща, а банките щат не щат вече видяха, че няма мърдане.