31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 - Темата не е за тези неща. А и виж - цигариет не са токлкова вредни като херцата, нали?

30

Анонимен

преди 2 години

А колко е опасна за околната среда коледната украса на милиони американски домове, които цял месец светят като писта на летище?Колко е опасно за околната среда придвижването с круизни кораби, евтини самолетни полети и дизелови коли?Колко е опасно за околмата среда генно мофигицираната соя и други земеделски продукти?Изчезването на пчелите де се нарежда?

29

До Бел

преди 2 години

Както при разпределението на всякакви блага има корупция така и при крипто валутите. Но тука корупцията е много по трудна. Цените се определят от свободният пазар и колкото и да ти се струва нереално цените на крипто валутите да са такива. Щом има търсене ще има и предлагане. Хартийки,които печатат за строене на магистрали и самолети, които няма никога да видим не са по - чисти.

28

Анонимен

преди 2 години

До ной 29 - Работещият с алгоритми изкара 140 000 лвва на години, без да си дава зор.

27

Анонимен

преди 2 години

До Бил - Много обичаш да черниш на ред. Първо - няма ендо доказателсвот, че "Бог" ти е писал тези заповеди, втори - оригинално заповедите са били са ... брат ти. Демек другият от твоето племе. Висчки останали са си били .. открит ловен ссезон.

26

Анонимен

преди 2 години

Много терикати станаха в света.Не ви се труди накратко казано.Накрая ще стане чповека взе парите.Примери за пирамиди бол.Копайте да ви е честито

25

ной

преди 2 години

Оказва влияние на мозъка на работещия с алгоритми и съответно влияе на околните общуващи с него нищо повече но това не е никак малко

24

Бел

преди 2 години

Първото, което се отчита, когато се спомене "генериране" на криптовалути са високите нива на престъпност. Кражбите на ток на първо място още при добива, в който участват т.н. миньори и служители в електроразпределението. Впоследствие по веригата следват трансферите с тяхната съмнителна чистота и др.. Но това е порочна верига на безбожие. "Не кради" е писано като заповед, а безбожниците вършат своето против Бога. Накратко, това е кражба и разпад на съзнанието. Разбира се и екологично вредно.

23

Анонимен

преди 2 години

До зо 27 - Защото спокойно си дърпам по 11-12 кв.ч за копачницата в мазето. И както е тръгнало, ако цената продължи да се качва, започва да си стурва, да наема помоещение и да сложа максимално количество картки. РАзбираш ли - ако има един чалъм, всички ще взема и нов АЕЦ ще вдигна. Това е, ако продължи да се качва цената.

22

Анонимен

преди 2 години

До 26 - Не само видео карти. И не са 1000, а са милиони. Върпосът е, че с нарастването на цената на криптото (да, пада за 3 месеца, качва се, пак пада, но каот цяло е нагоре), все повече и повече хора се включват. nVidea буквално искаше да прави карти само за копане, защото се страхуваше, че гейминг сегмента им, ще отиде при конкуренцията.

21

зо

преди 2 години

Като видиш покварения въпрос завършващ на "... и защо има толкова голям въглероден отпечатък" :) - върху кои официални данни е стъпил драскателя, за да може да извлече аргументиран факт. И не си представяте "копаене" като копаене на злато от земята, а копаене на нивата за да мога да я засея. Ние доматите после с колците ги папаме :)

20

Анонимен

преди 2 години

А колко е опасно работещите телевизори, лаптопи и телефони във всеки дом ? Айде стига ни занимавате с глупости. 2 милиона телефона всеки ден висят в Фейсбук ... обаче 1000 видеокарти карти ... голям проблем. Циркаджии... къде я пишеш тая статия на пошеща машина ли ?

19

Анонимен

преди 2 години

Не искта крипто, защото не могат да го контролират. Не могат да го таксуват! Не могат и да го следят ефективно.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 - Интересното е, че в една по-равна система, такива като Ботев, щяха да са хроата на върха.

17

Анонимен

преди 2 години

Хора - всичките тея глиупсоти се ръсят поради две причини: Причина 1 - Криптото е турндо за котнролиране и вече не е просто някавка понзи схема, измислена за 1 вечер, а има сериозни играчи и всъщност тези неща имат някаква стойност за достатъчно хора, че да си струва, да им се обърне внимание. Причина 2 - Ако не успеят да анулират криптот, ще се наложи, да го таксуват, а за таксуването, първо винаги се дава някаква причина ... Колкото и откачена да е.

16

до пецата

преди 2 години

Не е само това. До тоя регистър имат достъп всички и реално го проверяват постоянно. Енкриптване и декриптване го имало, но да ги правиш на един чейн и после да имаш право на вот как да се развие чейна в зависимост какво ще майнваш е голяма революция. И сега със революцията на смарт контрактите и нфт-тата, които са базирани и направени върху този чейн не ти трябват правителства, вотът става директно от хората, не са нужни политици съдилища и т.н всеки си дава вота в зависимост кой блок иска.

15

пецата

преди 2 години

...няма никакви супер технологии в един криптиращ калкулатор, който добавя изважда числа и ги регистрира към акаунт(получател) 3тия участник в портфейла е така нареченото майнене, програмата проследява колко изчислителна мощност дава получатея и добавя числа към акаунта , ейй то голяма технология малко по усложнен калкулаторцифрите се вземат от въздуха и се прехвърлят от акаунт в акаунт това че хората мислят че участват в нещо важно си е само в главите им че и пари дават за въздух

14

Анонимен

преди 2 години

Децентрализация на всичко ! Ботев го е казал :Правителството и привилегированите класове у секи един народ ще да мъчат и притесняват сиромахът, ще да поядат неговът труд ще да го държат в невежество, ще увеличават в квадрат и в куб неговите исторически глупости и в заключение на сичкото това ще да го изпровождат да бие и да изтребява брата си или да бъде бит и изтребен от него. Ботев ако беше жив щеше да копае крипто !

13

REVOLUT

преди 2 години

Убиецът на банките

12

пецата

преди 2 години

какво да прочета ве измислен, обяснявам ти какво е блокчейн, портфейла е "шифровъчна машина" демекр криптираща програма която прави регистрира едни цифри и букви и начислява някаква стойност от едни числа , извинявайте че ви разбивам големите очаквания но вашия блокчейн е една програма генерираща 1.цифрен/буквен код на получател, 2.код за изпращач, 3.криптирано изваждане/събиране между получател и изпращач , ей това ти е цялата програма, който разбира малко от кодене си е направил крипто валута