5

Анонимен

преди 2 години

Защо трябва Левон да ни го каже, за да схванем, че жилищния пазар започва да надува як балон. Лихвите са супер ниски, Европейския съюз и САЩ печатат с нищо необезпечени пари, които да раздават на *** и Пульо като за световно. Тоест народа е пълен с пари и влагането в банки не е опциявсичко отива директно в имотния балон. И после следва пук+инфлация. Ама поне във времената на К19 ще си поживеем.

4

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Как е възможно един цивилизован човек да носи гнусното и npръдлuво име Хампарцумян? И въобще що дири из Българо-Френските Трако-Келтски Земи един Хампарцумян? Що не вземе да си се върне в Сирия тоя арменец еврейски с npъдлuво име? Повръща ми се от арменци...повръща ми се от тая ултра богата еврейска каста от световни аврамови престъпници. Един път съм си лягал с арменка и повърнах върху нея,защото и след душ вонеше! Вън от Майка България,арменци!

3

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Как е възможно един цивилизован човек да носи гнусното и npръдлuво име Хампарцумян? И въобще що дори в из Българо-Френските Трако-Келтски Земи един Хампарцумян? Що не вземе да си се върне в Сирия тоя арменец еврейски с npъдлuвоиме? Повръща ми се от арменци...повръща ми се ота тая ултра богата еврейска каста от световни аврамови престъпници. Един път съм си лягам с арменка и повърнах върху нея,защото и след душ вонеше! Вън от Майка България,арменци!

2

Анонимен

преди 2 години

Балона се спука, хората вече почвата да подаряват имотите си. Толкова е зле положението. Даже се носят слухове, че дават пари, за да се отърват от апартаментите си. Ужас, направо.

1

Анонимен

преди 2 години

Всички мислят за пари