140

Анонимен

преди 2 години

Лудостта на тези психари няма почивен ден.

139

Анонимен

преди 2 години

А сега... БЛС казват, че при много антитела 1. Ваксината не е опасна, но е бедполезна. 2. При много висок титър трябва да се консултираме с лекар и да изчакаме. Тези две твърдения как вървят със зелен сертификат и ограничения да ходиш и на работа, ако не си биеш дозата, и постоянното мелене всеки да се ваксинира на всяка цена? Случайно да има противоречие и какво да прави човек, който според БЛС не е добре да се ваксинира? Да спира да работи и живее?

138

Риторичен

преди 2 години

Може би ветеринарите?

137

Анонимен

преди 2 години

Личните лекари на децата обикновено са педиатри. Педиатрите не искат да увреждат деца, а да ги лекуват. Няма да допуснат да ги превърнете в убийци!

136

Анонимен

преди 2 години

До Леша "Скучен си, какво винаги" Реалността е "скучна", ти затова си падаш по фантасмагориите. Важното е да се готвиш за мерките. Ще ти пиша пак тук след два месеца, когато пак са ви затиснали с такива, а ти пак се пениш, койо какво щял да прави. :))

135

Анонимен

преди 2 години

До Леша "Какво ми е представено, картинка от гугъл" Ами, ти достъп до сериозна лаборатория (където можеш да видиш изолирания вирус нямаш, нямал си и няма и да имаш (защото неграмотниците нямат място на такива места). Как да ти се "покаже" по друг начин такова нещо? П.С. Не ми отговраяй, нищо умно не можеш да измислиш. :))))

134

Леша

преди 2 години

До 140 Естествено, че знам. Винаги взимаш част от поста на опонента си и след това драскаш глупости и небивалици, за да събираш заблудени лайкове, все едно, че на някой му пука.

133

Анонимен

преди 2 години

До Леша "Какво има да разбирам?" Ти така си отговарял и на учителите си в училище, затова си на това положение. Идват по-строги мерки. Свиквай! :)))

132

Анонимен

преди 2 години

До Леша "Винаги знам, че пишеш ти" Хихихи. Някой без никакъв увод пише пост, и ти "винаги знаеш". Най-важното е, че помниш какво ти е представено, и ОЩЕ не си измислил някакъв адекватен начин да го опровергаеш. С драскане на глупости не става. :)))

131

Анонимен

преди 2 години

До Леша "Кажи, кой е носил името Бръндзал за пръв път" Нито знам (нито ти знаеш), нито това има значение за човека, за когото говорим, но тъй като не разбираш Български език, още не можеш да порумееш какво ти казвам.

130

Леша

преди 2 години

До 134 Кажи, кой е носил името Бръндзал за пръв път и бил ли е той горд с него ха-ха Нали все някой от хазарите трябва да е бил пръв?

129

Анонимен

преди 2 години

До Леша "Не не е изолиран, нищо не си ми отговарял! Не ми пробутвай анимация от посредствен немски сайт." Хихихи. Значи добре си спомняш. Ясен си.

128

Анонимен

преди 2 години

До Леша "Къде е първоизточнка" Това е без значение за някой, който не е "първоизточника", но, както написах, ти май не разбираш Български език.

127

Анонимен

преди 2 години

До Леша "Строги мерки? Фантазирай си," Ако има строги мерки, фантазьора си ти. А на този въпрос съм ти отговарял в миналото, на което единствения ти отговор беше, че представената информация е фалшива (без никакви обаснения как си достигнал до този извод, освен неграмотното ти "мнение").

126

Анонимен

преди 2 години

До Леша "И кой иска да се казва ... "Ти май не разбираш Български език. Фамилното име не е въпрос на "искане". Така се раждаш. И на нормалнните хора качеството не се определя от това каква фамилия имат.

125

Анонимен

преди 2 години

До Леша "Освен ако ... " Значи още не си завършил обяснението, че пандемията свършва, и вече си търсиш оправдания защо ще си в грешка. Ясно е колко си наясно. Само да ти кажа, че пандемията не само, че не е свършила, но за България се задават далеч по-строги мерки, отколкото във ваксинираните държави. Или това, или ще *** още по-яко (да използвам думите на един кадърен лекар).

124

Анонимен

преди 2 години

До Леша "От кой ги наследяваш?" От който и да ги наследяваш, не те "кръщават", както погрешно написа, а това какво е правил някой твой дядо няма нищо общо с това, какво правиш ти. Ако беше грамотен, щеше да го знаеш, но ти вероятно си на нивото на дядо си, на когото си "кръстен".

123

Леша

преди 2 години

До 123 Какво си отбелязъл, някакви безмислени драсканици? Тестовете отпадат след дни, "ваксините" не могат да получат удължаване на срока, защото е само за една година при извънредна ситуация. Освен ако не ви измислят някакви други неща да си завирате по дупките, пландемията свършва.

122

Леша

преди 2 години

До 122 От кой ги наследяваш? От кой наследяваш Бръндзалов? От някой твой дядо фетишист, който смуче бръндзали от овце вместо бонбони?

121

До 112

преди 2 години

Как си с психичното здраве? Обърни му малко по- вече внимание! Клониш към извратеност и истерия. Може да е от ваксината.