160

Мирослав

преди 2 години

Целия свят се ваксинира, само бай-*** всичко му е ясно и от всичко разбира, да ви тръшне дано скапания вирус, и живи и здрави да излезете от него дано!!!

159

Анонимен

преди 2 години

Единственото оръжие ли са ни бустерите?!?!?!?!?!? Да се радваме, че вируса се изтощи и мутира към по-слаб вариант! Че с такова оръжие само - щеше да сме за мустака!

158

Предположение

преди 2 години

Може би, защото някои от тях са хора и биха изпръскали течността в мивката?

157

Стоян

преди 2 години

Абе докторе,кажи по колко ще се плаща за поставянето на една ваксина и ще разберем защо само избрани ще ваксинират. 10 ваксини във флаконче - като се разреди 20. Всеки ден пред кабинета на нашия човек по 20 деца строени и готови за ваксина. Цирка няма край.

156

Анонимен

преди 2 години

Ще дават ли зелен сертификат на родителите които си ваксинират децата.

155

Анонимен

преди 2 години

Ттрола върви и слага - на мига. Добре бе...

154

Анонимен

преди 2 години

Ето затова хората не им вярват че всичко с ковид ваксините е честно и почтено. Да кажем че народа вярва на личните лекари. Те не им вярват. Напротив косвено са ги обвинили един вид в нелоялност. От друга страна екипите които поставят ваксини по принцип са анонимни. Никой нищо не знае нито за тях нито за тези което вземат проби и правят тестове. От самото начало питам от къде се вземат толкова лаборанти за новооткритите лаборатории и какво са работили преди. Същото важи и за екипите. Няма отговор

153

Анонимен

преди 2 години

Това част от новата информационна кампания с лекари и фармацевти ли е?

152

Анонимен

преди 2 години

До Леша 120. По твоята логика, кой се "кръщава" Мангъров? И кой вярва на човек с такова име?

151

Аноним

преди 2 години

Какви специалисти са общопрактикуващте лекари.Те не стават от бюрата си, не вдигат телефона си, а претенциите им са големи. Да, преди години поликлиничните лекари и сестри ходеха по къщите и следяха за децата и болните.Сега това е почти невъзможно в големите градове, където е пренаселено.Защо се дава непрекъснато форум на неспециалисти, а не на истински работещи в специализирани отделения.Явно такава е цялата постановка на световното лоби.

150

Анонимен

преди 2 години

Вижте кои хора се кълнат в Мангъров - смехотворно неграмотните. Например коментар 107.

149

Анонимен

преди 2 години

До Ти да видиш "Премия има" Още един, който е чел недочел. Хващам се на бас, че си нямаш идея какви са условията за получаването на "премията". П.С. Не е това, което си мислиш.

148

Анонимен

преди 2 години

"Защо личните лекари няма да поставят ваксини на деца?" За да не ги убиват хората след това. По удобно е извършителят да е полу-неизвестен.

147

Анонимен

преди 2 години

Що не си скопяват децата по традиционния начин,а ще го правят модерно,на групи от по десет.

146

ЗАЩОТО

преди 2 години

Има АНТИ-ваксъри и разни Сектанти дори и сред личните лекари.

145

Ти да видиш

преди 2 години

"Ами, ти достъп до сериозна лаборатория (където можеш да видиш изолирания вирус"=/=/Кой и кога точно го изолира вируса и защо не е получил предвидената за това премия от 240 хиляди евро. Премия има, седи си и чак аоткривателя на вируса, а него все го няма и няма.

144

Шаби

преди 2 години

Аз мога ли да ти е..а майката. Моето дете да не е опитно зайче. Първо ваксинирайте свойте деца и внуци. Тогава да видим как ще го въртите

143

Мдаа

преди 2 години

Трябва добре да запомним имената и физиономиите на тези,които агитират за ваксинация.Ще потрябват.

142

Край

преди 2 години

Докторе намали бюреците баниците тутмъниците кифлите кекса баклавата пататниците сланината кълките кебапчетата шишовете мусаката сармите кюфтетата надениците които тъпчеш и ще си по защитен от ковит отколкото с 19 бустерни дози

141

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

И защо няма единични флакони както е НОРМАЛНО? Само по това може да познаете, че целта е на всяка цена да се набучкат всички, а да не може това да става по нормален начин , поеденично, а на групи под строй и контрол. Но накрая по индивидуален начин на няколко Ковид Светила като им завра флаконите в гърлата ще стане интересно, а ако ядаосани интелигентни хора го решат това ще стане интересно, трудно.ще бъдат спряни