64

Анонимен

преди 2 години

Само кибици без решения в коментарите. Драскат, да се намират на работа. Без причина, без теза, без доводи, без цитати. Ето това сте вие всички драскачи, антиваксъри и ***. Ако нямате решение на проблема, не бъдете част от него.

63

Анонимен

преди 2 години

Кой вируса?

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 "Тъпите англосакси ги инжектираха с 200 и сега ще умират, ама яко ще умират!" 60 милионна силно ваксинирана Великобритания има 45 жертви за изминалото денонощие, 7 милионната слабоваксинирана България има 157 жертви за изминалото денонощие. Мдаааа. Вижда се, че си познал ..... ама друг път.

61

Анонимен

преди 2 години

Вече и "ваксинираните" излизат на протестите, защото разбраха , че бяха излъгани

60

Анонимен

преди 2 години

Тъпите англосакси ги инжектираха с 200 и сега ще умират, ама яко ще умират!

59

Анонимен

преди 2 години

гaнчo експертът и тук се е произнесъл по темата. гaнчo знае всичко. Само не и как да оправи собствения си двор. Нищо чудно че изчезва с астрономическа скорост. Но, няма драма. Еволюцията и този път ще си свърши работата.

58

Анонимен

преди 2 години

Няма кяк 8 млрд сме вече 1990-та сме били 5 ще има мор от вируси от вяксини за вируси от самоубииствя повреме на локдауни от убииства повреме на локдауни 52 пола и тн.Дойде времето за кой кого

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 "Най-добре е островът да потъне..... Обаче потъва българския ***, в собствения си балкански сос.:))))" Мдааааа. НЕ ти харесват коментара. Реалността не е по-вкуса на антиваксърите.

56

Анонимен

преди 2 години

Затова и в следващата вълна Великобритания ще има по-малко смъртни случаи, отколкото "гениите" от 8 пъти по-малка България.

55

До 74

преди 2 години

И накрая именно ти, знаещият, можещият, венецът на сътворението, диамантът на Вселената току виж си напълнил трапа! А всички ние, безполезните, току виж и сме продължили да си живеем живота. Няма справедливост ейййй...

54

Анонимен

преди 2 години

Забравиха за всички опасни ковиди от алфа до делта с + от тоз омикрон дет с тях плашеха по брой заразени за да имат бизнес с ваксини,а сега кой ли ще спомни в що се състояха,че с що били опасни,кат от тоя има повече заразени та повече да плашат от него с заразени та да им върви още повече бизнеса с ваксините щот туй е сякаш мода,че още има кои да им се връзват на приказките за тез ваксини,че били сполучливи,техните били много добри,те били най-добрите майстори при нужда, като Ч.Чаплин с хлапака.

53

епидемиолог

преди 2 години

До Анонимен 73='Май вече никой не дрънка за стаден имуните. Циркаджии'=Избягват да говорят за колективен имунитет, защо е ясно на всички вече, че тези 'ваксини' такъв не създават и лъжите им лъснаха, като се видя от всички, че дори при 100% 'ваксинирани' и строги локдауни колективен имунитет-нямат. И нормален живот-нямат. Единствено натурално създаден имунитет става колетивен. Пример за това е Швеция. Никога не е имала маски, локдауни, затваряне на училища, а пусна вируса. А не ваксинирането им.

52

Анонимен

преди 2 години

Кво не им е ясно много бройки малко смъртни и хоспитализирани. Явно е по слаб. А между другото какво става със стадният имунитет. Толкова болни преживяли го и още толкова ваксинирани не го ли стигнаха вече поне в някоя държава. Май вече никой не дрънка за стаден имуните. Циркаджии

51

do 23

преди 2 години

До Анонимен: "Аз честно казано не виждам светлина в тунела с толкова много невярващии антиваксъри." Ами оди да я видиш светлината в Гибралтар бе красавецо, 100%! Тук некъф убавец се е скъсал от коментари да ни пита какъв бил изхода след не сме искали джуса на ветеринара от Пфффу-йзър. Кво пита нас а не попрочете малко научна литература за грипните вируси. Колективен имунитет се създава от изкаралите вируса, а се видя вече че джуса не създава никъв. Заразяват се и заразяват на поразия със сертифи

50

Edin888

преди 2 години

До До 63Конференцията в три части с дублаж на български език може се види в канала на Милва Цветкова в Ютуб Milva Tsv

49

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е островът да потъне..... Обаче потъва българския ***, в собствения си балкански сос.:))))

48

Евроатлантик

преди 2 години

Да минават на четвърта доза !

47

Фф

преди 2 години

VAERS системата в Щатите показва 19 886 души починали вследствие на ковид ваксина до края на ноември тази год. , както и 927 738 получили страничен ефект, често невралгии - неспиращи болки в краката, болезнено мравучкане по лицето, продължителен задух, директни бронхити с продължителност месец и тн. Не знам хора, но ТЕЗИ ваксини ВИДИМО вече не са решението..

46

Бой по китайците

преди 2 години

Като ЗАПАЛЯТ Китайски ресторант или Китайски Магазин, РАЗЧИСТВАТ всякакви китайски корона-вируси.....Като уб.ият в ТЪМНОТО, застр.елят или зак.олят някой китаец, виетнамец, японец, РАЗЧИСТВАТ всякакви китайски Корона-вирус, а и ще има пари и Работа за нас, българите.

45

До 63

преди 2 години

Къде видяхте конспирация? Миналия месец в Болцано се е провел научен форум, на който професори - патоанатом, вирусология и тн разказват пред аудитория от лекари, фармацефти и тн, че се прави изключително пасивно наблюдение на страничните ефекти от ваксините, които те казват, че не би следвало да спадат в подобна категория, тъй като са генна терапия в клиничен стадий 3. Проблемът според тях е именно липсата на научен фундамент в подхода с Ковид,както и опитите научната общност да бъде заглушавана