17

Анонимен

преди 2 години

До родител Преди ковита бягаха от часовете и бяха неграмотни. С компютър е много по-интересно и по-качествено. Няма и с часни уроци корупция.

16

Анонимен

преди 2 години

Който иска задочно му намаляват или махат таксите за обучение и никой няма да иска редовно. Затворите и преди и бяха пълни с млади престъпници ама компютъра ги бил увреждал. По-големи глупости не сте писали.

15

Анонимен

преди 2 години

Аз направих асоциация от заглавието. ЕС са фашисткия ботуш който за две години разсипа освен образованието, всички работещи системи. Целта е ясна. Пълно подчинение на олигарсите и бедност за нормалния човек.

14

Възраждане

преди 2 години

Образованието в публичникенефи нар.погрешно училища приключи още преди 1 година това ,което днес в момента тече в глобалистките кенефнимедии е тероризъм и геноцид с/у малките деца.Тотална разсипия и убиване на психическо и физическо здраве на децата масов терор и масов геноцид чрез кислородно задушаване малките детски мозъци чрез маски.Целта е превръщане на децата без мозъчни същества.

13

родител

преди 2 години

Онлайн "обучението" представлява учител диктуващ урока и 30 деца надвикващи се с въпроси, от което се получава една какафония. Поради очевидната липса на физическо присъствие, контролът е практически нулев и целият час се проваля. След като вече установихме с великите ви тестове (и след 5-те заразени ученика за цялата страна, след което тихомълком спряхте да огласявате резултатите), та след като установихме че училищата не са развъдник на ковид, мисля, че е време да прекратим онлайн експеримента

12

До Да бе да

преди 2 години

Най-сериозният проблем е, че аз съм жена и ние като жени се смятаме за нещо повече от хората!

11

Да бе да

преди 2 години

Ковида е последният проблем на българското образование. Учителите *** и серийното производство на функционално неграмотно население са далеч по-важни проблеми.

10

Анонимен

преди 2 години

Аз съм българка и не искам да раждам!

9

@ Българка

преди 2 години

Като българка те разбирам и аз също мисля така, но имам други причини - Китай & компания вече чукат на вратата и до 15г. макс ще има трета световна война, която може и да мине с био оръжия (много по-опасни болести от Ковид) , но заради чумата ковид никой не се интересува от това....

8

Анонимен

преди 2 години

Демократичното образование отдавна е под всяква критика,но нали сега е на мода да плюем бай тошовото образование и да хвалят младите *** които шмъркат кока и пушат трева от 15 годишни колко са "интелигентни"

7

Анонимен

преди 2 години

Господ ще ви съди, че се гаврихте с децата две години! Точно днес ви го пожелавам!

6

Българка

преди 2 години

По-скоро бих умряла отколкото да родя българче! Фактите ми го говорят! Но ако ми дадете пари, ще си ги прибера от драго сърце.

5

ГЕРБер

преди 2 години

Нии си искаме мерките! Глоба за разходка в парка, глоба за разходка и в планината. И затуй пак си избираме и преизбираме ГЕРБ!!! 12 години не стигат!!!!! Не стигат!!!!!!!

4

тъй де

преди 2 години

Под ковид църvул е някакси по-точно.......

3

Под "ковид боту

преди 2 години

почти се римува с "кривата круша" !?

2

Анонимен

преди 2 години

За кво им е тва даскало на България и е отеедено да бъде източник на камериерки гимнастички момичета на повикване за пакистанците на Запад келнери чистачи зидари плочкаджии то за тва голямомобразование не трябва.Бг образование логично свърши 89-та с краят на индустриална България

1

Анонимен

преди 2 години

Образованието 2021 -Айляк по време на измамата ковиТ, тестове всеки ден не по математика и литература ,а за ковиТ, лежане пред компютъра,затлъстяване, болести, спад на айкю-то , умствена изостаналост и много други