37

Анонимен

преди 2 години

И какъв бе смисъла на тази статия?

36

До 50

преди 2 години

Добре са си учителите ще получат поредното увеличение на заплатите, а пък останалото за качеството на образованието не е толкова важно туй ще е работа да правят европроекти чиновниците с дебели дупета от министерството ще ядат пият и усвояват евро-парите.

35

Анонимен

преди 2 години

До Бъглгарска Пословица, и кой възпитава децата си така? Хайде стига глупости! В днешно време тази пословица не се чува никъде! За останалото си прав. За първата част със сигурност НЕ!

34

Бъглгарска Пословица

преди 2 години

Ние сме уникални в Света с тази народна мъдрост с която се възпитават децата, а именно "Учи за да НЕ работиш после" Също и държавата как била длъжна да отглежда такива хора. ПРОСТО НАЛИВАНЕ на ОГРОМНИ СУМИ НЯМА КАК ДА ОПРАВЯТ нещата от Образователната система - НЕ СТАВА ТАКА само с ПАРИ, които ще ГИ ГЕПЯТ и без свършена работа.

33

Няма лошо Ковидонче

преди 2 години

Поколение на Ковидончета. България има нужда от работници, а не от преучили ученици. В България върви тази приказка Учи Маме, учи много, за можеш после чадо да не работиш и да получаваш ей така парички. Това е пагубното безумно възпитание у България. България има нужда от работливи хора, а не от преучили. Освен това е пълно по моловете с продавачки на щандове с никому ненужни дипломи от УНСС

32

Ковид ботуш?!?!?!?!

преди 2 години

Вие нормални ли сте? Ковид само ускори това, което знаехме всички! А именно: образованието в България е унищожено. В държавното образование са събрани хора, които наричаме учители, а те всъщност са необразовани ***, или цели(според конкретния случай)!Тези хора МРАЗЯТ учениците и техните родители! Тези хора не бихте назначили дори за чистачи, ако имахте своя компания.После имате кретениоиди за министри и държавни калинки. не забравяйте и издателствата на учебници и помагала! Спасявайте се!

31

Вижда се какво искат

преди 2 години

Да гепят пари един път от Държавата и втори път свежи пари Евра от Евро-фонодове. Сладко и много сладко се очертава на хората в тоя образователен бизнес бранш.

30

Драматизира се повеч

преди 2 години

Искат пари бонуси и увеличения на учителските заплати това е цялата работа и далавера с Ковид вирус ботуша. Едни потоци свежи пари искат да си осигурят и разните чиновници дето само бършат прах по бюрата и нищо не работят но са на държавни заплатки и патки.

29

Анонимен

преди 2 години

Образованието не е под Ковид ботуш.То е под ботуша на сатанистите и политическите им слуги, на които им трябва аморфна маса от неспособни да мислят овце,които да се подчиняват и да изпълняват безумните им планове

28

Анонимен

преди 2 години

Няма никакъв ковид ботуш! Ботуша е наложен от фармацевтичната мафия, подкрепяна от престъпници политици и подпомагана живо от фейк нюз медиите, като тази, собственост на шурущоидния изверг.

27

Курш.ум за китайци

преди 2 години

Китайците, турците и софийските педдерунгели с техните МАСКИ, сертификати и ваксини, ПРОВАЛЯТ Образованието на децата, Провалят Бизнеса на БЪлгарите и пускат араби и китайци да ни ОТКРАДНАТ Бизнеса, Работата и Парите... Трябва - Куршум за Кацаров, Кунчев и всякакви софийски педдерунгели с МАСКИ !!! А, и в ИНтернет са турските компютърни хакери... Тия измамници писали на сайта Уикипедия че нямало Турско робство..

26

Беновска пипа

преди 2 години

Неадекватни министри, неадекватни родители, не им беше никак лесно на децата.

25

Тралала

преди 2 години

Чакат да свърши училището и да записват университа.

24

Туш

преди 2 години

Те и преди това учениците си бяха прости и неуки (не по своя вина), така че министърът може да използва момента и да закрие образованието в бг, да уволни всички дърти вещици от инспектората, гербавитекалинки, директорите парашутисти и каквото остане, наесен с песен в първи клас.

23

Анонимен

преди 2 години

Под Денков ботуш, а не под ковид ботуш

22

Анонимен

преди 2 години

Някои хора не могат да разберат, че онлайн обучението разрушава социализацията на децата. В училище се научаваш и как да контактуваш с хората, както и на поведенчески модели само от прекараното време със съучениците си.

21

Анонимен

преди 2 години

"Преди ковита бягаха от часовете и бяха неграмотни. С компютър е много по-интересно и по-качествено. Няма и с часни уроци корупция."___Ти май не ме слушаш. Урокът представлява 30 говорещи деца едновременно, което прави провеждането на урока невъзможно. Това се нарича загуба на време и детето ти няма да стане по-грамотно от това.

20

Училището днес

преди 2 години

Вие ги лъжете ,че ги учите,а те ви лъжат че учат.

19

Анонимен

преди 2 години

А с със теми даскалите продавха темите или правеха пищови и пак нищо но ето сега специалисти по български език отново алармираха, че познатият тип тестови задачи със затворен отговор вкарват учениците в мисловен калъп

18

Анонимен

преди 2 години

До @ Българка Едно е да искаш да раждаш, друго е дали си здрава или можеш да родиш здраво и трето като го го направиш. Държава която няма здравеопазване за да гарантра здравето на хората остава накрая без деца и без хора.