71

Анонимен

преди 2 години

62 обясни защо? С какво ти нарушавам правата като съм здрава, тествам се и се пазя? Ти ваксинирания нарушаваш моите права. Защото влизаш кашлящ на всякъде, не те тестват, а се разболянаш от ковид и заразяваш. Освен това имаш привилегии на база нищо, защото може и да не изградиш никакви антитела. Ти си фашиста, ти и тези които сегрегирате хората, лепите им етикети и ги изхвърлят извън обществото. Вие сте нацисти и точно като тях сте нагли, зли и с мания за величие! Свобода за хората, смърт на фаш

70

haho

преди 2 години

Аз пък отменям неговата заповед и издавам нова да се прави парти всеки ден и да се пишат само шестици. Моята заповед има същата правна стойност и сила. Ако учителите не са наясно с това, какво изобщо претендират да обучават децата.

69

Анонимен

преди 2 години

Млъкни бе червей

68

Анонимен

преди 2 години

Тези бaлъци изплискаха легена още на втората седмица. Явно ще им ходим на гости в парланемта съвсем скоро. И на следващите избори - ВЪЗРАЖДАНЕ!

67

Анонимен

преди 2 години

Хайде фашисти, събирайте се да протестирате заради тази заповед.

66

Анонимен

преди 2 години

Така ви се пада, като ходите да гласувате.

65

Анонимен

преди 2 години

Така и трябва - стига отстъпки през нацисти и фашисти отказващи да се ваксинират

64

Анонимен

преди 2 години

59 то нацистите така са казвали на ония които са се усетили за какво ще ползват сертификатите за произход. Когато здравомислещите са говорили, че на база тоя сертификат ще започне сегрегация и убийства, нацитата точно това са им казали, че са страхливци! Знаем какво се е случило, нали? Който не знае историята е обречен да я повтори.

63

Анонимен

преди 2 години

Това е само началото. Гледайте какво още предстои. Тя сербезова нали се поклони дълбоко на фашистите от СЗО..И се чувства безнаказана..И наистина фактите сочат, че са безнаказани да си развяват коня. Мисля, че се предадохме.

62

Анонимен

преди 2 години

Сега да отказваш да се ваксинираш си е див нацизъм.

61

До 58 Алко

преди 2 години

Чети бе човек, отговора на въпроса ти го има в новината.

60

Анонимен

преди 2 години

Шийте си Давидови звезди хора, скоро ще ни задължат нас нормалните да ги закачим на ревера си. Със всичко последващо.

59

Анонимен

преди 2 години

Само фашистите ги е страх да се ваксинират.

58

Алко

преди 2 години

Още една лудост! Пример: позната работи в училище. Има автоимунно заболяване поради което не може да се ваксинира. Прави си плюещите тестове всеки пон. и чтв. Но те важат САМО в училището, понеже не са лабораторни! И питам сега, как ще отиде до РУО, при условие, че е от сградите на МОН? Или ще я уволнят, поради невъзможност да изпълнява служебните си задължения??? Кажи, бе, министъре!

57

Анонимен

преди 2 години

На влизане ще поздравяват ли охраната с нацистки поздрав или само с хайл

56

ф

преди 2 години

До Анонимен 52 Нищо не им струва. Те винаги това са правили. бсепето де.

55

Анонимен

преди 2 години

Забелязвате ли че започнаха да управляват държавата с надедби-закони?! Това е реално суспендиране на Конституцията, което пък означава диктатура! Случвало се е само веднъж в държавата- по времето на фашисткия режим. Дали е случайно? Едва ли!

54

негласуващ

преди 2 години

Кирчо &Кокорчо къде ще бяга след нова година като отказа канадското си гражданство не го знам!?

53

Анонимен

преди 2 години

Денков да вземе че да спре да се занимава с глупости, а наистина да реформира това образование ... .а там картинката е плачевна... чували ли сте за за несменяемата Кастрева , знаете ли колко директори пенсионери са още в системата и папкат яко ? Знаете ли колко пенсионери са назначени на редовни учителски места и младите не могат да се доредят, знаете ли как се раздават бонусите в училищата? Денков , стегни с и рзчиствай авгиевите гербави обори в образованието, ако не и ти се разкарай от там !

52

Анонимен

преди 2 години

Питам се с какви очи БСП подкрепят нацизма в тая държава? С какви очи Радев и Корнелия гледат избирателите си? Не ви ли е срам бе другари? Да предадете цялото антифашистко движение за да пристанете на новите нацисти! Колко струва да се изплюете върху свободата?