36

Хубаво е нека у нас

преди 2 години

До зАз ДА има Пъбове и в България ще е добре не просто кръчми.

35

Наркуманье

преди 2 години

сър !

34

зАз

преди 2 години

Само и само да не закрият пабовете, че иначече шъ изперкат! За дребнобританците Пабът е вторият им дом, а за някои дори първият. -))))

33

Анонимен

преди 2 години

До zxc11 По-скоро отиваш в сервиз и ти казват, че не могат да ти я оправят. Но ти т.ъпо, но упорито всяка седмица ходиш в този сервиз за да ти я оправят. И накрая ти оправят жената. Понеже ти все в сервиза висиш.

32

RIP

преди 2 години

Скръбна вест, в Манчестър е починал от ковид усложнения Карлос Марин един от тенорите на Il Divo. Защо го пиша тук ли, защото е бил с пълна ваксинация...Може би заради това медиите мълчат.

31

zxc11

преди 2 години

До УчуденНе че ги броим дозите, но за две години в БГ с вируса по официални данни са се срещнали с вируса около 10% от населението. Колко са се раболели, .. в интензивни отделения и други цифри - ясно. Починалите са под един промил от населението. Ако ваксинират не 50% от населението а 30%, при тези странични ефекти, може да се окаже че жертвите от ваксините са повече от жертвите на вируса.

30

zxc11

преди 2 години

Отиваш в автосервиз. Оправят ти колата. След една седмица същата работа. Отиваш пак. Пак ти оправят колата. След една седмица пак същата работа. Ти обаче твърдо си решил и отиваш пак. (бустер)

29

Анонимен

преди 2 години

Идва ми само една перикардитна/миокардитна мисъл при това заглавие: "Смело сърце". Честито на печелившите. Останалите, дано има кой да мъсти за вас.

28

Анонимен

преди 2 години

Тази история ми звучи като вица "Може ли мъж да забременее? Не, но опитите в Турция продължават."

27

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е, островът да потъне.

26

Анонимен

преди 2 години

Е те и преди ваксинацията викаха, че тя ще оправи нещата. Сега след бустерирането като продължат да се заразяват ще викат, че трябва втора бустерна доза. Каква жалка картинка. Само *** се хващат на този театър.

25

Анонимен

преди 2 години

......и всички видяхме какъв е резултатът.Хахахахах. .....англичани

24

ааа

преди 2 години

Като не става с качество, нека пробваме с количество. Като не става с 2 ваксини да пробваме с 3-4-5. Щото май на там отиват нещата. Омикрон е поредната мутация, не е последната със сигурност.

23

Анонимен

преди 2 години

В щатите погнаха децата по училищата. С "предимство" са тъмнокожите и латоносите. Белите не ги закачат...засега, но ако не се изпълни нормата, и те под ножа, пардон - под иглата, не че има особена разлика.

22

Анонимен

преди 2 години

До Учуден Те, учените в цял свят вече твърдят, че луната е куха а земята плоска. Не знам защо, ама не им вярвам ич!

21

Анонимен

преди 2 години

500 пъти ваксиниран обвинява 499 пъти надупчен, че го е заразил.Е, може и обратното, както е тръгнало...

20

Анонимен

преди 2 години

Кучетата им без намордници, ама инглизите ходят с такива.

19

Анонимен

преди 2 години

Само незнам защо още се занимавате с Англичаните. Те напуснаха ЕС светът не свърши за тях както предплагаха. Хората си слушат учените и се ваксинират. А в България докато се занимавате с това дали да се ваксинирате или не ( само да ви кажа че никои няма да ви чипира. вие сте си чипирате сами с тези "умни" телефони) пак ще ви окрадат. Само като се разболеете от КОВИД да не ходите в болниците и да търсите безплатно лечение, а вярно то за вас КОЖИД няма!

18

vlady

преди 2 години

Толкова шум за 45 пукнали дъртофели с хронични заболявания в голяма държава. Вижда се ясно, че Омикрон е напълно безобиден. Ваксините не работят - при хора до 40 години без хронични заболявания смъртността е почти нулева и без тях и не намалява, при останалите намалението е нищожно освен дъртофелите с по няколко хронични заболявания, които така или иначе ще умрат скоро.

17

Учуден

преди 2 години

Защо само ги броите тези дози и говорите за тях все едно е нещо невиждано. Ако наистина учените в цял свят твърдят и статистиката го доказва, че шанса да се избегне фатален край след ваксиниране е в пъти по-голям защо да не се ваксинират хората колкото пъти е нужно. И в България има милиони ваксинирани, а в света са милиарди. Не разбирам как много хора най-убедено си повтарят рефрена... да не съм глупав да се боцна... А всъщност ако те са заблудените и невежите, а не "боцнатите"?