41

Анонимен

преди 2 години

Не знам къде го виждат тоя ръст, като аз всеки ден отварям обявите за работа в джобс и направо лошо ми става. Все още за хора с висше образование, стаж и западен език се предлагат заплати под 1000 лв нето и то в София! Вярно, че тия обяви си стоят с месеци, но щом ги пускат, явно смятат, че това е нормална заплата.

40

антибойковец

преди 2 години

Наври си статистиките където Слънцето не грее! На мен заплатата ми не е мръднала за тези 12 години, а всичко поскъпна кошмарно! Едва последните години вече имах увеличение - тогава когато заплатата ми щеше да стане по-ниска от минималната и от немай къде трябваше да се индексира (не да се увеличи реално)!Няма ги вече мафиотите на ГЕРБ, свърши се с краденето, свиквай с тази мисъл!!!Вече трябва да работиш за да изкарваш пари и тесният кръг на ГЕРБ не съществува!!!

39

Анонимен

преди 2 години

Ами значи, в баницата ще си туря късметче "нова работа" и 100% ще ми се падне! Щото шефа ни намалява заплатите, не ги увеличава!

38

Анонимен

преди 2 години

44 там търси освен бигфарма и Огнян Донев свързан със Софарма и КРИБ. Между другото никой не говори за боко и изникна някакъв да се опитва да го оправдава. Гузен негонен бяга. Тоя дори не осъзнава че боко сам си каза че е некадърен и че се обърнал тогава към олигарха Прокопиев който е два мандата председател на КРИБ. И точно той държа заплатите ниски и излизаха разни да дрънкат както винаги че ако ги увеличили щяло да бъде апокалипсис.

37

Анонимен

преди 2 години

Лекарствата - сега намерих едно стари лекарства купувани през 2015 година с цените на тях и преди да ги изхвърля ги сравних с цените на същите лекарства купени в началото на 2021 година - поскъпнали са с около 52%.

36

До 41До антибойковци

преди 2 години

То и в цяла Европа цените бяха стабилни, *** виж сега къде отидоха! ГЕРБ просто паднаха в подходящ момент и сега могат да обвиняват следващите,че вдигат цените.

35

Анонимен

преди 2 години

Никакъв ръст нямаше заплатата ми при ГЕРБ. Колкото беше в началото на 2009 година, толкова беше и през април 2021. Цените се вдигаха, а НСИ услужливо твърдеше, че инфлацията е ниска. Хлябът при ГЕРБ поскъпна три пъти, но мълчат за това.

34

До антибойковците

преди 2 години

Незнам защо в момента ви е виновен ГЕРБ, но докато бяха на власт цените на горивата дървата газта парното храните тока и лекарствата бяха сравнително стабилни. А заплатите имаха (реален) ръст. И това е единственият период от 1990г. насам със такива стабилни показатели. Факт ! А сега по добре ли е. А ?

33

Алко

преди 2 години

Ква липса на кадри, бе??? Вие не можете само инфлацията да покриете! Всичко е 40-50% нагоре!!! Заплатите не мърдат с повече от 5-10%!!! На кого ги разправяте тея тапотии? Скоро и тези служители ще теглят една и тогава ......

32

Ръст на кое ?

преди 2 години

Явно моята фирма не е от "всички" сектори !

31

Шиби Риби

преди 2 години

Сериозните фирми сами си създават кадрите и не реват, че няма .Като инвестираш редовно в квалификацията на персонала и даваш добри заплати , нямаш кадрови проблеми .

30

Анонимен

преди 2 години

32 това е поле за коментари, как да се изрази, може би с корел с орнаменти и ексел? Хващай си изискванията към коментарите и се пръждосвай "шефе".

29

Моби дик

преди 2 години

Дрън та пляс металургичен завод край Пловдив средна заплата над 2000 Ами то един свинско друг яде зеле средно ядат свинско със зеле добре че има пенсионери смотани да им върви работата

28

Анонимен

преди 2 години

Никакви кадри, никой не трябва да ходи да им слугува, хак да им е. Да се научат да ценят хората и труда им. Да се научат че никой не трябва да е абониран за тяхната ангария.

27

айде нЕма нужда

преди 2 години

Нали щяха да взимат работници от Виетнам, Камбоджа?! Щяха да взимат в пъти повече от досегашните им заплати!!!...Бла-бла-блааа...

26

Анонимен

преди 2 години

"Тази статия е много вярна ! Във фирмата която работя средната заплата е 5400 лв ( а сме малка фирма - 10 човека ) .Шефа взима 45000 + другите 9 * 1000 лева = Средно 5400 лв." ... за начина, по който се изразяваш, дори не бих те и наел. Кажи на шефът си, че е про стак!

25

Кики

преди 2 години

За Алибеговци , сервитьорки охранители и други лентяи все няма работа.Ами сменяите квалификацията бре.Хората и на 50 го правят.Ама да се мрънка е по лесно.

24

Анонимен

преди 2 години

Да.... за строителните работници е особено подходящо да работят дистанционно )))

23

Анонимен

преди 2 години

Може и да има ръст, но в сравнение с инфлацията, всъщност имаме спад!!!

22

Невен

преди 2 години

Добре, че е Dnes.bg, да разбираме, че се търся хора и се увеличават заплати. И ако хората крият, че им увеличават заплатите, то всички затворени магазини по улицата показват тази кипеж на икономиката. Утре сигурно и статия за коледни бонуси ще има, което е супер, само дето не съм чул да им дават на хората.