61

В.

преди 2 години

60, МЕИ, 2 езика и много придобити в работа специалности. Чака оферти

60

бедния българин

преди 2 години

в малките градове вече има само ченгета, пожарни , учители.. всичко което е до 30 години е на държавна хранилка или в чужбина. Бачкаторите дето издържат всички са по на 50 + години в малкото заводи дето са останали. Голямо текучество на работна ръка в частния сектор... дори не ги обявяват местата , защото няма да има кандидати. Крупиета , охрани и сервитьорчета и др. видове лентяйски работи също са доста търсени , въпреки че парите там са малко.. абе накъде е тръгнала наща държава не е ясно :D

59

До 64

преди 2 години

Номера става като не чакаш на готово, трябва да се понапънеш малко. Други въпроси имаш ли?

58

Анонимен

преди 2 години

Хм - 12 часа в офис в БГ или 4.5 часа вкъщи, но с 2 пъти по-виско заплата, работейки з ачужда фирма? Знаете ли кво? Аз съм мазохист и ще взема първото .... ам друг път!

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 - И как става номера, о велики ***?

56

Анонимен

преди 2 години

До IT - даже и да си ги залусжаваш, с това отнешение ще те изритат, защтоо ти личи, че си токсична личност.

55

Анонимен

преди 2 години

Вчера гледах в Джобс.бг обява че търсят Архитект за 1200 лева. Аз в Германия като инженер взема 7000 евро. Кой ще ми даде повече от 1000 лева ако се върна в България? Тея в тая статия си правят майтап.

54

IT

преди 2 години

Аз съм ИТ-спец и заплатата ми е само 5000 лева.............ще искам двойна заплата от шефа...........иначе сменям фирмата!!!

53

Анонимен

преди 2 години

Каквито заплатите , такива и специалистите ...

52

Анонимен

преди 2 години

Както и очаквах, става дума пак за програмисти ...

51

Ганчо

преди 2 години

Заплати?

50

Анонимен

преди 2 години

Ако сте между 25 и 45 години и работите за по малко от 2000лв (3000 за София) проблема си е изцяло във вас. Пълно е с фирми които развързват кесията, само човека да е малко от малко адекватен. Без образование и с един *** английски можете да вземате 2000лв за работа от вкъщи, ама ви мързи до безобразие

49

Значи там където има

преди 2 години

изобилие на кадри и много хора се борят за да се докопат до такива позиции-властта,законодателна и изпълнителна,висшата администрация и чиновничество,ще има спад на заплатите?Да,да,ама не!Точно там хем има наплив от службогонци,водят се битки за службички-носители на власт,сила,хем заплатите постоянно растат,защото са пропорционално(3:1)обвързани със средните заплати.И логиката е смешна-като им даваме огромни заплати,ще са по-малко корумпирани.Глупости!

48

Работодател Пловдив

преди 2 години

Предлагам работа за 2000 ЛЕВА. Да има основно, средно, техническо, визше, да има А, Б, С, Д, Е, Ф, Г, Ж, категория. Да може да пише на програмен език C, C#, C++, JAVA, PYTHON, да може да борави с EXCEL, DATA ENTRY, да може да борави с лопата, кирка, да шие рани да прилива крайници да кара самолет и колело, да може да говори всички Европейски, Азиатски и Африкански езици. Да може да борави с уръжия(нямам против ако се казва Рамбо) да има голям х.. че жена и е все недоволна и да може да лети.

47

Анонимен

преди 2 години

И откъде ще дойде този ръст на заплатите, като населението намалява и няма кой да прави оборот се питам. А без оборот няма бизнес, няма заплати.

46

до 48

преди 2 години

Абе заплати предлагат в Джобс и много над хиляда лева. По няколко хиляди има месечни заплати. Но големият проблем е в това, че само да си с висше и западен език не е достатъчно. Даже видях обяви в които имат изискване кандидатът да говори литературен български език, не западен! Смятай докъде е изтървано положението! Просто няма качествени хора. Избягаха - който можа.А сега търсят хора и за големите пари, но с опит и различни умения, не само с една гола диплома-калинка!

45

гост

преди 2 години

щели да ги внесат специалисти от къде ? като заплатите са най-ниски ,давали 6-7к на специалист с езици и више образование, ами мой познати с основно образование без чужд език отидоха да работят в западна европа и вземат 3500к евро чисти

44

Анонимен

преди 2 години

Как пък нашите робовладелци не разбраха.Прилична заплата=доволни работници/служители=по-качествена стока/услуга=повече доволни клиенти=повече печалба!Елементарно! Стига да не си алчна мутра.

43

Кух

преди 2 години

Нищо, собственикът ще си купи един имот по-малко.

42

Анонимен

преди 2 години

Среден пръст за тоя ръст.