23

Анонимен

преди 2 години

Офф. Мъка ми е. Ами нека ние да загубим а? А какво ще кажете да се отвори една централа да гори въглища, ***, стари гуми и т.нт.

22

Анонимен

преди 2 години

аз все за загуби от тях чувам. Как пък веднъж не си изкараха печалбата. Като са на загуба що не си заминават, щото 400 мил загуба за тях означава че няма да спечелят тези 3 месеца 600 милиона лева а само 200.

21

Анонимен

преди 2 години

Нали бъдещето е в перките и слънчогледите? ЕРП-тата да строят перки и слънчогледи, те са най-евтини и дават най-евтината енергия.

20

Анонимен

преди 2 години

Ерепетата да подаряват бизнеса за 1 лев и да заминават в Африка да управляват в несоциалистическите страни. Социалистическите страни и социалните капиталистически страни се научиха сами да управляват енергетиката си..........................Защо не отидат в Африка да инвестират милиарди в ерепета? Нали са предприемачи и частници?

19

Анонимен

преди 2 години

и този експерт на дявола забъркан в топлинни счетоводства и енергиина мафия всички експерти от котилото изкараха само за енергиятя на козлодуй е прав да отива за битови потребители , но и да се преразгледат фактурите защо такса зел енергия се плаща само от битовия потребител защо преноса на високо и средно напрежение пак ами битовия потреебител потребява само ниско напреж , значи да си го поемат ерп

18

Анонимен

преди 2 години

ЕРП-тата нали имат собствени ВЕИ-та? Да консумират от тях безплатен ток.

17

Анонимен

преди 2 години

Втора частна АЕЦ Белене ще бъде най-големият кошмар и изнудвач на цяла България. Трябваше АЕЦ Белене да е държавна. Късно е за АЕЦ Белене държавна. 7 и 8 блок на Козлодуй с купените държавни реактори. АЕЦ Белене нека да си купува нови реактори с частни пари, ако има желаещи.

16

Анонимен

преди 2 години

А ако нямаше мораториум загубите им щяха да са по-големи. Масово пенсионерите щяха да стоят на тъмно, защото нямаше да могат да си позволят "лукса" да имат ток, а останалите щяха да се ограничат до минимум.Така, че ако си мислеха, че ще изкарат едни милиони за сметка на бедните, щяха да са в грешка. То си има лимит до къде може да издевателстваш, след това и 100 пъти да вдигнеш цената, все тая, защото вече никой не може да плаща.

15

...

преди 2 години

Аааа гербераската тивква дето 10-11 г ни беше премиер а именно бойко борисов каза, че България не се нуждае от втора атомна електроцентрала! Даже кажа че сме имали 6000-8000МW излишък на ел енергия! И ся ко се оказа!? Оказасе че мутренската гербераскта тива дето ни беше премиер а именно бойко борисов е ИЗЛЪГАЛ за не знам кой пореден път!!!! Само герб само герб!!!!

14

mene

преди 2 години

АЕЦ-а е построен с парите от нашите данъци, а тока от него ни го продават на борсови цени. Така излиза, че държавата го е построила само за да генерира печалби от него, а не да улеснява нас, гражданите :)

13

Анонимен

преди 2 години

Едни ще загубят, други ще спечелят 400 милиона- потребителите, да кажем. И защо трябва да бъдат компенсирани губещите? Да не би да са социално слаби? Шашава работа е това капитализЪма!

12

АЕЦ

преди 2 години

Само да спомена, че (по памет цититам годините) 2024 и 2026 трябва да закрием двата си атомни реатора. Това пак е поради "препоръка" от ЕС и това ще е БЕДСТВИЕ за бита и икономиката ни. За удължаване на срока на експлоатация дори не се говори, вместо това има приказки за изграждане на нови блокове за милиарди от едва не фалиралата америкаска Уестингхаус (преди месеци ги спаси от фалит сделка за изграждане на енергобокове в Украйна!).

11

.!.

преди 2 години

значи иксате да ми кажете, че част от печалбата на електроразпределителните дружества за 3 месеца е 400млн лв. Това ли ми казвате? Щето ако е така ние тез дружества ги харизахме ей така! А сега се оказа, че само част от печалбата им за 3 месеца е 400млн. лв.! Еми де е царя пак да доде на бял кон да ни оправи пак за 800дни!!??

10

Теменужка

преди 2 години

Значи, ако крепостните потребители загубят 400 милиона, няма проблеми, обаче ако ЕРП тата са на загуба - вой до небето.

9

Анонимен

преди 2 години

Пичове, не втори а още 22 АЕЦ-а да имаме все тая, тока се продава на борсови цени а не на 3-те стотинки от Козлодуй!

8

Анонимен

преди 2 години

Ех, да имахме втори АЕЦ, а? Ама нямаме, а с Кирчо и Кокорчо - няма и да имаме.

7

Реалист

преди 2 години

Нали нямахме нужда от АЕЦ, така пеехте досега другари червени и сини. Защо сега всички погледни са насочени към Козлодуй?

6

те такааа

преди 2 години

Нищо де, то не може все да си на печалба!

5

Анонимен

преди 2 години

М-А-Й-Н-А-Т-А МУ НА ЗАГУБИТЕ ПАЗЕТЕСЕ ОТ ТЕЗИ ДЕТО МАЧКАТ НАРОДА

4

Асан

преди 2 години

Измислена загуба.... Урсула слага данък зелен ток или зелен хайвер :)))