21

Анонимен

преди 2 години

За 9 месеца като не са подържани така ще е! Парите отидоха за избори. Но добре че изчегъртахте БСП и ДПС

20

Авертсд

преди 2 години

Няма да можете цялото дори да го боядисате

19

Точно

преди 2 години

Трябва да работите яко

18

Шестък

преди 2 години

И след вас ще е същото. Не се силете (само на думи).

17

Док

преди 2 години

Прохода на републиката е основна артерия за Турските камиони в направление север-юг. Питай Бойко, защо от Прохода на републиката(от Велико Търново до Гурково) НЕ СЕ СЪБИРАТ ТОЛ ТАКСИ ОТ ТЕЖКОТОВАРНИВ ТРАФИК???!?!?!

16

Петко

преди 2 години

Добрутру, ба свате. Тези, преди вас 32 г все това казваха.

15

Анонимен

преди 2 години

баце няма как да не остане длъжен на този, още тази вечер или утре го е насолил, както той си знае

14

Алооууу,

преди 2 години

Гроздане,когато построиш поне един километър път,тогава се набутвай да ръсиш мозък! Щял да прави обновяване на 100 %??? Тия общи приказки ги остави на Кирето, че иначе ставате много лаладжиите! Дали "законно", с разрешителни или без разрешителни, при ГЕРБ се строеше с пълна сила! А Кокорчовците обраха парите заделени в сметките за Хемус, и сега Северна България ще гледат магистрала през крив макарон! Така че ,по-кротко със лозунгите!

13

Ечемишкия тунел

преди 2 години

Я оправете тунел "Ечемишка" - това е срамота - Ремонтът на съоръжението за близо 19 млн. лв. в посока София трябваше да приключи до края на септември!!!То не, че Витиня е песен, но как може година и нещо да няма магистрала!

12

Я оправете Витиня

преди 2 години

Я оправете тунел "Витиня" - това е срамота - Ремонтът на съоръжението за близо 19 млн. лв. в посока София трябваше да приключи до края на септември!!!

11

Тъпанар

преди 2 години

Айде да ви видим вас дали може поне един километър път да построите Много ви е голяма устата накрая ще излезнете кръгла нула

10

Анонимен

преди 2 години

Новите единствено ще се оправдават, ще казват какво не е наред, но нищо няма да се строи, нищо не се прави.

9

ГЕРБ НЕКАДЪРНЦИ

преди 2 години

Не може да бъде онова от Банкя с едната мозъчна клетка се уби да прави "пътища" пък вие сега какви приказки говорите. И плюс това направи половин милиард километра магистрали и пак недоволни. Оказа се, че след 12 годишното некадърно и крадливо управление сме на последно място по инфраструктера и пътища. Винаги давам за пример Румъния в техните села пътищата са по добри от Софийските.

8

Анонимен

преди 2 години

Още в първия си работен ден възложих да се работи върху четиригодишна програма за цялостно 100% обновяване на пътищата. Това е все едно Ясен Петров да възложи на българските футболисти да спечелят европейското първенство през 2024 г.... мечтите са безплатни.

7

Наказания???

преди 2 години

После пак няма да има нито един наказан, а от 2007 насам са налети над 20 милиарда под БСП и Баце...Крадците на територията са на почит...

6

Анонимен

преди 2 години

Така е, защото гербаджиите крадяха от пътища, а не строяха. Когато до реалният строител достигнат 1/3 от отпуснатите пари, как да се строи качествено?

5

БлагодАрим

преди 2 години

Е, благодарим за констатацията. И ние ги виждаме. Вие нали дойдохте да оправяте държавата. 30 години констатиции стигат.

4

ПОЛИТИЦИТЕ В БГ

преди 2 години

Са под всякаква критика - чорапи, шоугамени, харвард-шарлатани,дамаджани,копринени буби, черепи, свинари,крави,отровни змии....

3

истина е

преди 2 години

Има междуселски пътища които не са пипнати още от времето на бай тошо , но магистралите ни се откриваха с рязане на ленти през един километър ,а ремонта и започваше след 1 година Те това направи боко тиквата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Не са повече с всичките са в плачебно състояние