101

Анонимен

преди 2 години

Този май откри топлата вода!Кажи ти какво ще направиш,не да се обесняваш като ученичка като служебното правителство,много шум обвинения без доказателство.

100

Анонимен

преди 2 години

Бойко построи магистрали и метро, санира блокове, оправи центровете на много градове и сума ти други неща. Да видим Грозданчо недоволното дали ще построи каквото и да е за хората или само ще мрънка и гепи.

99

Анонимен

преди 2 години

Защо анулираха търга за тунел "Шипка"? Защото не спечели правилния човек, дето се жалва в Президентството. А, ако се спазват всички процедури до 2040 няма да видим "Хемус". Само завършването на Южната дъга на София я забавиха с 9 месеца заради абсолютно безсмислено обжалване. Да не говорим фирми учредени с фиктивни собственици, как се занимават с обжалвания и изнудване на държавата и общините при търгове.

98

Анонимен

преди 2 години

Помните ли как Мая и този, дето излъга, че си подал оставката като говорител на служебното правителство ревяха навсякъде, че асфалта не се яде. От 2010 доста се направи за пътищата. Прие се и германския модел за строителството им. Виадуктите по магистралит бяха пред сриване. Радев блокира поправката с която при отчуждаване в обществен интерес при несъгласие се взема имота и после на съд. Сега протакане на дела с адвокатски хватки и изнудване на държавата с години. После защо"ин хаус"!

97

Асан

преди 2 години

Таз шия не е от туршия , тоз врат не е от зарзават :)))

96

Анонимен

преди 2 години

Всички фирми които са имали и имат нещо общо с БГ пътищата ТРЯБВА да се дадат на одити и ако нещо не е редно да се затварят и пращат на съд. Тиквунските фирми са най-големите лапачи. А (световно) известно е че АПИ е каца с мед в която прекалено много крадци си топят пръстчетата.

95

Анонимен

преди 2 години

Това шефа на Отворено Общество ли ти го написа да го кажеш гроздане?

94

Анонимен

преди 2 години

Добре че се появи ти, че да кажеш кое как е! Иначе надали си запомнил на къде ти се отвраря вратата в кабинета!

93

Грую

преди 2 години

Oхх как мазно се прокрадват думичките "тол" и "концесия"...май още се облизват някои фирми около ИТТ за този гювеч.

92

Анонимен

преди 2 години

така де закривай магистралите и парите към Канада

91

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен Да не е трудно да се съберат но не и в БГ. Дори да няма корупция, БГ няма собствена икономика. Следователно и приходите са малко. Нашата икономика е собственост на чужди държави и фирми. Така, че големия пай от печалбите на фирмите изтича зад граница, а някой всяка година са на загуба и не внасят нищо в бюджета. Нямаме почти никакви приходи освен от мита такси и др. такива отчисления. Както и от ДДС и акцизи. Обаче нямаме почти нищо от износ защото внасяме много повече от износа.

90

Край

преди 2 години

четиригодишна програма за цялостно 100% обновяване на пътищата - тия си ги разправяйте с Киро като се видите на безглутенови пасти при жена му.

89

Анонимен

преди 2 години

МУТРО ГРОЗНА И КРАДЛИВА МАРШ В КОВЧЕГА НА ЛЕНИН

88

Гроздова от Караджов

преди 2 години

Магистрала "Хемус" е пример за това как не трябва да се строи. А сега аз ще ви покажа как изобщо не се строи магистрала.

87

Я, па Я

преди 2 години

Гроздане, ти сега ли ги виждаш тия работи. Кола не караш ли в тая държава. Кога стана калайджия кога ти почерня дирника. Все едно до сега си бил в кома и се събудил, чак не можеш да повярваш, ти да видиш. Не че нещо но от 2009 насам има някакво раздвижване за по добро, по времето на ББ и ГЕРБ. Преди това беше ад да се шофира в БГ и особено нощно време или зимата. Но като казвате, че ББ не се справил, давай те вие сега да ви видим. Пари има изтеглихте към 5 млрд, хвалите се с пълен бюджет, давай.

86

ПП

преди 2 години

Продължаваме Поскъпването !

85

Анонимен

преди 2 години

Сега Грозданчо ще ни покаже как се строят пътища. Три - две - едно - старт!

84

И защо така ?

преди 2 години

Е нали преди вас правителствата (2) на Радев управляваха 8 месеца, какви са тези подозрения за корупция ?! Радев и корупция ?!

83

Анонимен

преди 2 години

Не е трудно да се съберат парите, които трябват, за да се преасфалтират всички пътища! Баце ви облъчваше 12 години, че това е кой знае какво! И всички преди него! Само да ви кажа, че няма държава с толкова лоши пътища! Това е индиция, че явно добрите пътища не са нещо непостижимо! Просто шайката крадеше, и крадеше, и крадеше... От всичко!

82

Анонимен

преди 2 години

До Алекскаква работа бе? тоя никога не е работил, политически импотентен ***