24

555

преди 2 години

В България всеки ден умират между 280 - 320 човека от доста време насам. Как точно се определя кой е починал от К19 , всички говорят за симптоми и последици от заболяването, а никой за физическите му параметри и микроскопски наблюдения . Как точно се определя след леталния изход причината , която може да е резултат от куп други заболявания недиагностицирани до този момент . Когато човечеството разкрие всички тайни на космоса , тогава ще разкрие космоса ЧОВЕК. Това ще рече никога.

23

Анонимен

преди 2 години

Браво на храбреците, загинали за свободата от ваксините.

22

Анонимен

преди 2 години

Абе, къде се скри Киро ментата? Да каже нещо за задължителните сертификати?

21

malart

преди 2 години

Съпругът на моя позната от Видин на 48 години умря две седмици след ваксината на янсен от масиран инфаркт, без придружаващи заболявания. Вкарано ли е това във системата?

20

Не пия бира

преди 2 години

Хахаха, пищенето на вакстрола е музика. Ваксините са пълен провал.

19

Гошо

преди 2 години

Каква е средната продължителност на живота в България? Че то половината от тази статия са си били пътници и със и без Ковид. Айде, стига тежахте на социалната система, какво е това отчаяно драпане за живот на всяка цена. И нека да не се лъжем, 90% от тези щяха да си отидат и от обикновен грип както се случва всяка година, но кой ли ти го брои.

18

Анонимен

преди 2 години

Моля Ви, журналисти, изискайте и започнете да обявявате кои са починалите ваксинирани..... Такива почти не се срещат, обикновено това са хора на доста пределна възраст и с по няколко придружаващи тежки заболявания. Колкото пъти трябва да го отчетат за да вдене българския ***?!?!

17

Анонимен

преди 2 години

Вироса подмладява живите.

16

Анонимен

преди 2 години

Моля Ви, журналисти, изискайте и започнете да обявявате кои са починалите ваксинирани, да добием представа за възрастовата им група и придружаващите им заболявания. За да знаем къде ваксините са по-малко успешни, това е важно. Обявявайте освен процента починали неваксинирани за денят и какъв е още общия процент на ваксинирани и неваксинирани от цялото население към момента, за да сравним и да имаме по- ясна идея колко точно пазят ваксините. Щото ваксинираните към момента са 27% от българите.

15

анонимен

преди 2 години

Някой вирусолог ще обясни ли защо в най-силно имунизирани страни като Нидерландия например се налага пълен локдаун и защо в тези страни заразените на глава от населението са повече от слабо имунизираните страни. Теорията за стадния имунитет май спихна до нулата.

14

Анонимен

преди 2 години

Моля Ви, журналисти, изискайте и започнете да обявявате кои са починалите ваксинирани, да добием представа за възрастовата им група и придружаващите им заболявания. За да знаем къде ваксините са по-малко успешни, това е важно. Обявявайте освен процента починали неваксинирани и какъв е още процента ваксинирани и неваксинирани от цялото населението, за да сравнително и да имаме по- ясна идея колко точно пазят ваксините.

13

(-_-)

преди 2 години

Значи практически днес има 1 жертва на страшния вирус - този 45-годишен мъж и съм почти убеден, че и той е имал някакво тежко заболяване, което обаче не е в 'системата'..

12

Анонимен

преди 2 години

Моля Ви, журналисти, изискайте и започнете да обявявате кои са починалите ваксинирани, да добием представа за възрастовата им група и придружаващите им заболявания. За да знаем къде ваксините са по-малко успешни, това е важно. Обявявайте освен процента неваксинирани и какъв е още процент ваксинирани и неваксинирани от населението, за да имаме по- ясна идея колко точно пазят ваксините.

11

До 6

преди 2 години

Сега мотото е че и раково болните даже с метастази можели да си живеят нормално с години,но накрая ги хванал грипчето Коко 19 и затова починали..

10

Анонимен

преди 2 години

Срещу всеки починал пишете години,ваксан с коя отвара......???Тоз 46годишен,може да е бил ваксан без придружаващи заболявания.Ясно.

9

Анонимен

преди 2 години

За жалост на ваксърите не съм ваксиниран и вече две години не съм умрял.

8

xaxsasбв

преди 2 години

Алтернативните новини: 33 починали, 30 от тях на възраст 65+, 26 от тях с придружаващо заболяване. Ето Ви още едно заглавие: От 5,412,500 българи на възраст до 65 години са починали трима с ковид, останалите 5,412,497 четат новините и изпитват състрадание към журналистите пишещи поръчкови статии. Започнете да обявявате кои са ваксинирани. Интересно ми е кои са осемте процента умрели с ваксина - онези със сърдечни заболявания, онези под 65 или онези без придружаващи заболявания?

7

Анонимен

преди 2 години

Българският антиваксър е най-храбрият антиваксър на света. Готов е да умре също като Гюро Михайлов!

6

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше ковид, тези 80 годишни диабетици щяха да прехвърлят стотака.

5

Анонимен

преди 2 години

Моят чичо, когато го хвана Ковидът, миналата година, септември месец, беше на 93 г.и с радост извика, че най-сетне и неговият ред е дошъл, че му писнало вече да живее.прекара го без усложнения! Даже беше заплакал, защото не искаше да живее повече, мислеше си, че Ковид ще го довърши! Една сутрин, през декември 2020 просто не се събуди! Личният лекар каза - Ковид е! И го писаха!