44

Рецепта болест

преди 2 години

Човек и добре да живее след време го намира някоя жена с деца и почва да му трови и съсипва живота. Не случайно жените живеят повече от мъжете. Не случайно жените се водят самотни майки, а в действително въртят по 7 - 10 любовника, които си дават парите и здравето си за жени, които не плащат никакви данъци от такива солидни доходи дето събират от многото мъже - а бе самотни жени са това.

43

Старост НЕ-радост

преди 2 години

Истинският живот и здраве е от 16 години до 26 годишна възраст. След това всичко постепенно свършва започват старост, болести, увреждания, яко бачкане до износване за масата хора, заеми, кредити, данъци, болежки и болести се натрупват неизбежно с настъпващата старост. Малко са годините от живота на човек през които живее в почти пълно здраве.

42

На тази възраст

преди 2 години

Над 35 и над 40 години почват хронични болести НЯМА напълно здрави хора. Има увреждания и болести без симптоми и хората са болни и не ходят на лекари и не са диагностицирани и записани като болни и в системата се водят като здрави и прави хора, а това не е така. Някой като умре независимо по каква причина НЕ правят аутопсии и пълни изследвания за придружаващи неоткрити болести пишат ги като умрели без придружаващи болести.

41

Анонимен

преди 2 години

46-годишен без заболявания сред жертвите на COVID-19....мхм, най-вероятно в катастрофа е починал, обаче разбира се ковида е виновен.

40

Не болест, а жътва

преди 2 години

жена на 96 г.; жена на 90 г..... Хора мислете!

39

Додо

преди 2 години

С колко ваксини е бил починалия?

38

Анонимен

преди 2 години

Начи вероятността да се гътнеш след ковид е 4%, ама по статистика 94% неваксинирани са умрели. Якооо

37

Анонимен

преди 2 години

Измират пенсионери, които пречат на живота на младите. Всичко се подрежда по най-добрия възможен начин за наследниците.

36

Анонимен

преди 2 години

Начи вероятността да сегътнеш след ковид е 4%, ама по статистика 6% ваксани са умрели. Якооо

35

Joro

преди 2 години

26 годишен без заболяванеия стана жертва на катастрофа. 83 г. без заболявания стана жертва на инсулт. 77 г. също без заболявания стана жертва на инфаркт.и т.н.пожелавам ви и вие да станете част от тая статистика. Без авторите на такива публикации светът ще бъде по-добро място.

34

Ядосан

преди 2 години

Моля ви,господа журналисти, не си играйте с живота на българите. Тази статистика си я наврете в г..за. Как не ви е срам, да си играете със страховете на хората.

33

555

преди 2 години

Майки и бащи , помислете много добре относно ваксинацията на вашите деца !!

32

sasdasd

преди 2 години

човек над 20 без заболявания няма

31

555

преди 2 години

Всъщност ваксините на "Модерна" и " Рфайзер" никога не са били одобрени , а само разрешени . Надявам се хората с аналитична и логична мисъл да направят ясно разграничение на тези две понятия .

30

Стар неваксан

преди 2 години

Сложи си китайска. Там ковид няма. Или пий червено вино, яж шоколад и бъдеми като мене.

29

Анонимен

преди 2 години

До 555, не съм ваксан и няма и да бъда. Прогнозите на тоя доктор дано не са верни, защото познавам доста хора, които се подведоха от страх. Страхът никога не е бил добър съветник.

28

Анонимен

преди 2 години

Здравейте, някой може ли да насочи каква ваксина да си сложа? В Европа имаме избор от 4 ваксини. Пък като сравнявам нас и Гърция, вчера имаме 30 нови починали, а те 60, въпреки че са много по-ваксинирани от нас. Чехия и Словакия са също с повече починали. Англия я затварят. Явно ваксините одобрени от ЕС не са много ефикасни и изобщо никаква работа не вършат. За другите ваксини, които се използват по света имате ли информация? Каква да използвам за да бъда наистина защитен? Благодаря.

27

555

преди 2 години

Ако сте любопитни и имате здрави нерви- напишете на гугал--"д-р Чарлз Хоф: к19" и се молете повечето неща да не са верни , иначе има много материали и интервю с бивш фармацевт от големите компании за производство на ваксини , пресконференция от най-либералния щат в САЩ-Тексас по въпроса за ваксините и доста други материали . Изборът е ваш и правете това което разумът ви подсказва.

26

Анонимен

преди 2 години

Некрофилите си умират от кеф в този моментч

25

Анонимен

преди 2 години

Никой в България не води статистика на починалите-ваксинирани без да имали среща с коронавируса...