79

Анонимен

преди 2 години

Бе как ще има. Комунисти като вземат власт я данват само с кръв. Да не са луди, нали на следващите избори няма да са в Парламента и депутатска запрата от 10 000 лева - йок.

78

бах

преди 2 години

Партията на фигурантите няма да изкара много дълго. Показаха си лицата още на първия ден. Единствен шанс за тях е да протакат оставането си във властта.

77

Анонимен

преди 2 години

До До Пиян *** "Бойко и ГЕРБ са минало. Скоро ще ги забравим. Ама и тия само да внимават с ковид мерките, защото ще ходят на майце си да играят белот с Тиквата и Ко." Хихихи. Още ли не си разбрал: теб те изпозваха да викаш "тиквата", за да докараш ДС на власт. Само че ДС не мисли да си ходи, щото, за разлика от "тиквата", тия НИЩО не ги интересува освен да те манипулират и скубят. ТИ не можш да пратиш никого от тези, които те управялват в момента НИКЪДЕ. Най-много можеш да сменяш актьорите на ДС

76

Джон Ленин

преди 2 години

До май месец 2022 г. няма да има ...

75

Анонимен

преди 2 години

"Ясно е, че скоро няма да има избори." Като се има предвид, че ДС пуска редовно такива "информации" чрез калинките на Радев, вероятно значи, че до 6 месеца пак ще има избори.

74

Анонимен

преди 2 години

Тая задмина и баба Ванга, стана пророк в Парламента

73

Анонимен

преди 2 години

Единственото, което могат да направят, са някакви безполезни промени в съдебната власт, които не водят до инвестиции и оттам - не дават заплати, храна и бъдеще за БГ. Ориентацията трябва да бъде подпомагане на малкия и среден бизнес чрез високи мита и акцизи на вноса , за да се създаде пазар на нашето производство. Те го знаят, но не го правят.

72

Въпросчо

преди 2 години

Лельо Рупчева , къде носиш тези папки ? Ти ли си новата куриерка в Парламента ? Или сега стажуваш ? Старай се в тази професия, защото напролет няма да си вече там !

71

рожба на БКП-ДС

преди 2 години

под червеното знаме на всеки килиметър!

70

Ъхъ !

преди 2 години

Когато цената на боба е станала по-висока от цената на пържолите , тогава не се очертават избори , а камъни и дърве ! ( може и трупове , защото и те станаха в изобилие !)

69

ПАЧАВРА

преди 2 години

ОТ КОЕ СЕЛО СЕ ПОЯВИ ЗАЕДНО С ЙОТОВА?

68

Съвет

преди 2 години

Лельо чиновничке, Рупчева ( не се срамувай от реалната си фамилия - тя е селска ,както и ти) , ти нямаш толкова багаж в кутията над раменете ти , за да изказваш мнение за избори !!! А изборите чукат отсега - огледайте се - пълна скръб сте начело с Кико Коня и Кокорчо, а до тях грее самата краварка от левия ъгъл ! Краварката се е преместила малко към средата, но си остава краварка , която дои народа си !

67

Анонимен

преди 2 години

ИЗБОРИ ЩЕ ИМА СКОРО И СЪЩО ПРЕЗИДЕНТСКИ

66

Анонимен

преди 2 години

С Тома Биков на предна линия ГЕРБ няма опасност да спечелят избори.

65

До Пиян Гъз

преди 2 години

Бойко и ГЕРБ са минало. Скоро ще ги забравим. Ама и тия само да внимават с ковид мерките, защото ще ходят на майце си да играят белот с Тиквата и Ко.

64

Анонимен

преди 2 години

Кадрите на ГЕРБ и ДПС, окопали се в прокуратура и агенции като КЕВР, превръщат тези органи на правовата държава в инструменти за изпълнение на партийни поръчки. А това нарежда България в една крайно непрестижна компания.

63

Пян Гъ

преди 2 години

Тук има много "знаячи", погребващи ГЕРБ. Значи така, а? Добре. А платихте ли си януарските сметки за ток/парно/газ? Казвате не - още е рано. Ми да поизчакаме да видим този мораториум дали ще удържи, па после да говорим дали ви се ходи на погребение, или ще четете онази глава от Библията - "Лазаре, стани!"

62

Споко бе

преди 2 години

Напролет ще има нови протести и Льотчика лично ще организира наказателните акции срещу тях.

61

Анонимен

преди 2 години

До Иве ние сме с тебИТН на следващите избори пак за в парламента, за герб не е много ясно

60

Анонимен

преди 2 години

Делта Гард дето биеха хората по протестите вече не могат да бият никого..