99

Итн

преди 2 години

Тая партия се оказа най голямото разочарование в политиката

98

Анонимен

преди 2 години

Като говорихте едно,а оня ден в парламента гласувахте за сертификата,другия път сте под 4%.И изобщо не бъдете сигурни,че това няма да е скоро.Мижи турки

97

Анонимен

преди 2 години

Откаде и е ясно - сащ ли и казаха

96

Анонимен

преди 2 години

И аз нещо такова чувам ама защо ли не го вярвам. Ще ви се да постоите на трапезата ама няма как.

95

Анонимен

преди 2 години

То ако има избори тия на да минат и 4 % ))

94

Анонимен

преди 2 години

Маймунарника от ИТН се кротнаха, след като на изборите ги поряза чорапа.

93

Смешници

преди 2 години

ИТН вече практически го няма. Те са 5-та партия в парламента. Когато бяха първи не направиха нищо, сега вече не са от особено значение.

92

Анонимен

преди 2 години

От къде е толкова ясно? От гледна точка на сплотеното ви гласуване може би да, но от гледна точка на това какво ще гласувате като съдържание, не е много ясно. Дали няма да има нови избори.

91

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Ива,това го остави на Народът. Изказването ти е абсолютно диктаторско. И най-накрая обясни на хората защо като започнеш да говориш устата ти е толкова крива. Същата аномалия съществува при щерката на Драгомир Драганов( вестник "Континент"). Някога,когато бяхме гаджета с Мира, си мислех,че само майка й е еврейка,но се оказа,че и бате Драго също.Лоша дума за Господин Драганов няма да кажа,защото бе един великолепен журналист,но акцентирам върху физиологичната особеност.

90

Анонимен

преди 2 години

Посланието може би не е към нас а към коалиционните партньори. Но и в двата случая е много прибързано и наивно макар и доста оптимистично.

89

Анонимен

преди 2 години

Иве.... Сорри, кака, ама ше търпиш! Даже ще благославяш всеки ден, в който си у Парламента, че другия път може и да не си )))

88

Анонимен

преди 2 години

ББ казваше че и той и народа били еднакво глупави, а сега на народа му се повтаря всеки божи ден по всички студия и радиа че не разбирал важните неща и трябвало да му се обяснявало и то научно но на разбираем и достъпен език все едно народа демек е глупав но ние умните и красивите ще му обясняваме и няма да го заължаваме но доброволно ще го принуждаваме като му извадим душичката с памук и захарен балон.

87

Тъп и нагъл

преди 2 години

по-*** и нагъл - Герберастка калинка - Боко Тиквата - Форумен герберастки ***.Така виждам аз подредбата. Никога повече Гроб. Съд, конфискации и затвор до дупка, за шайката на частното БКП, което построи своята частна Герберастка България и нанесе втори по тежест поражения на българския народ и държава след комунизма.

86

Анонимен

преди 2 години

Хубавито на новите избори ще е че ще се отървем на един път от партиите в четворната абсолютно безпринципна коалиция освен ако някоя партия не се осъзнае че бещанията не са празни думи и че освен че не трябва да се краде не трябва и да се лъже, което за сега не се забелязва напротив точно обратното е.За сега виждаме само издънки и заплахи срещу народа който ви избра и то най нагли извъртания и то в името на науката.

85

Анонимен

преди 2 години

Иванка Митева с баща си има фирма за ремонти на Каолин - фирма на Иво Прокопиев :)))Сега Иванка Митева е слуга на олигарха Иво Прокопиев .... Има ама Нема такъв народ ! :)))

84

Асан

преди 2 години

Иванка Митева е от Разград .... и е ортак на Иво Прокопиев също от Разград :)))

83

Анонимен

преди 2 години

Не др.Митева ясно е че следващият път не сте в парламента!Сметай след шест месеца.

82

Анонимен

преди 2 години

Избори ще има докато тормозите хората с неоправдано покачване на цените и неспирното желание да обяснявате на народа напълно обратни на логиката неща, щото според вас народа е *** и трябва да му се налагат неприемливи неща на всяка цена, само и само да няма избори.

81

Анонимен

преди 2 години

тази си прилича с Бойкикев, нито едно спечелено дело, почивка в БАН, сега в парламента, проверете и дисертацията, че в партията на дон Чалгаре им е традиция, шнорхелът щеше да я показва, но нещо се покри. Сигурен съм, че има нещо нередно

80

Бял автобус

преди 2 години

Скоро не, чак през февруари догодина.