39

Анонимен

преди 2 години

В Израел имат само 140 хоспитализирани, от тях 25 в интензивните. В България 6000 хоспитализирани. Намерили с кого да се сравняват нашенците!

38

Алекс

преди 2 години

Голям брой ваксинирани=много заразени.Зеления сертификат по-скоро подпомага разпространението на вируса.Ваксинирани и заразени се врат свободно навсякъде и заразяват.Трябва да се разчита на изпитаните мерки:маски,дистанция,дезинфекция.

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен25 - Преди ваксинационната кампания умираха по-малко отколкото сега. Статистиката е свободна за достъп. Просто правиш *** сравнение между България и Южна Корея. Нас трябва да ни сравняваш с Република Конго, където средната продължителност на живота е 75 както и тук. В Южна Корея е 84. Те като цяло са нация на много по-здрави хора. Хранят се с по-читава храна от нас, ценят си природата и инвестират в здравето на нацията, затова на 50 млн население имат под 100 починали на ден.

36

Анонимен

преди 2 години

В Израел имат 100% идентична смъртност преди масовото принудително "ваксиниране" и след него, а нечетящите, немислещи, неинформирани ваксизависими още не зацепват, че измамата с псевдоваксините е огромна и очевидна.

35

Анонимен

преди 2 години

В Израел имат по 1-2 починали на ден, а някакви още не зацепват, че ваксините помагат.

34

Анонимен

преди 2 години

Израел или вече ръгат, или казаха извън всякакво съмнение че ще почват да ръгат четвърти дози. Поради небивалия успех на предишните три дози.

33

Анонимен

преди 2 години

В Южна Корея гледат сериозно на епидемията. Те имат малко нови случаи, които са все едно 900 случая на ден в България. Все пак те са над 51 милиона население. Там са 81% ваксинирани, което беше достатъчно преди варианта Делта, но не и сега. Все пак благодарение на ваксините те имат сега само по 65 починали на ден, все едно в България да са по 9 на ден.

32

е нали и те

преди 2 години

са ваксинирани на 2000 %

31

Ами

преди 2 години

аз си сложих двете ваксини и дотам, сега ако с две ще съм с риск, никой неможе да гарантира че с три няма да съм с риск. Дотук! Да сте направили по добра ваксина

30

Bp

преди 2 години

Тези овце ги ваксинирането всеки ден!!

29

Анонимен

преди 2 години

"Здравните власти настояват хората да се реваксинират на три месеца".

28

Евроатлантик

преди 2 години

Да минават на четвърта доза.

27

Ваксър

преди 2 години

В Южна Корея е останал един неваксиниран - Ким Йо. Той е виновен за нарастването на заразените. Издирват го да го ваксинират та да се свърши с този ковид.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Южна Корея имат само 53 починали. 52 милиона население. Да, ваксините работят и спасяват животи." Преди ваксините са имали максимум 40 починали дневно, а в момента имат 93 починали на ден и непрекъснато нарастват. Свери си информацията. Доста си назад с времето. По-добре се върни на село и си паси козите. Мисленето не ти се отдава.

25

Анонимен

преди 2 години

Южна Корея имат само 53 починали. 52 милиона население. Да, ваксините работят и спасяват животи.

24

славянин

преди 2 години

Продъниха ни ушите, че целта на всички тези мерки и на първо място боденето с ''еликсирите'' била ''да не се претоварва здравната система и да не се пълнят болниците''...........................................................само че въпреки мерките болниците се пълнят и препълват!

23

Анонимен

преди 2 години

Баси що така бе? При тях 90.4% от населението е с 2 дози. 83% са с 3 дози. Имат задължителна ваксинация за всички над 12г. Само възраст до 5г не са изобщо ваксинирани. Не може да бъде! Сега някой ще вземе да ми каже, че ваксините не работят. Не е за вярване. Великата ваксина ще спаси човечеството нали? Да няма някакъв период на изчакване от 2-3г преди да спаси човечеството? Ваксината единствено трепе хора, за сега ползата май не съществува. Ама нищо де, който иска да се ваксинира.

22

Анонимен

преди 2 години

Починалите там са 4 пъти повече от преди ваксинацията. Имайте вяра в науката!! ваксините работят!!!!

21

Анонимен

преди 2 години

До славянин Нваксинираните са виновни. Питайте ваксърите :))))

20

Никой

преди 2 години

В началото беше "две дози и се връщаме към нормалността". След това стана "Трета бустерна доза и се връщаме към нормалността". След това стана "Реваксиниране през 6 месеца". Сега стана "Реваксиниране през три месеца". Но ваксините иначе работят, вервайте на ваксърите.