351

КИРО И АСЕН

преди 2 години

ДЕЦА НА ДС/БКП /БСП.........

350

Почтени в МС

преди 2 години

Министерския стол на транспорта струва само 200 000 евро. Бързо ще си ги избие като затрие конкуренцията. Този на екологията открито каза че е "разбран" и чака да му се обабят инвеститори, за да се "разберат". Тази на здравеопазването държи да се използват всички ваксини, ако ще и на деца, но да се използват, после ще внесем още. Шефът на НАП още не е уволнен дисциплинарно за милион и половина данъци. Конституция, декларации, всичко е тип-топ.

349

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков пешката на трупа Байдън, започна като Бойко, аз аз аз...Какви 10 години? Избран е от по-малко от 7% от българските граждани, 93% не се поддадоха на манипулацията с плакати, реклами. САЩ изсипа милиони в предизборната му кампания, ПП беше навсякъде. Кирил Петков е живото доказателство, че образованието създава безгръбначни "лидери", които са само способни да бъдат кукли на конци. Това гъзолизие и безгръбначно хилене е ужасно. Meddling USA

348

Анонимен

преди 2 години

До 355Радев нямаше да има ДС агенти, ако атлантиците Соломон Паси и Александър Йорданов не бяха помогнали на Луканов 1990та срещу България. Толкоз за комунисти, дс и атлантици.

347

Анонимен

преди 2 години

Кире, забрави Канада. В държава от маймуни, трябва и ти да станеш на ***.

346

Петко

преди 2 години

Нулева търпимост към корупцията,поста министър на транспорта струва само 200 000 евра.

345

Анонимен

преди 2 години

До Малко останаЧакай, че сега анализират. А какво правиха от април насам не знам? Аха, слагаха "почтени" по бордовете на държавни дружества и сключваха мастити договори с приближени адвокатски кантори. Едно е да разтегаш локуми с широка усмивка. Друго е да жонглираш с пороя от проблеми.

344

Анонимен

преди 2 години

До МНЕНИА А помниш ли как е свършил един български министър председател, дето е вкарал опонентите си в затвора? *** е парче по парче. Ал.Стамболийски, ако не се сещаш. Когато някой, колкото и да е чаровен и харизматичен, се е самозабрави, гази закон след закон и се е опиянил от властта, свършва на кайма.

343

клошарин милионер

преди 2 години

Млък . Да не чувам гербейрастко гласче. И спри да ми джвакаш дъртите трандафори . И да ми пуснеш пеша на мазния шлифер. Къш.

342

МНЕНИЕ

преди 2 години

Кире и Асен ще имат Проблеми докато на вкарат в Затвора Борисов , Гешев и Пеевски .За Плевнелиев трябва да има военен Прокурор - този записва Доброволци и Плаща Заплата на Мъже за Война срещу Русия , изпраща ги в Украйна като Украинци .

341

Малко остана

преди 2 години

Кире, само с приказки не става ! Още месец два ще имитирате дейност и ще ви изхвърлят като мръсни котета !

340

Анонимен

преди 2 години

Денят се познава от сутринта. Тази поговорка показва, че сутринта на това правителство е много лоша. Дано не съм прав- А дано , но надали.

339

Ludoto Lenche

преди 2 години

....tozi shte se sgromoliasa s gram i triasak !!! Kircho -lajetsa !!!

338

Анонимен

преди 2 години

Кире, благодаря ти, че ни построи метрото, всичко което казваш е вярно дори и бройката мостове на Дунава.

337

Фигурант на фигурант

преди 2 години

БГ варианта на Остап Бендер.

336

Анонимен

преди 2 години

Лакърдии,защото е шеф от няколко дни,а не от четвърт век.Писна ни от байганьовщина.Аз съм проС и вие сте прости,но аз лапам на корем,а вий не можете.Пълен кумунизъм и "равноправие",ти да видиш.Рай за будалите.

335

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ РАБОТИ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ, АМА НА АВСТРИЯ И ГЕРМАНИЯ.

334

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ - ГЕПЕНЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БАЦЕ

333

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 406То и ББ никога не е казвал, че българите са лош материал. Записа го има в интернет за проверка. Същата тази"затиквена"медия"Афера" е цититана и днес с охота за чекмеджетата с кюлчетата и еврата. Нищо, че на нито на една снимка спалното бельо на спящия ББ и това с пълното чекмедже не са еднакви,Уотсън. А последвалите материали на същата медиа нещо не се харесват на новите управляващи. Да не говорим за хакерските атаки срещу сайта"Афера.бг"! Та Весела Томова била"затиквена"? Я пак?

332

Българин

преди 2 години

Бързо ше се събуди този, че има държава да управлява, а не циркова трупа.