371

Анонимен

преди 2 години

Старите хора в България са бедни и болни и само пречат на бюджета. Е, ковида ги тръшка малко по рано. Подпомагат със смъртта си и близките и държавата. Млади почти не умират от ковид.

370

Е ТЕ ТВА Е

преди 2 години

СЛАГАМЕ НАШИ ХОРА И ТЕ ТВА Е..ВСЕКИ ДЕН УМИРАТ 100/240 ЧОВЕКА НО ЮМРУКЪТ КАЗА ЧЕ СМЕ ПРЕБОРИЛИ, СЧУПИЛИ ЕПИДЕМИЯТА.

369

Знам за два

преди 2 години

Първият проблем е партия Възраждане, избрана предимно с гласовете на руснаците с български паспорти. Това може ясно да се види по секции. Там, където има най-голямо струпване на руснаци с имоти в България, Костадинов има най-много гласове. Вторият е Рашков, любимецът на "Боец" и Радев. А "Боец" са клон на "нощните вълци" на Путин, който иска да ни направи разнебитени като Украйна. превзема ни отвъртре. А Редев е един заблуден ***, който си вярва, че са го избрали българите. Друг път!

368

ББ

преди 2 години

Бог ни дава живота...политиците с яхтите и армиите...ние ги плащаме да ни служите не да ни убивате и водите войни в които умират децата ни...за его...за пари...Справедлив Свят...или ще го ...погребем...няма какво да губим...едната чест!...уморени сме...но няма да спрем да се борим за Справедливост!!!...или да умрем по-добре!!!Справедлив Свят...да си го извоюваме...да отречем импотентните и алчни "политици"!!!

367

ББ

преди 2 години

"приятелите ни" принудиха децата ни да бягат от домовте ни...да им работят...без пари,,,убиха икономиката ни,армията ни...опитват да убият ...духа ни...ако това не е фашизъм...и имат само печатници...фабрики за мечти...това е нечовешко престъпление...!!!Весели Празници!...Справедлив и Свободен Свят...или ще го погребем...и нямате ракети ...яхти с които да ни спрете...децата ни са роби на...мафиоти...и ги финансирате!!!...с нашите данъци...не сме ***...!!!

366

ББ

преди 2 години

дада ес гражданите ни е страх да...живеем...несправедливо...нов вид фашизъм налагат германия и франция...отчаяни политици подлагат народите ни на нечовешки несправедливости...мога да се запозная с всеки...да дам примери...и факти......популисти ...у лево!!!благодаря за минусите на троловете на дпс...милиони сме

365

ББ

преди 2 години

...и дпс...ченгета на кгб...сеят смут...и работят против Справедливият и Солидарен...против ес...против САЩ...кгб...си имат босове във всяка източноевропейска...във всяка членка на ес...и слепите го виждат...САЩ и Свободният Свят...се държат като слепи...това не е игра...това е война,страхливци предизвикаха ВСВ и раждането на хитлер...и няма да им го простим...не повтаряйте грешката им...Справедлив и Свободен Свят...или ще го погребем!!!

364

ББ

преди 2 години

...ще сме безмилостни като финансовият на боко...каращ краден джип...живота на гроб е...кражби...гроб ли си си крадец и убиец...ен.чар,национален предател...син на дявола...хранещ се с животите на себеподобни...и вебер ги финансира...мечтае да възроди райха...нечовешки престъпления финансира енп...фашизъм...и минусите на толовете ви нямат значение...Бог ни дава живота...не ...енп и мафията финансирана от ес

363

ББ

преди 2 години

каква злъч и злоба от троловете на пеевски-боко,Свободни човешких същества сме...ограбихте ни...живеем зле,осъзнахме,че вие се основните виновници,ограбвате ни и ни продавате на чужди,забравли историята на народа ни...виждали сме ви...бесили сме ви...и децата ви дори...както вие грабите и убивате нашите...на Българите...за пари...няма прошка...обявихте война на Народа на България...пеевски-доган-боко...на САЩ обявихте...и ако не ви осъдят и накажат...ще ви накаже Народа ни...въпрос на чест е...

362

Анонимен

преди 2 години

Кривата Уста пак се е олял е Брюйсел, не знае, ме България има два моста над Дунава, но това е нивото на пикаещите на Орлов мост!

361

Анонимен

преди 2 години

Кире, тук прехода ни направи всички на маймуни. Как ще станем пак хора - не е ясно а и на кой му пука.

360

Анонимен

преди 2 години

Тоя се държи като шемет май има нужда от доктор

359

Анонимен

преди 2 години

Оставка на Подмяната

358

Анонимен

преди 2 години

Къде се покриха маймуните от ИТН. Доста се пънеха, докато бяха мнозинство. Като ги опъна чорапа се кротнаха.

357

реалист

преди 2 години

България е имала калпави премиери, но Киро след снощното му участие в Панорама е готов да удари дъното!!! !

356

Анонимен

преди 2 години

Единия от проблемите е че не знаеш колко моста има на Дунав. Последно каза че е един пред ген.секретар на НАТО!

355

Анонимен

преди 2 години

Кирчо 100% ще се оака, като даначе, но лошото е, че и България ще пострада сериозно заради, това, че не е достатъчно умен...

354

Христо Христов

преди 2 години

Повтарям: нямаше да има ДС агенти, ако атлантиците Соломон Паси и Александър Йорданов не бяха помогнали на Луканов 1990та срещу България. Толкоз за комунисти, дс и атлантици.

353

Анонимен

преди 2 години

Комунистическите макаци отвръщат на удара.

352

Майора

преди 2 години

Много ми се иска да са верни нещата , но уви! Самото разделяне на хората на почтени и непочтени , при положение че ти не си почтен , продукт на Радев който държи ключовите министерства, коалиция от уволнена за корупция и оградила се със свои министри , чалгари и *** и правосъден министър ибран от Прокопиев! Явно добре ще се опазят олигарсите с изчегъртването на Гешев и Цацаров! Кабинет на комунисти и наследници на комунисти!