90

Кажи ми ама ЧЕСТНО !

преди 2 години

Българин - звучи ли извън страната ни НЯКЪДЕ ГОРДО ? Аз се въздържам !

89

У нашенеца НЯМА !

преди 2 години

Анализиране, Осъзнаване, Проумяване, Разсъждаване , Прозренеи и Разбиране на ПРИЧИНИТЕ, Явленията и Последствията ! Нашенеца вари ракия, заглежда госпожата на своя комшия , гълта жадно ракия и нищо по държавното устройване и състояние , не го вълнува !

88

КЪСНО е българина

преди 2 години

Да проумее , че е изпушил! Той масово и окончателно е " лапнал " яко въдицата и спасение НЯМА ! Нашенеца отнесе плувката далече и връщане няма.

87

Ти РАЗБИРАШ ли че

преди 2 години

Шоуто " ФЕРМАТА " има за Цел да ни направи Нация , чието място е да живее като жител от КРАВЕФЕРМАТА !? Ти трябва да гледаш , слушаш и правиш онова , което Иска СВЕТОВНАТА Управа и нейният Управляем ХАОС !

86

Докато гледаме

преди 2 години

На ЗАПАД - хак ни ОРИСИЯТА ! Избора си е НАШ ! Ха " На Здраве !" и Весели празници ! Дали щи ИЗТРЕЗНЕЕМ и разберем , че сме сите за К/РБАН ?

85

СВЕТА се гърчи

преди 2 години

И " Гори " а нашенеца вие зелеви сарми ! Нашенеца въобще нечува Църковната камбана а ти искаш да Чуе ПЕТЕЛА ! Вестник " Марица " написа тия дни " СЕНЗАЦИЯ ! " - " Рачков с Мария официално вече се събраха !" Ти разбираш ли до къде сме се ВТРЕЩИЛИ !?

84

Анонимен

преди 2 години

Имало данни че причинавала ваксината кръвни съсиреци? СЕРИОЗНОО?!? Стига ве, нали бяха безопасни?!? Къде са фалшивите им данни сега?

83

И Тако и Вако

преди 2 години

Си все у БАТАКО ! Защото си жертва на Стандарти и Ценности които НЕСЪЩЕСТВУВАТ за нас Ориенталците с царвули и Осил по нашите ПОТУРИ ! Кой от Женева, Лондон и Виена ти каза , че си Европеец ? Та ние сме още с каруци както и магарищари ! Виждал ли си свинче и герданче и звъе ?! Е ?

82

КОНТРОЛЕН истрел !

преди 2 години

ВАКСИНАТА ! За да се ГАРАНТИРА поразяването на ЦЕЛТА ! Оцелял от Ковид , но Ваксиниран - Ашладисан - Дамгосан с късно проявление , но със ГАРАНЦИЯ ! А пък ако не се Дамгосаш , Ковида пък може да СХРУСКА ! Ти намаш ШАНС бе наивно Европейско Ш /ле !

81

Нямаш ШАНС !

преди 2 години

НЯМАШ Шанс бе другарче защото ако се изплъзнеш от КОВИД-а , щеш нещеш ще се "Ашладисаш" - Ваксинираш от СТРАХ ! А страха и Опасността са РЕАЛНИ ! На уличен - каруцарски език му казват " К/р - КАПАН " ! Ти си обречен за " Курбан" ! Затова си и в кошарата на ЕС - да няма къде да бягаш !

80

Анонимен

преди 2 години

Кървави пари ще спечелят от тези ваксини,прокълнати,ще ги носят в ада

79

Анонимен

преди 2 години

Ваксината Пфайзер е създадена от германският концерн Бионтех. Пфайзер осигуряват третата фаза клинични изпитания, подготвят необходимите документи и предоставят производствени мощности. Тези заслуги не са достатъчни, за да се нарича ваксината с тяхното име.

78

И Короната и Ваксина

преди 2 години

Са сътворени от Едни и Същи с ЕДНА и съща ЦЕЛ ! Но никой не го коментира !

77

ОСЪЗНАТО и с радост

преди 2 години

Се натискаме в ЕС , като *** за " ДАМАЗЛЪК " и никой не го осъзнава ! А това е прекрасно !

76

В Ъ П Р О С Ъ Т !

преди 2 години

Не е Да се ! Или Да НЕ се " ашладисаш " ваксинираш ! Защото и в двата случая "ПЛАЩАШ" ! Ваксината е като " Контролен Изстрел" ако си се разминал с " Коронката " ! Та за какво плямпат от ТV екрана нашите " лайк/чки" ?

75

Даниел Лорер

преди 2 години

Знаете ли какво е общото между д-р Рошел Валенски, Алберт Бурла, Бил Гейтс, Джордж Сорос, Гад Зееви и Майкъл Чорни? Много просто. Всички до един са филантропи и безкористни човеколюбци.

74

Анонимен

преди 2 години

Скандал с Нанси Пелоси. Дамата социалистка и върла последователка на деди Джо е със сериозно количество акции във Пфайзер. Попитана за мнение относно конфликт на интереси, нагло отговаря че живее в свободна пазарна икономика и може да притежава каквото си иска. Но вие се бодете. Гледайте и децата да набодете, че обедняха горките!

73

Анонимен

преди 2 години

Ако цяла България, всички над 5 години се ваксинират с Джонсън, ще има 2 случая на тромбози. Аууу , колко рисковано!

72

Анонимен

преди 2 години

Не искам никаква отрова да си слагам

71

Анонимен

преди 2 години

Това се знае от поне 6 месеца, а тези които си мислят как с една доза и прецакват системата най-много някои съсирек да получат.