12

Анонимен

преди 2 години

Хората в България абдикираха от човешкото, по-лесно им е да се държат като макаци.

11

Анонимен

преди 2 години

В България все професори, академици и най виши вишисти се изказват, а България е все на последно или на първо място в зависимост от гледната точка! Про сти хора не останаха вече тук, прос тите вече се изнесоха и не искат да слушат хардвардците! Жалко за най бързо изчезващата популация! Хардвардците сега ще ваксинират всички, защото така са казали владетелите на територията! Просто не мога да поварвам, че има нещо самостоятелно в България, защото всичко се налага отвън и българите са все още не

10

АБДИКИРА!

преди 2 години

Проф. Сербезова абдикира от поста Министър на Здравеопазването. Остави взимането на решения за пандемията на Петков. Жалко и тъжно! Изглеждаше силна личност.

9

Анонимен

преди 2 години

Означавало че трябва да получават многохилядни заплати ,по тая тема упорито мълчание

8

Ние

преди 2 години

Вие със Стойчо нали бяхте от едно котило. Зеления вожд знае ли какви ги вършите. Или вече няма никакво значение. Изборите минаха.

7

Анонимен

преди 2 години

Най скандално беше цялостното поведение на здравния министър на конституциония нарушител Радев

6

2

преди 2 години

А болните деца професорке,къде и кога?Те нямат значение нито за Вас нито за охрантутените от правителствена!Хуманисти *** сте вие!

5

Не може..

преди 2 години

един аптекар да е здравен министър... да е началник на академици и професори, спасяващи животи..............

4

пецата

преди 2 години

Да има някои жени излъчват яко кекс, и като я погледнеш не е красавица обаче ми вдига самолета не знам защо

3

Анонимен

преди 2 години

За гербаджийските *** е ОК една болница да генерира милиони загуба и никой да не променя нищо в нея.И не се замислят, че тези милиони ще ги плащаме ние, с нашите данъци.

2

Анонимен

преди 2 години

Ще гледаме филма Асен и Асена, като Маргарит и Маргарита

1

баба мара

преди 2 години

ксарелто20 пак изчезна от аптеките защо го пускате на свободна продажба ниекоито го приемаме от години какво да правим няма маски за 10 стотинки прегледаитеелектронната рецепта след като няма промяна в лекарствата защо на 3 месецада ходим при така наречените диспечери лични лекари и срещу 3 лева да получаваменова махнете тези направления защото ни утежняват живота