35

Анонимен

преди 2 години

Чудесно решение, дано скоро и у нас да видим подобно. Единствено 2-те седмици в терминална фаза ми се струват много.

34

Анонимен

преди 2 години

...Ами, ако автаназирания го автаназират не съвсем по съгласие?

33

Анонимен

преди 2 години

Бих гласувал за австрийската партия на свободата.

32

Легализираха

преди 2 години

и пафканията на КОШЧЕ !

31

бай Георги

преди 2 години

До Анонимен Не прочете ли? В САщ разрешават пращането на хапчета за аборт...по пощата!!! Културно,,,цивилизовано..бързо.

30

Анонимен

преди 2 години

Търсят органи богаташите.

29

Анонимен

преди 2 години

Ами то от легализирането заради "хуманни подбуди" до разширяване на списъка с мотивите за самоубийство, е само 1 крачка! Примерно бедност, психични заболявания, депресии и т.н

28

До анонимен 29

преди 2 години

"да се погубва в безкрайни грижи" по тази логика да убиваме всички старци, психично болните, недъгавите.... Защо да "губим " живота си за тях? А дали не го губим когато им обръщаме гръб?

27

Анонимен

преди 2 години

Сатанизмът е силен там

26

Анонимен

преди 2 години

Алхимиците са търсели вечен живот новите "учени" търсят как да избият хората.Регреса на "науката" е очеваденни пак идва от немските из роди

25

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

И всичко това от "човеколюбива християнска състрадателност"...

24

анонимен

преди 2 години

Да, съгласна съм, че трябва да има край на живота за хора , които са зеленчук. Няма смисъл и живота на децата им да се погубва в безкрайни грижи. Това не е нечовешко, това е животът.

23

ДДРОнег

преди 2 години

Животът е най-ценния дар и не бива да се прахосва !!!__От друга страна е трудно да гледаш как твой близък се мъчи...Похвално е, че австрийците предпочитата да се засилят грижите за болните , това може да ги предпази от този грях, да отхвърлят Живота !!!

22

The monk

преди 2 години

Доказателство, че живеем в последните времена.. Узаконяване на гей браковете, инцест , сега и на самоубийството, което е най-големият грях. На всичко отгоре ни карат да слагаме белега на звяра и ако го нямаме не можем никъде да ходим. Хора събудят се!

21

ъъъ

преди 2 години

То трябва да е задължително - първо коктейл от всички налични ваксини и след това - ако има нужда - приспивателното. Медицинската помощ не може да е безвъзмездна.

20

д-р Дрегер

преди 2 години

За страни с работещи институции това може да стане. В едни други страни може да се окаже че здрав и прав човек е поискал евтаназия и това е потвърдено от нотариус, трима лекари и поп.

19

нямам думи

преди 2 години

Значи...кажи речи цяла Западна Европа е узаконила евтаназията !!! От православна гледна точка евтаназията,която си е самоубийство е смъртен грях. Явно..на еврогейците не им е ясно..колко души насочват директно към Ада.

18

Подкрепям

преди 2 години

Животът е хубав докато си млад. Като започнеш да се изхождаш в гащите, вече не си за него. Имам познати, чиито живот мина в грижи за болни и безнадеждни роднини. Какъв е смисъла да отежняваш още животи. Абсолютно правилно.

17

Сатанизъм в Перник

преди 2 години

А в Перник убиват здрави хора за развлечение със знанието на институциите!

16

Анонимен

преди 2 години

Ми да. То е безсмислено да опитват да намалят човечеството, а пък да не дават на хората да се самоубият! Само да не им искат задължително да се ваксинират преди да се самоубият, че в някоя от "развитите" държави така били направили.