253

В Добрич

преди 2 години

момче на 12 изкара ваксинацията само с леко-тежък инсулт!

252

Анонимен

преди 2 години

Тази си престъпва Хипократовата клетва!

251

S

преди 2 години

Николова, Николова, колко деца си ваксинира ти с тези ваксини,че дрънкаш глупости по медиите? От опит личен ли споделяш информация, защото ние такива алабализми и сами четем в нета, тъй като такива като теб в хор повтарят едно и също! Не забравяйте, че сте дали клетва и ще бъдете съдени според делата!

250

Анонимен

преди 2 години

Едно дете да има проблем и саморазправите ще почнат. Обществорто е напрегнато. Никой нама да търси доказателство и да слуша обяснения.

249

Анонимен

преди 2 години

САТАНИСТИ И ВЕЩИЦИ НА БЕСИЛОТО. МРЕ__ТЕ МРЪСНИ ГАДИНИ.

248

Анонимен

преди 2 години

ТИ НЕ СИ ЛЕКАРКА! ТИ СИ ВЕЩИЦА ***. ВАКСИНИРАЙ ТВОИТЕ ДЕЦА И СПИРАЙТЕ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТЕ САТАНИСТИ МРЪСНИ.

247

Анонимен

преди 2 години

см___ърт на тая вещиц_а-лекарка.

246

децата на плебеите

преди 2 години

хората прилагат доказателства, снимки, официални данни. Ваксината при децата е опасна. Ето вижте сами. За Бога не крийте линка. Не ваксинирайте децата. Вие страх Божий нямате ли? Не виждате ли, че ако не ни редуцират ще им се разпадне скапания капитализъм (един фиаско строй с ултра богати 10% и останалите са роби , живеещи цял живот в мизерия). Затова римляните са измислили термина ПЛЕБЕИ facebook/groups/757182024675603/posts/1430898420637290

245

Анонимен

преди 2 години

Такива като тая ще бъдат бесени един ден

244

До 264

преди 2 години

Стига дрънка неиситини и дезинформация.Аз съм д-р в Майчин Дом и всяка седмица преглеждам десетки бременни, които са с две дози от ковид19 ваксините! Такива хора като вас трябва да се съдят!

243

Анонимен

преди 2 години

Супер новина! *** да си гледат звездите!

242

158

преди 2 години

Престъпници!

241

Анонимен

преди 2 години

Ми те и КОВИД го понасят изключително леко. Ако си спомням коректно възрастова група 0-9 без ракови заболявания все още няма нито едно починало дете. Тежък ковид от 244 млн случая има 2. За група от 10-14 съответно 1 смъртен случай и 5 случая на тежък КОВИД. Така де ама ваксинирайте. Не се знае, ако почнат да правят секс по-малки ще си спестим бременни тийнове. Все пак в Англия все още няма решение на проблема с прецакването на овулацията при 15 милиона жени след ваксина. Ама ваксайте!

240

Ммм, дааа

преди 2 години

Като си помисля, че има родители, които ще са съгласни да бодат децата им с експериментални препарати, тръпки ме побиват. Добре, че нямам деца в тази възраст,защото и сега съм бесен от решението на нашите политици.

239

Дан сан

преди 2 години

Продажната докторка е стерилизирала собственните си деца!Хайде пробвай да експериментираш с моето дете! Опитай се само ***!

238

Е, па...

преди 2 години

Ако става въпрос, децата изкарват много леко и ковид, поне 99.99% от децата, така че, стига с тези пропаганди, ако обичате. Престъпление е да се ваксинират деца!

237

Анонимен

преди 2 години

Ми те децата ПЪЛНИ с хронични заболявания, трябва да си луд да слагаш на детето си НЕЩО срещу болест която може и да не забележи

236

asd

преди 2 години

Децата имат най-голям интерес тази пандемия да се пребори час по-скоро, поне да се намалят щетите. Децата губят от пандемията по хиляди начини. Затова в техен интерес е да се ваксинира масово, включително и тях.

235

Анонимен

преди 2 години

Защо сега ревете, че ще ви бодат децата, а? Не може хем да позволявате на децата си да носят по цял ден маски на училище, да позволявате да събират генетичен материал от тях, но не позволявате да ги ваксинират!? Що за лицемерие!?!

234

Урсула

преди 2 години

ТАЛИДОМИД=КОВИД ВАКСИНА